Eric Decker Netværdi

Hvor meget er Eric Decker værd?

Eric Decker Netværdi: $ 10 millioner

Eric Deckers løn

$ 5 millioner

Eric Decker Netværdi og løn: Eric Decker er en tidligere amerikansk fodboldbred modtager med en nettoværdi på 10 millioner dollars. Decker spillede i National Football League i otte sæsoner og nåede Super Bowl en gang i 2013 med Denver Broncos. Eric medvirkede i reality-tv-serien 'Eric & Jessie: Game On', der følger livet for ham og hans kone, countrymusikssanger Jessie James Decker og deres tre børn. Showet blev sendt i tre sæsoner mellem 2013 og 2017.

Tidligt liv: Eric Decker blev født den 15. marts 1987 i Cold Spring, Minnesota. Eric gik på Rocori High School og var i skole i 2003 under skyderiet på Rocori High School efter at have gemt sig i et skab, indtil politiet ankom. I gymnasiet spillede Decker fodbold, basketball og baseball og udmærkede sig i alle tre sportsgrene. Eric gik til University of Minnesota, hvor han spillede på baseball- og fodboldholdene. Decker var en stand-out i fodbold i hans junior, sophomore og senior sæsoner. I løbet af sit sidste år, i 2009, erklærede en 'Sports Illustrated' spaltist Eric som den tredje bedste brede modtager i college fodbold.

Karriere: I NFL-udkastet fra 2010 valgte Denver Broncos Decker med det 87. samlede valg. Eric underskrev en fireårig aftale til en værdi af 2,5 millioner dollars. På grund af Broncos dybde ved bred modtager så Decker ikke meget spilletid i løbet af sin rookiesæson, selvom han optrådte på specielle hold. I sit andet år startede han i alle 16 kampe i den regulære sæson.

I 2012, hans tredje sæson, så Eric ud til at være forberedt på et breakout-år, da Denver Broncos tilføjede veteran-quarterback Peyton Manning til deres liste. Decker klarede sig faktisk godt og afsluttede sæsonen med 85 fangster til 1.064 yards og 13 touchdowns. I uge 13, mod Kansas City Chiefs, lavede Decker en karrierehøj 174 yards modtagende yards og bundet en team-high med fire modtagende touchdowns. Han rangerede som nummer to i ligaen for at modtage touchdowns i 2012.

Eric Decker havde endnu et imponerende år i 2013 og bidrog til Peyton Mannings historiske forbipasserende sæson. Eric havde adskillige udestående spil og sluttede sæsonen med 87 receptioner til 1.288 yards, karrierehøjder og 11 touchdowns. Denver Broncos skred frem efter sæsonen til Super Bowl XLVIII, hvor de mødte Seattle Seahawks. Broncos blev begunstiget til at vinde spillet, men de blev ked af et massivt 43-8 tab. Eric havde kun en reception i seks yards i superskålen.

Den 12. marts 2014 underskrev Decker en femårig kontrakt på $ 36,25 millioner med New York Jets, men spillede kun tre af disse sæsoner, før de blev frigivet. Derefter spillede han en sæson med både Tennessee Titans og New England Patriots, inden han annoncerede sin pension i 2018.

Relationer: Den 22. juni 2013 blev Eric Decker gift med sin kone, countrysanger Jessie James. De har tre børn sammen, en datter ved navn Vivianne og to sønner, Eric og Forrest. Fra 2013 til 2017 blev tre sæsoner af reality-tv-serien kaldet 'Eric and Jess: Game on' sendt, der viste Decker-familiens liv.

I 2017 fordømte Eric og hans kone NFL-spillere, der knæede under nationalsangen for at øge bevidstheden om racemæssig ulighed og politibrutalitet.

Ejendom: I 2017 opførte Eric Decker sit familiehjem i Georgien for $ 1,45 millioner. Den ekstravagante bolig har otte soveværelser, otte badeværelser og to halvbadeværelser. Huset blev bygget i 2006 og er 10.000 kvadratmeter, inklusive en vinkælder, to køkkener og et bådformet badekar i et badeværelse. Familien købte og flyttede derefter ind i et hus med seks soveværelser, elleve badeværelser i Nashville til en værdi af 4,25 millioner dollars. Fra 2020 fortsætter Decker-familien med at bo i deres hjem i Nashville.

Eric Decker Netværdi

Eric Decker

Nettoværdi: $ 10 millioner
Løn: $ 5 millioner
Fødselsdato: 15. marts 1987 (34 år)
Køn: Han
Højde: 1,91 m (6 fod 3 tommer)
Erhverv: Amerikansk fodboldspiller, atlet
Nationalitet: Amerikas Forenede Stater
Sidst opdateret: 2021
Alle nettoværdier beregnes ved hjælp af data fra offentlige kilder. Når det leveres, inkorporerer vi også private tip og feedback modtaget fra berømtheder eller deres repræsentanter. Mens vi arbejder flittigt for at sikre, at vores tal er så nøjagtige som muligt, medmindre andet er angivet, er de kun estimater. Vi glæder os over alle rettelser og feedback ved hjælp af knappen nedenfor. Lavede vi en fejl? Indsend et korrektionsforslag og hjælp os med at rette det! Indsend en korrektion Diskussion