Eric Stoltz Netværdi

Hvor meget er Eric Stoltz værd?

Eric Stoltz nettoværdi: $ 5 millioner

Eric Stoltz nettoværdi: Eric Stoltz er en amerikansk skuespiller, instruktør og filmproducent, der har en nettoværdi på 5 millioner dollars. Han blev berømmet i 1980'erne i film som 'Mask' og 'Some Kind of Wonderful.' Han blev nomineret til en Golden Globe for bedste skuespiller for sin rolle i 1985s 'Mask'.

Tidligt liv: Eric Cameron Stoltz blev født den 30. september 1961 i Whittier, Californien, en forstad til Los Angeles. Hans mor Evelyn og far Jack var begge lærere. Hans mor var også violinist. Han voksede op i Amerikansk Samoa og Santa Barbara, Californien. Han har to søstre ved navn Catherine og Susan. Hans familie flyttede til Amerikansk Samoa, da han var tre år for sin fars job som rektor for en gymnasium. Hans familie flyttede til Santa Barbara, da han var otte. Som barn havde han et job med at spille klaver til lokale musikteaterproduktioner. I 1970'erne var han en del af et repertoire selskab, der opførte 10 stykker på Edinburgh Festival. Han deltog i San Marcos High School i Santa Barbara. Anthony Edwards og Kathy Ireland gik også på samme gymnasium.

Han startede sin professionelle skuespilkarriere i 1978, da han var i tv-showet 'James at 15' og i tv-filmen 'The Grass is Always Greener Over the Septic Tank.' Han flyttede tilbage til USA i 1979. Stoltz tilmeldte sig universitetet i det sydlige Californien for at studere drama. Han faldt ud efter sit yngre år og flyttede til New York for at studere skuespil hos Stella Adler i 1981.

Karriere: I 1982 blev han rollebesat i en mindre rolle i den ikoniske film 'Fast Times at Ridgemont High.' Han blev venner med forfatteren / instruktøren Cameron Crowe under optagelserne, og Crowe lovede at spille Stoltz i alle hans fremtidige film. Crowe holdt sit løfte og spillede Stoltz i sine næste fire film, 1984's 'The Wild Life', 1989 'Say Anything…,' 1992's 'Singles' og 1996's 'Jerry Maguire.' Dog brød Crowe sit løfte efter det og har aldrig kastet Stoltz i nogen af ​​hans projekter siden 'Jerry Maguire.'

Stoltz blev opført som en af ​​tolv 'Lovende nye skuespillere i 1984' i John Willis 'Screen World, Vol. 43.

Stoltz arbejdede som produktionsassistent på filmene 'Illegally Yours' i 1988 og 'Say Anything ...' i 1989 for at lære om produktionssiden af ​​filmfremstilling.

I 1985 spillede han rollen som Rocky Dennis i 'Mask', som gav ham en Golden Globe-nominering til bedste skuespiller. I løbet af 1980'erne optrådte han også i John Hughes '' Some Kind of Wonderful '', The Fly II, '' The Wild Life '' samt i fjernsynet på 'Fall Guy', St. Andetsteds, 'og' En morder i familien. ' Han blev kastet som Marty McFly i 'Back to the Future' og fik cirka en måned med at filme inden han blev erstattet af Michael J. Fox. Fox havde været det første valg til rollen, men hans filmplan for 'Family Ties' forhindrede ham i at tage rollen. Fem uger efter optagelsen blev der indgået en aftale med 'Family Ties', og filmen blev genoptaget med Fox i hovedrollen.

I 1990'erne optrådte Stoltz i en række film-, tv- og scenespil, herunder 'Pulp Fiction', 'Bodies, Rest and Motion', 'Memphis Belle', 'The Waterdance', 'Little Women', 'Killing Zoe, '' Små kvinder, '' 2 dage i dalen 'og' Anaconda. '

Han har også spillet tilbagevendende roller på sådanne tv-serier som 'Chicago Hope', 'Once and Again', 'Mad About You', 'Frasier', 'Will and Grace', 'The Triangle', 'Close to Home'. 'Grey's Anatomy' og 'Caprica.'

I 2000'erne optrådte han blandt andet i 'The House of Mirth', 'Out of Order' og 'The Butterfly Effect'.

Han blev nomineret til en Emmy for sin instruktion af kabelfilmen 'My Horrible Year!' i 2001. Han instruerede også den højest bedømte episode af 'Law & Order' i 2005, kaldet 'Tombstone'. Han handlede i tre episoder af 'Grey's Anatomy' som en seriemorder, der havde brug for lægehjælp. Han instruerede også to episoder af det langvarige medicinske drama. Han instruerede 12 episoder af 'Glee.' Han instruerede episoder af 'Boston Legal' og 'Nashville.'

I 2014 var Stoltz producerende direktør for 'Fru sekretær.' Det følgende år gik han ind i rollen som udøvende producent. Han har instrueret mere end 10 episoder af serien samt optrådt i den som Will Adams, bror til Tea Leonis karakter.

Personlige liv: Han daterede Ally Sheedy i tre år på college. De mødtes i historieundervisning og boede sammen i en kommune i Hollywood kaldet Harris Hollywood House.

Stoltz og Jennifer Jason Leigh daterede fra 1985 til 1989. De optrådte i 'Fast Times at Ridgemont High' og 'Sister, Sister' sammen.

Eric og Bridget Fonda mødtes i 1986. De begyndte at danse i 1990 og brød op i 1998. De spillede begge i 'Singler', 'Bodies, Rest & Motion,' Grace of My Heart 'og' Mr. Misundelse.'

Han har også datet Alexandra Paul, Helen Hunt, Rachel Griffiths og Laura Linney.

I 2005 blev Stoltz og Bernadette Moley gift. Hun er sanger og sangskriver. De har to børn sammen.

Han har tysk, engelsk og skotsk arv.

Han er vegetar.

Han inkorporerer buddismens principper i sit liv. Specifikt har mange af principperne for yoga, meditation og løsrivelse af religionen ikke kun hjulpet ham i sit professionelle liv, men også i hans personlige liv.

Hans søster Catherine er operasanger. Hans søster Susan er forfatter.

Eric Stoltz Netværdi

Eric Stoltz

Nettoværdi: $ 5 millioner
Fødselsdato: 1961-09-30
Køn: Han
Højde: 1,83 m (6 fod)
Erhverv: Skuespiller, tv-direktør, filmproducent, filmdirektør
Nationalitet: Amerikas Forenede Stater
Sidst opdateret: 2020
Alle nettoværdier beregnes ved hjælp af data fra offentlige kilder. Når det leveres, inkorporerer vi også private tip og feedback modtaget fra berømtheder eller deres repræsentanter. Mens vi arbejder flittigt for at sikre, at vores tal er så nøjagtige som muligt, medmindre andet er angivet, er de kun estimater. Vi glæder os over alle rettelser og feedback ved hjælp af knappen nedenfor. Lavede vi en fejl? Indsend et korrektionsforslag og hjælp os med at rette det! Indsend en korrektion Diskussion