Erin Andrews nettoværdi

Hvor meget er Erin Andrews værd?

Erin Andrews nettoværdi: $ 30 millioner

Erin Andrews 'løn

$ 2 millioner

Erin Andrews nettoværdi og løn: Erin Andrews er en amerikansk sportscaster, der har en nettoværdi på $ 30 millioner. Andrews er også berømt for at være vært for 'Dancing with the Stars' og for at fungere som bidragyder til 'Good Morning America.' I løbet af sin karriere har Erin arbejdet for netværk som ESPN og Fox Sports og deltaget i dækningen af ​​større sportsbegivenheder som Super Bowl og World Series. I øjnene af nogle publikationer er hun 'America's Sexiest Sportscaster'. Andrews skabte overskrifter i 2009, da en nøgenvideo af hende blev offentliggjort online uden hendes tilladelse.

Tidligt liv: Erin Jill Andrews blev født den 4. maj 1978 i Lewiston, Maine. Hendes far er Steven Andrews, en seks gange Emmy Award-vinder og en tv-journalist. Hendes mor er skolelærer. I en alder af fem år flyttede Erin med sin familie til San Antonio, Texas, hvor hendes far forfulgte arbejde som efterforskningsreporter for et NBC-datterselskab. Andrews har udtalt, at hun var en tomboy, mens hun voksede op, og at hele hendes liv drejede sig om sport. Fra en ung alder så hun NBA-spil med sin far, og hun så op til kvindelige sportscastere fra den tid, såsom Hannah Storm, Melissa Stark og Suzy Kolber.

Erin Andrews flyttede derefter til Valrico, Florida, hvor hun gik i gymnasiet. Hun var stærkt involveret i fritidsaktiviteter som gymnasieelever og sluttede sig til danseteamet, studenterregeringen og National Honor Society. Uden for sine klasser gik hun i en separat danseskole. Hun fortsatte også med at være besat af sport, til det punkt, hvor de fleste af hendes venner var drenge, fordi de var de eneste, der ønskede at tale om emnet.

Efter eksamen fra gymnasiet i 1996 deltog Erin Andrews på University of Florida. Hun studerede telekommunikation og dimitterede med en Bachelor of Arts-grad i 2000. I løbet af hendes college-dage sluttede hun sig igen til danseteamet og var medlem af en sororitet.

Karriere: Andrews startede sin karriere hos Fox News Florida i 2000. I 2004 begyndte hun at arbejde for ESPN. Efter at have dækket en bred vifte af sportsbegivenheder, fik Erin betydelig berømmelse, og hun blev inviteret til at optræde i en række talkshows. Hun deltog også i den tiende sæson af 'Dancing with the Stars' og placerede sig som nummer tre. I 2012 forlod hun ESPN for at slutte sig til FOX Sports, og hun dækkede sportsbegivenheder i samme kapacitet som før. I 2014 begyndte hun at fungere som co-vært for 'Dancing with the Stars', en stilling hun havde indtil 2020.

Løn: For sin rolle som sidelinjereporter for Fox NFL tjener Erin Andrews en løn på ca. 2 millioner dollars om året.

(Foto af Al Messerschmidt / Getty Images)

Mærkepåtegninger: Erin Andrews har samarbejdet med en række mærker i løbet af sin karriere, ofte med velgørende projekter. I 2010 gik hun sammen med Kraft Foods i deres Huddle to Fight Hunger-kampagne. Næste år samarbejdede hun med online-billetsalgsgiganten StubHub for at skabe deres 'Girls Night Out' kampagne. Dette projekt sigter mod at tilskynde kvinder til at vise deres kærlighed til sport, og det tildelte en gruppe kvinder med gratis billetter med mellemrum. Organisationen hjalp også med at skaffe midler til Tragedy Assistance Program for Survivors.

I 2011 hjalp hun med at promovere Reeboks ZigTech-brand. I 2014 blev Erin Andrews det nye ansigt for kosmetikfirmaet CoverGirl. Hun hjalp også med at promovere sin #Gameface-kampagne, som var en viral kampagne på sociale medier, der tildelte kvinder gratis sportsbilletter. I 2016 blev Andrews en brandambassadør for Orangetheory Fitness. I 2019 arbejdede hun sammen med sportsbeklædningsfirmaet Fanatics for at skabe sin egen tøjlinje.

Relationer: I 2012 begyndte Erin Andrews at danse hockeyspiller Jarret Stoll. Parret blev forlovet i 2016, og i 2017 blev de gift. Fra 2020 bor de sammen i Los Angeles og tager sig af en golden retriever.

Helbredsproblemer: I 2017 meddelte Andrews, at hun var blevet diagnosticeret med livmoderhalskræft tilbage i 2016. Selvom hun var nødt til at gennemgå to kirurgiske indgreb, kom hun sig til sidst fuldstændigt. På grund af denne sundhedsskrækkelse overvejede hun og Jarret Stoll at få børn meget tidligere, end de oprindeligt havde til hensigt, og rapporter anførte, at de undersøgte mulighederne for in vitro-befrugtning.

Efter hendes kamp med kræft indgik Andrews et samarbejde med diagnostikfirmaet Hologic for at fremme kampagnen Vi kan ændre. Kampagnen opfordrer kvinder til at tage årlige prøver og være opmærksomme på kræft.

Stalking-hændelse: I 2008 formåede en stalker ved navn Michael David Barrett at finde ud af, hvilke hoteller Erin Andrews boede på, og han bookede efterfølgende værelser ved siden af ​​hendes. Manden filmede derefter Andrews inde i hendes hotelværelse ved hjælp af kighuller på Nashville Marriott og Radisson Airport Hotel i Milwaukee. I 2009 offentliggjorde Barrett en af ​​disse videoer på internettet, som viser Erin Andrews helt nøgen.

Videoen blev viral og forårsagede store problemer for Erin. Hun sagde senere, at hændelsen udløste et tilfælde af depression, og at hun konstant blev chikaneret af dem, der havde set videoen. Ifølge Andrews sendte folk skærmbilleder fra videoen til hendes personlige Twitter-konto og råbte misbrug af hende personligt.

I 2009 arresterede FBI Michael David Barrett på anklager om forfølgelse mellem landene. Han erkendte sig skyldig og blev anklaget for to og et halvt års fængsel, tre års prøvetid og omkring $ 12.000 i bøder og tilbagelevering. Da FBI anholdt Barrett, fandt de en anden nøgenvideo af Andrews på hans computer. Heldigvis blev denne fil aldrig offentliggjort på internettet.

Andrews var dog ikke færdig endnu. Hun besluttede at sagsøge Barrett, Marriott International, Radisson Hotels og fem andre enheder for deres del i krænkelsen af ​​privatlivets fred. Hun hævdede, at hotellerne havde været uagtsomme, da medarbejderne skulle have givet Barrett sit værelsesnummer og datoerne for hendes ophold. Den juridiske kamp fortsatte gennem de næste par år, men i 2015 blev Andrews endelig tildelt $ 55 millioner i erstatning. Fra 2019 forsøgte Erin Andrews stadig at få den nøgne video fjernet fra internettet.

Erin Andrews nettoværdi

Erin Andrews

Nettoværdi: $ 30 millioner
Løn: $ 2 millioner
Fødselsdato: 4. maj 1978 (42 år)
Køn: Kvinde
Højde: 1,78 m (5 fod 10 tommer)
Erhverv: Skuespiller, sportskommentator, journalist
Nationalitet: Amerikas Forenede Stater
Sidst opdateret: 2020
Alle nettoværdier beregnes ved hjælp af data fra offentlige kilder. Når de leveres, inkorporerer vi også private tip og feedback modtaget fra berømtheder eller deres repræsentanter. Mens vi arbejder flittigt for at sikre, at vores tal er så nøjagtige som muligt, medmindre andet er angivet, er de kun estimater. Vi glæder os over alle rettelser og feedback ved hjælp af knappen nedenfor. Lavede vi en fejl? Indsend et korrektionsforslag og hjælp os med at ordne det! Indsend en korrektion Diskussion