Evelyn Lozada Netværdi

Hvor meget er Evelyn Lozada værd?

Evelyn Lozada Netværdi: $ 4 millioner

Evelyn Lozada nettoværdi : Evelyn Lozada er en amerikansk reality-tv-stjerne, der har en nettoværdi på 4 millioner dollars. Hun er en tv-personlighed og iværksætter, der sandsynligvis mest anerkendes som en af ​​stjernerne i VH1 reality-serien 'Basketball Wives' og som forlovede til NBA-stjernen Antoine Walker .

Tidligt liv: Evelyn Lozada blev født i Bronx den 10. december 1975. Hun blev født til Nengo Lozada og Sylvia Ferrer og blev opvokset sammen med sin søster af sin mor. Lozada blev rejst som romersk-katolsk. Hun er af Puerto Ricas forfædre, og hun flyttede til Miami i 2007.

Karriere: Hun arbejdede som sekretær for en underholdningsadvokat og blev senere medejer af Dulce, et skobutik i Coral Gables, Florida. Lozada er bedst kendt for at optræde i showet 'Basketball Wives', en reality-tv-serie, der oprindeligt blev sendt på VH1 fra 2010 til 2013 og vendte tilbage i 2017. Showet fulgte konernes, tidligere kones og kærester til professionelle basketballspillere. . Lozada har været med på alle showets syv sæsoner.

I september 2012 optrådte Lozada i showet 'Iyanla: Fix My Life', hvor hun diskuterede sit personlige liv og søgte følelsesmæssig helbredelse med Iyanla Vanzant. Et andet reality-tv-show, 'Ev and Ocho', var planlagt til at følge hendes og tidligere mand Chad Johnsons liv, men blev aldrig sendt. Lozada medvirkede også med sin datter Shaniece i den kortvarige reality-tv-serie 'Livin' Lozada 'i 2015, som hun også producerede. Hun har også optrådt i episoder af tv-serien 'The Mo'Nique Show', 'Big Morning Buzz Live', 'The Insider', 'Today', 'The Boris & Nicole Show', 'Entertainment Tonight', 'It's Not Du, '' It's Men '', 'Dish Nation', 'Home & Family', 'Hollywood Medium', 'Hollywood Today Live' og 'The Real.'

Lozada har også skrevet en roman med sin brandstrateg Courtney Parker i 2012 kaldet 'The Wives Association: Inner Circle.' Det blev frigivet af Cash Money Content-bøger, og det følger en ung kvinde, der gifter sig med en fodboldstjerne og derefter danner en gruppe andre sportshustruer kaldet The Wives Association. I 2019 udgav Lozada sin anden roman, 'The Perfect Date', co-skrevet med Holly Lorincz. Lozada er planlagt til at udgive sin tredje roman, også co-skrevet med Lorincz, med titlen 'The Wrong Mr. Darcy' i 2020.

Personlige liv: Evelyn har været gift en gang og har to børn. Lozada fik sit første barn Shaniece Virginia Sabina Hairston i 1993. Lozada daterede Antonie Walker fra 1998 til 2008. I 2012 skabte Evelyn overskrifter, da hun blev gift med NFL-stjernen. Chad 'Ochocinco' Johnson .

(Foto af Gary Miller / Getty Images)

De blev gift i juli 2012, men blev skilt et par måneder senere i september efter en hændelse, hvor Chad angiveligt angreb Evelyn under en kamp. Evelyn angiveligt fundet en kvittering, der viste, at Tchad havde købt kondomer i en butik. Hun konfronterede ham med at fastslå, hvorfor en gift mand havde brug for kondomer, og der opstod en kamp. Tchad blev efterfølgende arresteret og faldt fra Miami Dolphins fodboldhold. Den 21. september 2012 indgik Johnson et anbringende om, at der ikke skulle anfægtes et anklager for forseelse indenlandske batterier, idet han undgik fængsel i en aftale med både anklagere og Lozada. Lozada begyndte at danse MLB-spilleren Carl Crawford i 2013. Parret blev forlovet i 2013 og havde en søn Carl Leo Crawford sammen i 2014, inden de afbrød deres forlovelse i 2017.

Aktivisme: Lozada stillede op til PETAs Jeg vil hellere gå nøgen end slid pels-kampagne i december 2012. I september 2017 lancerede Lozada Turn Hurt Into Joy onlinekampagne for at rejse penge til vold i hjemmet og seksuelle overgreb overlevende.

Evelyn Lozada Netværdi

Evelyn Lozada

Nettoværdi: $ 4 millioner
Fødselsdato: 10. december 1975 (45 år)
Køn: Kvinde
Højde: 5 fod 6 tommer (1,7 m)
Erhverv: TV-personlighed, skuespiller
Nationalitet: Amerikas Forenede Stater
Sidst opdateret: 2020
Alle nettoværdier beregnes ved hjælp af data fra offentlige kilder. Når det leveres, inkorporerer vi også private tip og feedback modtaget fra berømtheder eller deres repræsentanter. Mens vi arbejder flittigt for at sikre, at vores tal er så nøjagtige som muligt, medmindre andet er angivet, er de kun estimater. Vi glæder os over alle rettelser og feedback ved hjælp af knappen nedenfor. Lavede vi en fejl? Indsend et korrektionsforslag og hjælp os med at rette det! Indsend en korrektion Diskussion