Ex-MGM exec Scott Sibella til at drive Resorts World Las Vegas

Scott Sibella, præsident og operationschef ved MGM Grand, taler for jorden ...Scott Sibella, præsident og administrerende direktør ved MGM Grand, taler før banebrydende for MGM Grand Convention Center -udvidelsesprojektet tirsdag den 20. juni 2017. Patrick Connolly Las VegasJournal @PConnPie Rendering af Resorts World bliver bygget på Las Vegas Strip. (Genting)

Det gigantiske feriested, der stiger på nordstrimlen, vil blive drevet af en eksekutiv, der har brugt år på at drive et kæmpe feriested på den sydlige strimmel.

Eks-MGM Grand President og Chief Operating Officer Scott Sibella er den nye chef for Resorts World Las Vegas. En kilde, der kender til aftalen, siger, at Sibella angiveligt underskrev sin kontrakt som feriestedets præsident og COO torsdag og var på jobbet fredag.

Sibella købte fra MGM Resorts International i februar , som en del af virksomhedens MGM 2020-omsætningsforbedringsplan, der tilbyder kompensationspakker til ledere på højt niveau i alderen 50 år eller ældre med fem år eller mere i virksomheden.



Sibella underskrev en konkurrencekonkurrence, der ikke ville tillade ham at underskrive med et Strip-resort i et år, efter at han forlod MGM Resorts, men Resorts W0rld er uden for denne aftale, da dens målrettede åbning skal være i 2020. De 4 milliarder dollars, 3.000-værelse resort bygges på vestsiden af ​​the Strip på det tidligere Stardust -sted.

Resorts World har for nylig afgjort en retssag med Wynn/Encore Las Vegas, der var centreret om designet af det nye Resorts World hotel tårn. Stripobservatører har noteret de stærke ligheder i designet af Resorts World til Wynn/Encore -bygningerne.

Sibella er indfødt i Las Vegas og uddannet fra UNLVs William F. Harrah College of Hospitality. Han var den øverste direktør ved MGM Grand siden september 2010 efter at have flyttet over fra Mirage.