Ex-MGM Resorts exec Sean Christie åbner gæstfrihedsfirma

Sean Christie (Instagram)Sean Christie (Instagram) MGM Resorts præsident for natteliv Sean Christie vises med restauratør og 'Super Mamas' podcast -vært Bricia Lopez Maytorena på Mama Rabbit på Park MGM i august. (Sean Christie Instagram) MGM Resorts præsident for natteliv Sean Christie vises med 'Ekstra' vært Mario Lopez og Lopez kone, Courtney Mazza, på Mama Rabbit på Park MGM i september. (Sean Christie Instagram)

Fremtiden for Las Vegas -gæstfrihed kan være usikker, men der er denne sikkerhed: Sean Christie vil være i blandingen.

Den afgående MGM Resorts International præsident for natteliv opretter sit eget firma, der samles, mens vi taler. Dette outfit vil have gæstfrihed i navnet (det vil blive bestemt senere) med mellem seks og 10 veteraner i nattelivet i Vegas.

Christie planlægger at være klar til at samarbejde med operatører, der ønsker at genåbne deres underholdningssteder, natklubber og restauranter til sommer. Han kigger også ned i den længere horisont og forbereder sig på Las Vegas gradvise tilbagevenden til karakteristisk stærk gæstfrihedsvirksomhed i 2021.hvor meget er mark harmon værd

Jeg tror, ​​at virksomheder får brug for virksomheder som mit til at skabe indhold og oprette 'wow' for at drive folk ind i bygninger, sagde Christie under det sidste afsnit af PodKats! indsendt mandag. Jeg tror, ​​at der kommer til at være et behov for den slags ting mere end nogensinde i den nærmeste fremtid.

Christie, der annoncerede sin splittelse fra MGM Resorts den 27. marts, vurderer kundetendenser, når turister har det godt i store sammenkomster.

Der er en ny normal, men det normale inkluderer ikke tanken om, at folk ikke kommer til at samles, siger han. Det er bare, hvordan vi kommer ind i bygninger, og hvordan vi ved, at vi er sikre, som jeg tror, ​​vi alle kommer til at opdage i det næste år til halvandet år.

Christie siger, at han går tilbage til mine rødder i en 20-årig karriere i Las Vegas. Hans karriere i byen inkluderer fem år som administrerende partner for The Light Group i begyndelsen og midten af ​​2002. Light lancerede sådanne Strip nattelivsdestinationer som Jet på The Mirage, Light and Fix på Bellagio og Stack ved Luxor.

Christies Las Vegas Nightlife -firma, der blev oprettet i 2006, drev klubber på City Center, M Resort og Wynn Las Vegas. Det førte til et 10-årigt løb som en førende nattelivsleder i Wynn Las Vegas, hvor han udviklede Blush, Surrender og Encore Beach Club.

På MGM Resorts var Christie virksomhedens førende inden for udvikling af On The Record (med partnere Jonnie og Mærke Houston ) og Mama Rabbit på Park MGM og Mayfair Supper Club med No Ceilings Entertainment -teamet.

Christie har allerede hørt fra et par Strip -operatører, herunder et uspecificeret selskab, som han aldrig har samarbejdet med. Han udelukker ikke, at han handler med sine tidligere arbejdsgivere, Wynn og MGM Resorts.

I begge disse tilfælde skiltes jeg på gode vilkår, og vi er gode venner, siger Christie. Jeg elsker at arbejde med mennesker, jeg har arbejdet med før. Begge parter ved, hvad de får.

Kendskab er en prioritet, da Christie bygger sit nye team. Han vil have embedsmænd, der kender Las Vegas. Han er også ivrig efter at vende tilbage fra sidelinjerede personer tilbage til feltet.

Det er en opstart, så jeg glæder mig til velkendte, velrenommerede ansigter, der kommer om bord, siger Christie. Et af mine hovedmål er at gøre min lille del for at få folk tilbage på arbejde. Vi tror alle, at næste år bliver meget lysere end i år.

En højre krog

Send legende og flere berømmelseshaller Al Bernstein har lanceret Al Bernstein Unplugged: On Boxing, en ugentlig podcast, der kører på tværs af alle større streamingplatforme. Videoversionen er på YouTube; send spørgsmål på Bernsteins @AlBernstein Twitter -side.

To-divisions verdensmester Andre Ward slutter sig til Bernstein i afsnit 1, og værten fortæller også Thomas Hearns-Marvelous Marvin Hagler kamp på Caesars Palace i 1985. Bernstein og Al Michaels kaldte det slagsmål, en af ​​Bernsteins favoritter. Top Rank Boxing grundlægger Bob Arum er sat til at blive vist i næste uge.

Veteran tv -station Rejse Mitchell er Bernsteins medvært. Som Bernstein siger, slog Mitchell smalt Adrien Broner ud for jobbet, og han tuller.