Eks-gangster, producent i Las Vegas, siger, at Whitey Bulger havde det på vej

Michael Franzese, en reformeret eks-gangster med kriminelle familien Columbo, vises i Plaza Showroom fredag ​​den 4. maj 2018, hvor han efter planen skal debutere sit nye show, A Mob Story, på ...Michael Franzese, en reformeret ex-gangster med kriminelle familien Columbo, vises i Plaza Showroom fredag ​​den 4. maj 2018, hvor han efter planen skal debutere sit nye show, A Mob Story, på Plaza hotel-casino kl. S. Main St. i Las Vegas. (Bill Hughes/Las VegasJournal)

En udøvende producent og scenestjerne i en musical i Las Vegas har vejet tyngde for Whitey Bulgers død.

Normalt skal vi sige, hvad så?

Men dette er ingen almindelig producent. Han er Michael Franzesisk, inspirationen og opbakeren til A Mob Story at Plaza Las Vegas. Han taler af erfaring om, hvordan kriminelle chefer møder deres undergang. Bulger, en tidligere forbryderchef i Boston og en såkaldt rotte, der blev FBI-informant, blev fundet død i tirsdags få timer efter, at han blev overført til et føderalt fængsel.En indsat, der også var en tidligere mafia -ramt mand, Freddie Geas , er en af ​​muligvis to indsatte, der menes at have deltaget i tæsk, der førte til den 89-årige Bulgers død. En efterforsker sagde, at Geas hadede informanter og fortalte til Associated Press, Freddy hadede fyre, der misbrugte kvinder. Whitey var en rotte, der dræbte kvinder. Det er nok så enkelt.

Franzese, der på Halloween markerede 43 -årsdagen for, da han aflagde ed om at blive en skabt mand i Columbo -familien, sagde, at han ikke havde nogen direkte kontakt med Bulger. Men han kunne aldrig lide fyren og påkaldte navnet på den sene New England -mob, der var underchef af Gennaro Jerry Angiulo. Bulger rottede specifikt på New England -tøjet, en rival i sin egen Boston -bande, da han blev FBI -informant.

Jerry Angiulo var en ven, sagde Franzese i en sms tirsdag. Han talte med mig om (drab) Whitey helt tilbage da. Ordet drab er i parentes, da Franzese oprindeligt smsede et par håndvåben -emojis for at få det frem.

Franzese postede også på sin Twitter -side, Tilsyneladende var Whitey Bulgers drab pøbelrelateret. Overrasket over at feds satte ham i befolkningen i maksimal sikkerhedsfængsel. Gutter, der laver livet, har intet at tabe. Og de kan ikke lide informanter eller fyre, der misbruger kvinder ... Hans mord - ingen overraskelse!

Franzese siger, at sådanne hændelser kunne finde vej til hans optrædener som fortæller i A Mob Story. Tænkeligt kunne han opdatere scriptet for at gøre netop det punkt, han gør i sociale medier. Franzeses historiefortælling er en fascinerende facet af sceneshowet, som også er fyldt med inspireret musikalsk nummer.

Ex-mob-chefens opfattelse af de seneste begivenheder-især når de involverer så kontroversielle og ensartet afskyede karakterer som Bulger-ville holde mobbens uhyggelige arv i live.