Eks-Playboy Legekammerat Claire Sinclairs Clairbnb helt åben

Claire Sinclair, årets Playboy Playmate i 2011 og tidligere stjerne iClaire Sinclair, årets Playboy Playmate i 2011 og tidligere stjerne i 'Pin Up' på Stratosphere, vises på Clairbnb, et treårigt projekt, der endelig har afsluttet alle syv af sine værelser. (Krystal Ramirez) Claire Sinclair, årets Playboy Playmate i 2011 og tidligere stjerne i 'Pin Up' på Stratosphere, vises på Clairbnb, et treårigt projekt, der endelig har afsluttet alle syv af sine værelser. (geaphoto) Eventyrsuiten på Clairbnb, som nu er fuldt åben for offentligheden. (lemew fotografering) Eventyrsuiten på Clairbnb, som nu er fuldt åben for offentligheden. (Neon PR) Hartland Garden Suite på Clairbnb, som nu er helt åben for offentligheden. (lemew fotografering) The Vintage Glitz Suite på Clairbnb, som nu er fuldt åben for offentligheden. (lemew fotografering) Legehuset på Clairbnb, der nu er fuldt åbent for offentligheden. (lemew fotografering) 70'ernes Suite på Clairbnb, som nu er helt åben for offentligheden. (lemew fotografering)

Claire Sinclair refererer til de år, hun levede på Stratosfæren som, Skør, meget skør.

Men det er ikke så tosset nu.

Sinclair boede på Strat fra 2013-17, da hun var stjernen i den voksne revy Pin Up. Den gratis suite blev faktisk skrevet ind i hendes kontrakt. Så mens hun bar fiskenet på scenen, sokkede Sinclair penge væk for at forfølge sin drøm: et bed-and-breakfast med tema i Las Vegas, efter en rejsehytte fra 1950'erne.

hvad er tim mcgraws nettoværdi

For omkring fire år siden fandt Sinclair en pirrende fixer-overdel i en syv-enhedshus på 427 S. 11th St. Årets Playboy Playmate of the Year, kaldte klogt stedet stedet Clairbnb. Hun gik om at oprette en slags Vegas forpost af Madonna Kro , den kobber-og-lyserøde motorkro, der åbnede på Californiens centrale kyst i 1958.

Endelig i denne måned har Sinclair meddelt, at Clairbnb er færdig og tilgængelig for gæster til natudlejning (hit www.clairbnb.com eller ring 310-945-8172 for info). Sinclairs heldige syv værelser er Swingin ’70s Suite, Playhouse (inspireret af Pee Wee's Playhouse), Fairy Tale Suite, Vintage Glitz Suite, Lovie Dovie Suite og Hartland Gardens Suite.

Den 28-årige Sinclair er således den sjældne pinup-model, der ejer et feriested i Las Vegas.

Jeg har det rigtig godt, er stolt over værelserne, som de kom ud, sagde Sinclair i en telefonchat torsdag. Vi ville have dem til at være rigtig glade, virkelig unikke, virkelig kreative.

Bygningens renovering har været mildest talt en odyssé. Uden erfaring med erhvervelse eller renovering af fast ejendom og bosiddende i et feriested i Las Vegas, afslørede Sinclair først, at hun havde købt sin bygning i maj 2016. Ejendomsregistre afslørede, at hun købte ejendommen i februar for $ 420.000.

Snart fandt Sinclair ud af, at hun havde brug for en virksomhedslicens for at drive enhederne som hotel. Hun blev også forpligtet til at få underskrifter fra sine naboer og levere denne andragende til bykode-håndhævende embedsmænd for endda at starte byggeriet.

hvad er john dalys nettoværdi

Jeg var nødt til at gå dør-til-dør gennem kvarteret, sagde Sinclair, Ingen var i opposition, men den proces kastede os langt bagud.

Sinclair brugte alle sine besparelser og åbnede også en Kickstarter -kampagne for at opveje renoveringsomkostninger.

Det var et stort dyr af et projekt, sagde Sinclair. VVS, elektricitet skulle laves om. Tapetsering og træpaneler ... denne ældgamle bygning måtte totalrenoveres.

hvad er angus t jones nettoværdi

Under udviklingen åbnede Sinclair lokalerne for foto, sociale medier og videooptagelser. Adidas skød lige en reklame på Clairbnb i sidste uge. Alle suiter har en konge- eller queensize-seng, fuld bad, køkken og opholdsstue. Las Vegas kunstner Jon Crowder bidraget til suiternes designelementer.

Ejendommen tilbyder også en fælles udendørs terrasse og bålplads, der tilskynder gæsterne til at blande sig og dyrke nomadiske venskaber, som Sinclairs pressemeddelelse antyder.

Der var dage, Sinclair hellere ville have smidt håndklædet i stedet for at hænge et. Men hun holdt ud og sagde, at jeg gemte alle mine penge fra mine 'Pin Up' og Playboy dage og sagde: 'Lad os gå efter det her.' Jeg lagde hver en krone i dette, jeg troede på det, og jeg er super-passioneret omkring det. Jeg er stolt over, hvordan det hele blev.