'Extravaganza' klar til at vende tilbage til Las Vegas Strip

'Extravaganza' hos Bally's (Caesars Entertainment) 'Extravaganza' hos Bally's (Caesars Entertainment) 'Extravaganza' hos Bally's (Caesars Entertainment) Buktaler fraVentriloquist scene fra 'Extravaganza - The Las Vegas Spectacular', der åbner på Jubilee Theatre på Bally's den 14. marts 2020. ('Extravaganza - The Las Vegas Spectacular) Crossbow -kunstneren Silvia Silvia vises under en forestilling af 'Wow' i Rio. Showet fejrede sin 1.000. forestilling tirsdag den 10. december 2019. ('Wow - The Vegas Spectacular') Crossbow -kunstneren Silvia Silvia vises under en forestilling af 'Wow' i Rio. Showet fejrede sin 1.000. forestilling tirsdag den 10. december 2019. ('Wow - The Vegas Spectacular')

Producenter, der har åbnet shows i store teatre under COVID, er knappe, internationalt og især i Las Vegas. Men Hanoch Rosènn , en visionær fra en prime time-mime og underholdning, er sådan en figur. Hans Extravaganza er tilbage på skemaet hos Bally's, der skal genåbne 23. november.

Extravaganza - Las Vegas Spectacular havde premiere på Jubilee Theatre den 14. marts. Det lukkede også den 14. marts og blev offer for lukning af levende underholdning overalt.

Men Extravaganza -sortshowet er ikke en og færdig. Rosènn har erfaring med at iscenesætte en produktion i tænderne på en pandemi. Hans Wow -show har åbnet og lukket gentagne gange på Isrotel Royal’s Garden Theatre i Eilat, Israel. Showet vendte tilbage den 22. juni og blev fjernet mindre end en måned senere, da landet stod over for et nyt COVID -udbrud.bedste pizzasteder i las vegas

Produktionen kom og gik et par gange mere og surfede sammen med pandemiske pigge.

Mange shows åbnede, og sager gik op og lukkede igen, sagde Rosènn i en telefonchat tirsdag morgen. Vi ville køre i to uger, og de ville beslutte at lukke showet. Jeg håber, at vi langsomt kan komme tilbage i Las Vegas og vise, at vi kan være sikre.

Extravaganza, en ode til traditionelle Vegas-briller, vil optræde for 250 socialt distancerede fans, den første række skubbet 25 fod fra scenen. Datoen for genåbning 23. november er lige foran Gov. Steve Sisolak to ugers deadline for COVID-tal til at falde nedad.

Guvernøren har udtalt, at der vil blive vedtaget strengere foranstaltninger, hvis statens tilfælde, hospitalsindlæggelser og dødsfald på grund af COVID fortsætter med at stige. Det ville betyde, at Extravaganza igen kunne trækkes af scenen lige efter åbningen.

Men showet vil krydse den voldgrav, når det når dertil.

Extravaganza er bevæbnet med mange af sine egne medvirkende fra den originale produktion. Rosènn trak også stjerneparret fra det sidelinerede Wow -show i Rio, der er mørkt til slutningen af ​​året. Armbrøsts kunstner Silvia Silvia og hendes mand, Victor Ponce , slutte sig til den fornyede Extravaganza.

Silvia Silvias bueskydning, hvor hun spyder syv tyrs øjne og gennemborer et æble oven på hovedet, lukker Wow. Ponce spiller den runde, tallerken-snurrende kok og også piraten i showets vandige produktionsnummer.

Vi er heldige at have dem som gæstestjerner, sagde Rosènn. Vi vil have et ganske show.

Extravaganza mangler emcee, der åbnede showet, buktaler Kevin Huesca , en berømthedsartist i Italien, der planlagde at arbejde med en Elvis -dukke på the Strip. Han og hans kone, gymnastikmester Olesia Shulga, udfører også en luftakt sammen.

Men Huescas familie blev adskilt af omstændigheder i COVID, hvor hans kone og to af parrets børn tog turen til Vegas. Deres 7-årige søn skulle slutte sig til familien igen efter endt skoleår. I stedet, med showet i en dvælende lås, vendte forældrene og to børn tilbage til Italien for at være sammen med deres søn. Italien blev derefter udstedt et rejseforbud, der begrænser alle ikke -væsentlige rejser ind og ud af landet (buktaler på Las Vegas Strip anses ikke for at være afgørende).

Hele familien venter nu på, at rejsebegrænsningerne skal slappe af, så de endelig kan vende tilbage til Extravaganza. Hvis/når de får lov til at vende tilbage, ville parrets næste show bare være deres anden forestilling i Las Vegas på mindst ni måneder.

Det er en rigtig historie, en hård historie, fordi de forsøgte alt for at forene familien, sagde Rosènn. For at være ærlig har nogle af rollelisterne forladt, men ikke så mange. Det meste af talentet har opholdt sig, klar til at showet er tilbage og også nysgerrig efter at se, om 'Wow' vil være på scenen igen.

Showets enkeltkørsel i marts var afgørende for dens bestræbelser på at vende tilbage. Et show betyder, at showet blev afsluttet lige i tide, inden COVID tog fat.

Vi er så heldige, at vi ikke stoppede midt i den tekniske øvelse, sagde Rosènn. Vi havde scenen og belysningen klar. Vi filmede det, og vi har det på video.

Uddannet som en mime og ubarmhjertigt optimistisk er Rosènn ivrig efter at tage en Vegas -ekstravaganza på.

Underholdning holder blodet i gang. Vi har brug for showsne, og vi har brug for kunsten, sagde producenten. Dette er livets saft. Det giver arbejde til mennesker, det giver håb til publikum. De skal grine og klappe og blive begejstret.

Dette er Vegas, og vi skal have det.