Familie til afdøde Vegas -superstjerne Siegfried holder mindesmærke i Tyskland

Billeder af Siegfried Fischbacher, halvdelen af ​​det legendariske illusionsteam Siegfried & Roy, er d ...Billeder af Siegfried Fischbacher, halvdelen af ​​det legendariske illusionsteam Siegfried & Roy, vises på resorttelt efter hans død i Las Vegas torsdag den 14. januar 2021. (Chase Stevens/Las VegasJournal) @csstevensphoto Siegfried og Roy optræder på The Mirage den 19. februar 2001. (Anmeldelses-journal) Dolore Fischbacher, søster til Siegfried Fischbacher, deltager i begravelsen for den afdøde tryllekunstner i St. Nicholas Church i Rosenheim, Tyskland, fredag ​​den 22. januar 2021. Den verdensberømte tryllekunstner, der skrev showhistorie med sin mangeårige partner Roy Horn som 'Siegfried & Roy' med hvide tigre, var død af kræft i Las Vegas (Sven Hoppe/dpa/via AP)

Siegfried Fischbachers familie i hans hjemby i Tyskland har hyldet den afdøde Las Vegas -legende. Men det er stadig usikkert, hvordan og hvornår han vil blive mindet i Las Vegas.

Siegfrieds bror, marinus, og hans søster, Margot - en franciskaner nonne, der går forbi Søster Smerte - var vært for mindesmærket fredag ​​i familiens hjemby Rosenheim i Bayern, Tyskland.

Rapporter fra tyske medier, ledet af publikationen Bild, har beskrevet gudstjenesterne i St. Nicholas Church i byen på omkring 63.000. I alt viste 85 sørgende sig. Der blev ikke oplyst noget specifikt om COVID-19-protokoller eller socialdistancerende foranstaltninger.Et foto af Siegfried fremtrædende fremhævet var en af ​​hans 79-årige søsters favoritter, hvor Siegfried smilede ind i solnedgangen.

I hånden holder han en frø i farvet glas, Dolore citeres i Bild-rapporten. Frøen er et symbol for livet. Jeg ser ham igen.

Stadig åbnet er planer om Fischbachers sidste hvilested. Det illusionist døde 81 år gammel på Siegfried & Roys lille ejendom og habitat i Little Bavaria den 13. januar efter at have lidt af kræft i bugspytkirtlen.

største vinder på prisen har ret

Fischbacher havde tidligere udtalt, at han ville have sine rester placeret ved siden af ​​Roy Horns, hans partner der døde af COVID i en alder af 75 i maj 7 . Fischbacher sagde senere, at Horns urne er blevet placeret i kapellet i Lille Bayern. Duoens repræsentanter i Las Vegas har imidlertid afvist at kommentere planerne om hans sidste hvilested og afventer besked om, hvor han skal ligge.

Marinus Fischbacher, der sjældent blev omtalt i medierapporter, sagde under ceremonien i Tyskland: Min bror så godt ud selv som dreng. Da han tjente som minister i kirken, var alle øjne på ham. Og det var lidt af et show.

Marinus, 85, tilføjede, Siegfried var fire år yngre end mig og måtte gå foran mig.

'Ægteskab' er stadig tændt

Middagsteaterforestillingen, der har været klar til levering siden februar, Marriage Can Be Murder, planlægger en tilbagevenden til liveoptræden. Spillestedet løfter måske nogle øjenbryn - Grotten på Golden Nugget, hvor showet trygt kan spille for mellem 30 og 40 middagsgæster. Grotten er flyttet til det tidligere Lillies asiatiske køkken.

Ægteskab havde været i løbende samtaler for at spille Buca di Beppo hos Bally's, men kunne ikke udarbejde et koncept, arkitektonisk eller kontraktmæssigt. Forvent en genstart Valentinsdag weekend, der kører torsdag til søndag. Rollelisten ledes stadig af mand og hustru Eric Post og Jayne ann savoie Stolpe .

MCBM, i akronymform, har ikke optrådt foran et publikum siden sidste Valentinsdag i Hennessey's Tavern på Fremont Street. Showet lukkede sit mangeårige ophold i D Las Vegas den 5. januar 2020.

Detaljer om Grotto -showet og varm surdej følger.

Wiged ud

Tape ansigt er gæst på denne uges PodKats! Uafhængigt slap fire fyre af med 10 parykker fra headlinerens skare mannequiner i Harrah's Showroom.

Den tidligere gadekunstner havde fyldt den 25 fod lange underholdningsgrav foran teatret med falske fans. På en eller anden måde fandt en gruppe tilsyneladende berusede hotellets gæster vej ind i showroomet og kom afsted med 10 parykker.

hvor meget er asap ferg værd

De var også gode parykker, sagde Tape Face -skaber og performer, Sam Testamente . Der er ingen spor, og det er ikke ligefrem en udbredt undersøgelse. Som Wills sagde, gør vi ikke noget stort ud af det.

Min fornemmelse er, at synderne kan være Blue Man Group, plus en anden skaldet fyr.

Brooks -sagen

En reservation at se er Garth Brooks ’ 27. februar dato på Allegiant Stadium, som var næsten en øjeblikkelig udsalg. Stadionens embedsmænd har ikke returneret anmodninger om kommentarer om planerne for dette show.

Brooks havde regnet med at være den første koncertoverskrift nogensinde på stedet i august, men showet blev flyttet ind i det, der syntes at være en sikker zone for næste måned. Meget usandsynligt, at denne koncert overhovedet vil spille for en kapacitet.

En 'Cobra Kai' fyr

Bret Ernst er en travl overskrift på komediescenen i Vegas. Han er på L.A. Comedy Club på The Strat på tirsdage og onsdage og var med i Four Funny lineup på Notoriety i Neonopolis lørdag.

Ernst er også kendt i Netflix binge-watching-kulturen. Han spiller Louie LaRusso Jr., fætter til Daniel LaRusso ( Ralph Macchio ) og en salgsrepræsentant hos LaRusso Auto Group i tv -serien Cobra Kai. Louie kørte engang et casino ud af forhandlerens pauserum, men ikke en komedieklub. Jeg tror, ​​det er derfor, han er i Vegas.

Dit VegasVille -øjeblik

hvad er betsy devos nettoværdi

Showproducenter og scenekunstnere har forvitret klager fra fans, der ikke bryder sig om lokal distancekrav. Ofte rykker gæsterne ansigtsmaskerne af, når de lufter deres frustration ud. En underholdningsfigur sagde, at dette er den nye version af, hvordan folk dramatisk ville rive deres briller af for at gøre et punkt.