Faux Lady Gaga (og ægte Gaga) tænder Haus of Gaga i Las Vegas

'Legends in Concert' -artisten Tierney Allen vises med Lady Gaga -fans på Park Theatre på Park MGM torsdag den 30. maj 2019. (Legends in Concert) 'Legends in Concert' -artisten Tierney Allen vises med Lady Gaga -fans på Park Theatre på Park MGM torsdag den 30. maj 2019. (Legends in Concert) Udvikler Derek Stevens taler under en begivenhed for at annoncere sit nye Las Vegas -projekt i downtown ...Udvikler Derek Stevens taler under en begivenhed for at annoncere sit nye downtown Las Vegas -projekt Circa torsdag den 10. januar 2019 i Downtown Las Vegas Events Center. (Benjamin Hager) Las VegasJournal) Reklamebilledet underskrevet af musiklegenden Johnny Mathis for violinisten Geri Thompson, med 40 års mellemrum, i 1979 og igen den 18. maj (Geri Thompson)

Det er ingen dame. Det er en Legends -performer.

To gange, Lady Gaga dukkede op ved åbningen af Haus of Gaga på Park Theatre på torsdag. Den rigtige Gaga ankom omkring 17.15, kort før hendes Enigma -optræden, for at hilse på fans og røre ved det nødvendige bedlam.

Men tidligere blev snesevis af fans drillet som en af ​​Gagas parykker udstillet i den nye butik.Legender hos Tropicana hyldestartist Tierney Allen dukkede op i sin fulde Lady Gaga -påklædning lige før Haus of Gaga åbnede for offentligheden ved middagstid. Allen ankom til begivenheden med sin familie, og fandt linjen alt for lang til at vente i - selv for en falsk Gaga.

Allen og hendes gruppe flyttede til Eataly for at ordne en spilplan.

Jeg sagde: 'Hvis folk vil stirre på mig, lad os få nogle indlæg på sociale medier og gøre noget ud af det,' sagde Tierney. Jeg gik tilbage til baren, og straks begyndte folk bare at samle sig omkring mig.

Lady Gaga med Little Monsters indeni #HausOfGagaLV tidligere i aften! pic.twitter.com/C1GyRebLNd

- LG Updates (@LadyGagaVegas) 31. maj 2019

Allen, der har spillet Gaga i Legends i et årti, flyttede rundt på kasinoet, men ikke til Haus of Gaga -indgangen.

Det er der, ’superfans’ er, og de ville have vidst, at jeg ikke er hende, siger Allen. Jeg havde omkring 50 mennesker omkring mig ved teatret.

Se dette indlæg på Instagram

Før showet, når du føler dig selv på dit eget nye museum @denisetruscello

Et opslag delt af Lady Gaga (@ladygaga) den 31. maj 2019 kl. 15:00 PDT

skræmmende ting at lave i las vegas

Allen siger, når folk spørger, hvem hun er, jeg hverken bekræfter eller benægter. De spørger: ’Er du virkelig hende?’ Jeg plejer at sige: ’Er jeg det?’ Og de kommer tilbage med: ’Ja, det er du!’.

Men nej, det er hun ikke. Allen har faktisk krævet sikkerhedsledsagelse fra Strip -hoteller. Sikkerhed forhindrede hende i MGM Grand i 2011 efter Gagas optræden på iHeartRadio Music Festival.

Jeg måtte tages ud gennem Undergound, jeg var så mobbet, siger Allen. Der var mennesker på hinandens skuldre, mennesker oven på spilleautomater. Det var vanvittigt.

Gaga -karakteren er den eneste levende legende i sceneshowet på Trop. Elvis, Sinatra og Whitney Houston er med i den aktuelle rollebesætning. Legends exec Mark Mercer siger, at han prøver at få Gaga til at tage turen over the Strip for at se Allens fremstilling. Michael Jackson kom til showet, Shania Twain har set sig selv i det, siger Mercer. Jeg tror, ​​hun ville få et kick ud af det.

Cirka produktion

Derek Stevens har perspektivets gave. Medejeren af ​​D Las Vegas, Golden Gate og underudviklede Circa-resorts på Fremont Street er ved at åbne Circa Sports, hans virksomheds sports-gaming-mærke. Han tilbød en forhåndsvisning fredag ​​morgen ved den første bog, på Golden Gate.

The Big Tease for Circa Sports båndskæring er en no juice eller ingen vig mulighed for væddemål foretaget på Golden Gate. Oddsene er lige-penge, uden at der tages nogen procentdel af hotellet.

Den bedste analogi til denne kampagne, er det ligesom Barbra Streisand ved åbningsaften for MGM Grand, sagde Stevens strålende og nikkede til sammenligningen. Det er ligesom Coldplay ved åbningsaften på Cosmo. Set fra et sportsbettors perspektiv ville disse fyre hellere se dette end Streisand eller Coldplay.

Det ville de, seriøst. Men kampagnen er kun til lørdagens første operationsdag, fordi du kun kan åbne én gang.

Signaturbegivenheder

Vegas violinist Gary Thompson har to Johnny Mathis autografer. På samme foto. Fyrre års mellemrum.

Thompson optrådte første gang med Mathis på Harrah's i Lake Tahoe. Hun bragte et daværende nyt reklameskud, og Mathis underskrev det med ’79 som året. Thompson var igen i orkesteret til Mathis 'show den 18. maj i Smith Center, og Thompson bragte det samme foto.

Mathis underskrev, Geri ... Vi er stadig her Gud velsigne os. Som Thompson sagde, lyder han lige så fantastisk som nogensinde.

ShowBuzz!

V Theatre at Miracle Mile Shops at Planet Hollywood er et tilflugtssted for underdogshows. Zombie Burlesque er stadig en af ​​de mest undervurderede lækkerier i byen. Jeg fangede Vegas Gone Country i det samme V3 -teaterrum i denne uge, og det er også en retfærdig jam -session. Fantastisk rollebesætning på vej (ved dette besøg) af værten Kelly Vohnn som Reba McEntir e. Et spin værd, især hvis du kan lide countrymusikken ... Grunden til at Legends har droppet sine matinee -shows er 1) matinee -shows er hårde salg, især til produktioner; og, 2) showet har allerede et valg 19:30. slot, hvilket ikke var tilfældet, da det var påkrævet at udføre 16:00. shows på Flamingo Las Vegas ... Christopher Kenney , der spiller Edie i Zumanity, og Jamie Morris of Puppetry of the Penis udfører et udstillingsvindue af deres Faaabulous! Showet, kl. 26., 28., 39. og 17. juni kl. 30. juni kl Ron DeCar Eventcenter. Showet betegnes som det eneste live-syngende drag-show i VegasVille.