Fenway Park -tur tager en Las Vegas -fotograf inde i Green Monster

Las Vegas fotograf Erik Kabik vises inde i det grønne monster på Fenway Park fredag ​​den 10. august 2018. (Mike Savoia)Las Vegas fotograf Erik Kabik vises inde i det grønne monster på Fenway Park fredag ​​den 10. august 2018. (Mike Savoia) Et foto fra Las Vegas fotograf Erik Kabiks rundvisning i det grønne monster på Fenway Park fredag ​​den 10. august 2018. (Erik Kabik Photography) Et foto fra Las Vegas fotograf Erik Kabiks rundvisning i det grønne monster på Fenway Park fredag ​​den 10. august 2018. (Erik Kabik Photography) Et foto fra Las Vegas fotograf Erik Kabiks rundvisning i det grønne monster på Fenway Park fredag ​​den 10. august 2018. (Erik Kabik Photography) Et foto fra Las Vegas fotograf Erik Kabiks rundvisning i det grønne monster på Fenway Park fredag ​​den 10. august 2018. (Erik Kabik Photography) Et foto fra Las Vegas fotograf Erik Kabiks rundvisning i det grønne monster på Fenway Park fredag ​​den 10. august 2018. (Erik Kabik Photography) Et foto fra Las Vegas fotograf Erik Kabiks rundvisning i det grønne monster på Fenway Park fredag ​​den 10. august 2018. (Erik Kabik Photography) Et foto fra Las Vegas fotograf Erik Kabiks rundvisning i det grønne monster på Fenway Park fredag ​​den 10. august 2018. (Erik Kabik Photography) Et foto fra Las Vegas fotograf Erik Kabiks rundvisning i det grønne monster på Fenway Park fredag ​​den 10. august 2018. (Erik Kabik Photography)

Erik Kabik er en berømt rockfotograf, der er baseret i Las Vegas. Men i weekenden fokuserede han på en legendarisk baseballpark - og det var en improviseret jam -session.

Kabik er blandt fotograferingsteamet, der skyder udvalgte datoer på sommeren Rejse/Def Leppard USA -turné, der stoppede ved Fenway Park i Boston fredag ​​aften. Showet bød også på Billigt trick , og udsolgt med en mængde på 34.000 ved hånden.

Kabik og andre fotografer Steve Rose og Mike Savoia ankom tidligt til en gennemgang af parken, berømt for den 37 fod høje mur i venstre felt. Det grønne monster fungerer også som Fenways resultattavle, der rummer et siddeområde til resultattavleoperatøren og et lagerområde til de store bogstaver og tal.Som Kabik siger, Da vi gjorde vores gennemgang, så vi en kvinde stå ved døren til det grønne monster og spurgte hende, om vi ikke kunne kigge indenfor. Hun sagde, at hun tilfældigvis havde en nøgle til at åbne den. Hun lod os komme ind og bad os om ikke bare at underskrive væggene, som vi var glade for at respektere.

Blandt underskrifterne er sådanne oldies som Jimmy Piersalls fra 1946. Et par citater fra Tom Petty -sange er blevet stencileret inde i det grønne monsters enklave, som tidligere resultattavleoperatør Henry Santoro var en seriøs fan af Petty.

Eventyret var så uventet, at Kabik ikke slæbte sit pro -udstyr, men tog nogle hurtige billeder på sin pålidelige iPhone 7 Plus. Som Kabik sagde, Det er et sted, mange mennesker kan se udefra, men meget få får at se indefra. For at bruge et baseballbegreb parkerede han det.