Floyd Mayweather kroger et palæ på 25,5 millioner dollars i Beverly Hills

Floyd Mayweather Jr. poserer under et stop på en verdensturné for at promovere sin kamp mod UFC -fighteren Conor McGregor i Staples Center i Los Angeles, Californien, tirsdag den 11. juli 2017. (Erik Verduz ...Floyd Mayweather Jr. poserer under et stop for en verdensturné for at promovere sin kamp mod UFC -fighteren Conor McGregor i Staples Center i Los Angeles, Californien, tirsdag den 11. juli 2017. (Erik Verduzco Las VegasJournal) Bokser Saul 'Canelo' Alvarez er vært for en officiel efterfest på Jewel Nightclub på Aria Resort & Casino den 16. september 2017 i Las Vegas, Nevada. (Gabe Ginsberg/Getty Images for Jewel Nightclub) Superstjernen Usher satte gang i Kevin Hart tre-dages velgørenhedsindsamling på The Cosmopolitan Las Vegas med komikeren Dave Chapelle, der lukkede showene. (Høflighed) Saul Canelo Alvarez lægger vejen til ringen for sin kamp mod Gennady GGG Golovkin i WBC, WBA, IBF, RING mellemvægtskamp i T-Mobile Arena i Las Vegas, lørdag den 16. september 2017. Kampen endte med en tegne. Erik Verduzco Las VegasJournal @Erik_Verduzco Richard Oberacker under Composers Showcase of Las Vegas på The Smith Center ճ Cabaret Jazz i Las Vegas onsdag den 16. august 2017. Chase Stevens Las VegasJournal @csstevensphoto Richard Oberacker, til venstre og Robert Taylor vises på scenen med trommesættet fra Donny Nova Band på Bernard Jacobs Theatre fredag ​​den 16. juni 2017. (John Katsilometes/Las VegasJournal). @JohnnyKats

Floyd Mayweather ryddet $ 300 millioner for sin TKO -sejr over Conor McGregor den 26. august.

Den passende tilnavnet Money Man har siden taget en udgiftsrejse i gang.

Mayweather har lige købt et palæ i Beverly Hills for $ 25,5 millioner, rapporterede Los Angeles Times fredag. Den franske moderne designede manse blev bygget for 25 år siden og renoveret i 2015 af ejendomsudvikleren og designeren Nile Niami.hvad er billy bush nettoværdi

Mayweather købte stedet fuldt møbleret og tømte sit samlede udlæg til omkring 26 millioner dollars.

Huset er lidt mere end 15.000 kvadratmeter på en halv hektar, herunder et gæstehus med et fuldt udstyret fitnesscenter og 20-sæders biograf, en suite til personalet, en garage med fire biler og påkrævet swimmingpool og poolhus. Det to-etagers hovedhus er indrettet med lysekroner, pejse med spejlvægge og en vinkælder med glas.

Beverly Hills -hjemmet er ikke Money Man's primære krybbe, for at bruge et forældet udtryk. Hans hjem i Las Vegas er en ejendom på 22.000 kvadratmeter, fem soveværelser, syv bad, kendt som Big Boy Mansion. Dette sted er så stort og pragtfuldt, at det har sin egen Instagram -konto, @bigboymansion .

Tjek det ud for at se, hvor en velhavende tidligere kriger nyder sin morgenmad.

Fra duel til Jewel

Efter udtrækning tog Canelo et bryg.

Efter at have kæmpet uafgjort med Gennady GGG Golovikin på T-Mobile Arena, Saul Canelo Alvarez ramte Jewel kl Luft for hans traditionelle efterfest. Canelo kom ind i klubben omkring kl. 01:30 og havde et par skrammer (vi forventer dem alle fra lørdagens kamp) og iført sorte bukser og en blodrød skjorte tilsyneladende lavet af silke.

hvor meget er melanie griffith værd

Et mariachi -band basunerede hans ankomst. Mexicanske flag fløj, ligesom konfetti, og han blev bakket op af tegn, der stavede hans navn. Det var en sejrsfest for Canelo, der kæmpede som en mester selv i et knyttet resultat.

Forklarer 22.358

T-Mobile Arena har plads til omkring 20.000 til boksning. Lørdag aftens officielle fremmøde, annonceret af Golden Boy Promotions, var 22.358.

Dette tal er undersøgt, især da tidlige rapporter var langt lavere end 20.000 billetholdere i bygningen. Ifølge MGM Resorts embedsmænd, er det annoncerede tal nøjagtigt, når man tilføjer det samlede antal billetindehavere, hver person, der er optaget i T-Mobile's mange VIP-suiter og lounger (herunder Jack Daniel's Lounge og Bud Light Lounge), terrasser, Hyde Lounge og Goose Island Lounge på sydsiden af ​​arenaen, og festdækket på nordsiden.

virtual reality-oplevelse i las vegas

Som det blev forklaret for mig, handlede lørdagens fremmøde om den samlede kapacitet, bygningen kan rumme, til ethvert arrangement. Fremmødet var det højeste, der blev rapporteret for en arenakamp nogensinde i staten.

Tilstedeværelsesstatistikker i årtierne har været plettet, men bestemt er lørdagens tal overgået af mindst to udendørs kampe ved den gamle Kejsere Palace Outdoor Arena. Muhammad Ali- Larry Holmes trak en officiel optælling på 24.790 den 17. juni 1980 og Sugar Ray Leonard - Tommy Hearns trak 23.618 på Caesars den 16. september 1981.

Udsat for violiner

Hvis violinensemblet ved søndagens Emmy Awards -udsendelse så bekendt ud, burde det have været det. Nina DiGregorios Bella Electric Strings spillede showet. Dette var Strings 'L.A. -opstilling, ledet af DiGregorio, hvis tordenskrald af en mand, Michael Licata , er i Bella's Femmes of Rock lineup og spiller Myrons Cabaret Jazz i Smith Center kl. 20.-21. Oktober.

'Bandstand' indstillet til turné

Den Las Vegas-tænkte Bandstand-musical er på vej til en national turné. Produktionen, der er centreret om en gruppe tjenestemænd fra Anden Verdenskrig, der forsøger at vinde en national bandkonkurrence, samarbejder med Work Light Productions, The Road Company og Samuel French om at sende showet på national turné.

hvor meget er pitbull værd 2016

Ingen udviklingstidslinje for musicalen er blevet annonceret. Den livlige produktion, co-skrevet af Richard Oberacker og Robert Taylor i Las Vegas, lukket søndag på Bernard Jacobs Theatre.

Ideen er at turnere musicalen til teatre over hele landet, herunder forhåbentlig The Smith Center's Reynolds Hall. Bandstand -instruktør og koreograf Andy Blankenbuehler vandt en Tony Award for sit arbejde med showet.

Hvem var hvor

Jamie Foxx, hos Beauty & Essex og Marquee kl Den kosmopolitiske i Las Vegas, efterkamp lørdag. Han og en gruppe deltog i en forestilling i klubben ... Også på Beauty & Essex: Star DJ david Guetta , og Abigail Breslin af Scream Queens med en gruppe venner ... Kesha ved Lavo ved bygning om lørdagen og spiste aftensmad efter hendes show kl M Resort … Hip-hop-stjerne og anerkendt producent Jermaine Dupri lørdag eftermiddag på Tao Beach kl Den venetianske.