Følg den 402-mile rute, som Pony Express engang har taget

28493922849392

Rejsende på Nevadas motorveje sideløbende med historiske stier, der blev etableret af opdagelsesrejsende og grænser og efterfulgt af emigranttog og kommerciel trafik, efterhånden som vesten blev afgjort. En del af 93 nord for Ely og hele US 50 på tværs af midten af ​​staten følger 402-mile-ruten fra Pony Express, den korteste rute, der krydser det store territorium, der ville blive Nevada.

hvor mange penge er lil scrappy værd

US 50 kaldes den ensomste vej i Amerika og fører til opdagelse af Nevadas hjerteområde langt fra vores glitrende bycentre. Når rejsende sporer Pony Express -ruten, opdager de brede dale og høje bjergkæder på tværs af afstande, der kun brydes af maleriske byer, der er tilovers fra forskellige minebomme.

Kun tom afstand hilste de dristige unge ryttere på Pony Express, da de tordnede gennem kløfter og sparkede støv op over salvieboliger og tørre søer i 1860-61. Nevada -minebommen, der skabte byer som Ely, Eureka og Austin, havde endnu ikke fundet sted. Selvom de kun kørte i 18 måneder i et venture, der mislykkedes økonomisk, efterlod disse ryttere en farverig arv af modige bedrifter, der nu er en del af vores vestlige arv.Hård konkurrence om lukrative mailruter på tværs af den vestlige halvdel af kontinentet førte til oprettelsen af ​​Pony Express. Fragtfirmaet, der lancerede virksomheden, lovede levering af post på 10 dage fra St. Joseph, Mo., til Sacramento, Californien og opkrævede den kongelige sum på $ 5 en ounce. Indtil da tog breve sendt til Californien seks til otte uger før levering.

Virksomheden planlagde at ryttere kørte i relæer, der to gange om dagen forlod for at krydse flere stater og territorier på deres 1.900 kilometer lange rute. Rytterne kom ind i Nevada cirka 40 miles nord for nutidens Ely, krydsede US 93 og fortsatte mod vest og kom ind i Californien gennem et pas i Sierras.

Omhyggelig panorering gik forud for indvielsen af ​​virksomheden den 3. april 1860. Virksomheden valgte 190 stationssteder adskilt af 10 til 15 miles sti og begyndte byggeriet. Stationerne var bemandet med 400 stationmestre og hjælpere.

Ruinerne af flere af Nevada -vejstationerne står stadig. Se efter markører på steder som Egan Canyon på US 93, Sand Springs og Cold Springs mellem Austin og Fallon på US 50 og Buckland's Station, nu en del af Fort Churchill State Park. Sand Springs Station blev opdaget begravet i sand fra de nærliggende 600 fod blomstrende klitter i Sand Mountain, og blev udgravet af arkæologer i 1976. Bureau of Land Management opretholder en sløjfe og tolkningsskilte.

Holdbare flådeheste fyldte hver station. Deres strømlinede belastninger på 165 pund omfattede rytteren på 120 pund; 25 pund udstyr såsom sadel, sadeltasker, riffel, revolver, tøj og en lille bibel; og 20 pund post pakket ind i olieret silke.

Pony Express annoncerede for ansøgere til 80 stillinger som stafetryttere, der søger unge, tynde, flittige stipendiater ikke over 18. Skal være ekspertryttere, der er villige til at risikere døden dagligt. Forældreløse børn foretrækkes. Løn betales $ 25 om ugen. De hyrede svor en ed om at afstå fra bandeord, drikke og slås og bar stolt virksomhedsuniformen med røde skjorter og blå bukser.

Indiske problemer brød ud langs ruten i 1860. Stationshænder stod over for fare fra raiders, som ekspresrytterne ofte kunne løbe ud af. Kun én gang kunne posten ikke komme igennem, da både hest og rytter blev dræbt. Den historiske tur af Robert Pony Bob Haslam i maj 1860 stammede fra Pyramid Lake Indian War. Haslam red østpå fra fredagens station ved Lake Tahoe til Bucklands.

Ingen nye bjerge ventede på ham, da militsen havde konfiskeret bestanden til kampagnen. Efter at have afsluttet sin løbetur på den samme udmattede hest fandt Haslam rytteren på den næste station nægtet at ride på grund af indisk fare. Pony Bob red videre til Smith Station, hvilede efter hans 190 kilometer lange løb og vendte om til returstafetten. Ved Cold Springs fandt han keeperen død og hestene væk. Han advarede hænderne på den næste station og kørte videre og gennemførte 360 ​​miles på 36 timer. Kun Pony Express -rytteren William C. Buffalo Bill Cody red hurtigere, men han brugte 21 heste til at ride 322 miles på 21 timer og 40 minutter.

Margo Bartlett Peseks klumme vises om søndagen.