Følg spor for spor til Nevadas jernbaneshistorie

Nevadas gamle tog og jernbanedepoter rummer interessante historier, der er værd at udforske.Nevadas gamle tog og jernbanedepoter rummer interessante historier, der er værd at udforske.

Tusinder af miles af spor forbandt engang Nevada byer med de transkontinentale jernbaner. Fra territoriale dage til moderne tid kørte mindst 70 jernbaner i staten, både standard og smalsporede. Linjerne blev bygget til at flytte malm fra miner til møller og transporterede også gods og passagerer.

Nogle gange eksisterede de til meget specifikke formål. Listen over gamle jernbaner inkluderer Austin City Railway, kaldet Mule's Relief og bygget til at erobre den stejle stigning ind i boomtown. Bare motorhuset står stadig langs US Highway 50.

I dag er Nevadas skinneretværk næsten forsvundet. Tog på kun to jernbaner kører nu på cirka 1.200 miles spor. Burlington Northern og Santa Fe krydser den nordlige del af staten, og Union Pacific -togene kører gennem det sydlige Nevada. Passagertjenesten er faldet til Amtrak -tog på den nordlige rute.Mange faktorer førte til nedlæggelsen af ​​Nevadas jernbaner. For de mindre linjer var overlevelse afhængig af vedvarende malmproduktion. Nogle varede i årtier, men de fleste opererede kun under korte minebomme.

Amerikas kærlighedsaffære med bilen skabte netværket af veje og motorveje, der forbinder lokalsamfund, ofte langs ruter, der var banebrydende ved jernbaner. Lastbiler begyndte at udskifte jernbanevogne. Mange forladte spor lå og ruste indtil anden verdenskrig, hvor deres stål blev brugt til krigsindsatsen. Jernbanebånd blev også genbrugt. Erosion slidt op ved de gamle vejbaner. Kun spor af dem er tilbage i hele Nevada.

Mange jernbanebyer faldt, da diesellokomotiver erstattede dampmaskiner. Da tog stoppede med at køre, forsvandt nogle byer bare. I hele Nevada eksisterer der stadig nogle bygninger opført ved jernbanerne, spøgelser fra en livlig og farverig æra. Nogle afventer usikre skæbner. Andre er flyttet fra deres oprindelige websteder. Nogle få er blevet restaureret og genanvendt. Alle har interessante historier, der gør dem værdige stop på roadtrips gennem Nevada.

I Las Vegas -området skal du gå til Clark County Heritage Museum på Boulder Highway for at se eksempler på jernbanehuse, der stod langs gader i centrum, og det originale Boulder City Depot blev bygget til sporlinjen, der transporterede byggematerialer til stedet for Hoover Dam under 1930'erne. En del af det originale spor har nu udflugter på Nevada Southern Railway fra Boulder City til Railroad Pass, et statsbanemuseum.

Følg US Highway 93 nordpå til Caliente, hvor byens smukke depot i to etager i missionstil, bygget af Union Pacific i 1923, nu huser virksomheder, et samfundscenter og bykontorer.

Fortsæt nordpå til Ely for at besøge Nevada Northern Railway -komplekset, doneret til et museum af Kennecott Copper, da det ophørte med minedrift i området. Linjen tjente regionen i 60 år. Nu kører ekskursionstog med restaurerede lokomotiver og rullende materiel på to originale ruter, og depotet og kontorer fra 1907 er en del af det statslige museums system.

hvad er dan marinos nettoværdi

Mere jernbanehistorie kan findes langs US Highway 95 nord for Las Vegas. Rhyolite, en spøgelsesby fire miles fra Beatty, har ruiner og et par intakte bygninger, herunder depotet fra 1907, der betjente tre jernbaner. Se efter genanvendte jernbanestrukturer i Goldfield og Tonopah, og besøg Tonopah's Mining Park.

Jernbanehuse står langs motorvejen i Mina, hvor forsamlingshuset ligger i det gamle Southern Pacific Depot, der stod i nærheden i Luning.

I Hawthorne er Carson og Colorado Railroad Depot nu et klubhus.

I Fallon er det to-etagers SP Depot i træ en del af et kasino.

Fernley flyttede og restaurerede sit udsmykkede depot fra 1914 fra Fernley og Lassen Railway.

Historiske jernbanebygninger overlever i Reno, nogle afventer genoptræning.

I Sparks fungerer det to-etagers depot fra Wadsworth som jernbanekontor.

Gold Hills V&T Depot huser et lokalt museum.

Nevada State Railroad Museum i Carson City og en restaureret del af den historiske V&T Railroad mellem Virginia City og Carson City er populære turistattraktioner.

Margo Bartlett Peseks klumme vises om søndagen.