Madvognsejere tilbyder varieret udendørs spisning under pandemi

Ejer Jinelle Batista placerer en kundeEjer Jinelle Batista afgiver en kundes ordre, da YourPanadas empanada -truck besøger Aviata Apartments. (Elizabeth Page Brumley/Las VegasJournal) Line cook Frank Lindsey arbejder på en ordre på YourPanadas empanada lastbil (Elizabeth Page Brumley/Las VegasJournal) Kunder tjekker menuen på YourPanadas empanada -lastbilen. (Elizabeth Page Brumley/Las VegasJournal) En trio empanadas fra YourPanadas empanada -lastbilen. (Elizabeth Page Brumley/Las VegasJournal) Ejer Jonathan Batista og hans datter Laylani Batista, 4, krammer ved siden af ​​sin YourPanadas empanada lastbil. (Elizabeth Page Brumley/Las VegasJournal) Charlie Freimanis, 2, og Ella Freimanis, fra Las Vegas, finder ud af, hvad de vil have i menuen YourPanadas lastbil. (Elizabeth Page Brumley/Las VegasJournal) YourPanadas empanada lastbilsejer Jinelle Batista, center, kalder en ordre til en socialt distanceret gruppe af kunder. (Elizabeth Page Brumley/Las VegasJournal) Kokken Floriana Pastore ælter sin bedstemors dejopskrift til en pizza ved hendes madvogn, Signora Pizza. (Ellen Schmidt/Las VegasJournal) @ellenschmidttt Kokken Floriana Pastore laver en pizza på sin højteknologiske konverterede forsendelsescontainer, specialbygget som madvogn af sin mand i Italien. (Ellen Schmidt/Las VegasJournal) @ellenschmidttt En Patatosa -pizza fra kokken Floriana Pastore. (Ellen Schmidt / Las VegasJournal) @ellenschmidttt Kokken Floriana Pastore på arbejde på sin højteknologiske konverterede forsendelsescontainer, specialbygget af hendes mand i Italien. (Ellen Schmidt/Las VegasJournal) @ellenschmidttt Pizza bager i en træfyret roterende ovn på Signora Pizza-lastbilen. (Ellen Schmidt/Las VegasJournal) @ellenschmidttt Kokken tilbereder en Diavola Pizza på Signora Pizza -lastbilen. (Ellen Schmidt / Las VegasJournal) @ellenschmidttt En stegt pizza tilberedt på Signora Pizza madvogn. (Ellen Schmidt/Las VegasJournal) @ellenschmidttt

Floriana Pastore var et par minutter forsinket med at åbne Signora Pizza -lastbilen en nylig mandag aften på grund af Arts District vejbyggeri. Da hun rullede de store glasvinduer på sin trailer foran Servehzah Bottle Shop and Tap Room og fyrede den roterende træovn op, ventede kunder allerede på at bestille. Hun lavede hurtigt en napolitansk tærte til et par gæster, inden hun gik videre til en stegt pizza.

Vi laver den stegte pizza, der ligner calzone og pungen, der er foldet i fire, forklarer Pastore om sine tilbud. Og vi laver den almindelige skiver (pizza), den åbne.

Relaterede: Sådan finder du madbiler og hvad du skal spise i Las Vegas Valleyfemte maj 2021 las vegas

Hun kalder sin menu, som også indeholder fyldte courgetteblomster og stegte dejstrimler kendt som angioletti, napolitansk gademad. Det er lige så langt fra traditionel madbilpris, som hendes højteknologiske konverterede forsendelsescontainer, specialbygget af hendes mand i Italien, er fra en traditionel madvogn. Alligevel er begge gode eksempler på Las Vegas 'stadig mere mangfoldige foodtruck -fællesskab.

Med usikkerheden og uroen omkring spisning indendørs har madbiler været en særlig attraktiv mulighed for mange spisende gæster og kokke i år. Det er blot en af ​​grundene til, at du finder et bredere udvalg af køkkener end nogensinde repræsenteret i de mere end 300 madbiler, der har licens til at operere i dalen.

'Restaurant på hjul'

Så imponerende som hendes lastbil kan være, er det ikke den måde Pastore havde planlagt at introducere Las Vegas til hendes madlavning.

hvor mange penge har joe biden

I vores plan er der et pizzeria, forklarer den fire gange World Pizza Champion, der flyttede til Las Vegas sidst i fjor.

På grund af COVID sagde vi: 'Okay, lad os starte med lastbilen.' Og måske næste år, så snart jeg finder et sted, jeg kan lide, vil vi helt sikkert åbne et (mursten og mørtel) pizza/pasta -koncept.

For Trisha Nuckles, der brugte et årti på at lave skræddersyede kager i bagerier i Las Vegas, inden hun lancerede sin Cake Wagon -lastbil i maj sidste år, handlede det kun om tallene.

Jeg fandt ud af, at den mest omkostningseffektive og nemmeste måde at komme derud og nå ud til flere mennesker nok ville gøre noget mere mobil, siger hun om sin dessertforretning, der er bygget til ordre. Desuden tilføjer hun, at kunderne har åbnet deres sind for, hvad en madvogn kan være.

Det er ikke den roach coach mentalitet længere. Det er virkelig vokset til fuldt ud at få en oplevelse af en restaurant på hjul.

Da veterankokken Will Staten ønskede at udvide sit Ragin ’Cajun Cookin’ cateringmærke, besluttede han, at det næste trin skulle være mobil madlavning. Hans Cravin 'Creole madvogn begyndte at betjene gumbo og po'boys på parkeringspladser over dalen i weekenden på Labor Day, som det første skridt mod et større imperium. Selvom langsigtede mål omfatter en række hjemmeprodukter og endda beklædning, mener han for øjeblikket, at lastbiler er det, markedet ønsker.

er marlo thomas stadig gift med phil donahue

Vi er det svar, som folk har ledt efter i denne periode, bare fordi folk er bange. Folk tøver med at gøre ting i store grupper, og det er ærligt talt den smarteste måde at hente din mad til at tage med - med din kone, din ægtefælle eller dine børn.

I den tidlige fase af pandemien, da spisestuer lukkede og restauranter kæmpede for at tilpasse sig skyrocketing takeaway og leveringsordrer, blomstrede improviserede madtrucksamlinger.

I begyndelsen af ​​pandemien, da alt blev lukket ned, var madbiler stadig i gang, og vi kunne stadig parkere i forskellige områder, siger Jonathan Batista, ejer af YourPanadas empanada -lastbilen. Nu begynder barer og restauranter langsomt at åbne igen, og folk begynder at gå ud og spise, fortsætter Batista. Og nu forsøger de at slå til.

Koder og regler

Dem, som kokken henviser til, er en overflod af offentlige instanser. På føderalt plan inkluderer de indenrigsministeriet, der i efterår udsendte breve, der advarede operatører af madbiler mod kommerciel brug af et Bureau of Land Management -parti på hjørnet af Blue Diamond Road og Durango Drive. Lokalt er det sydlige Nevada Health District tiltalt for at håndhæve amtssundhedsforskrifter om, hvor og hvornår foodtrucks kan køre, samt hvor mange der kan samles til arrangementer og under hvilke omstændigheder.

Det vanskelige ved lastbiler er, at de skal falde ind under reglerne for sundhedsafdelingen, og så også forretningslicensreglerne, forklarer SNHDs Jacob Billing. For vores, hvis de ikke er til en særlig begivenhed, så er de begrænset til 30 minutter på et sted, og de kan ikke operere inden for 250 fod fra en anden sælger. Så når der er mere end én, ville det være årsag til, at de skulle (ansøge) om en begivenhedskoordinator tilladelse.

ramona sanger nettoformue efter skilsmisse

Fakturering siger, at reglerne ikke er ændret siden pandemiens start. Han indrømmer dog, at nogle eksisterende regler skal opdateres. Vores regler er ikke blevet opdateret siden 2010. Det er klart, at foodtruckindustrien har ændret sig meget siden da.

Indtil ændringer er foretaget, giver SNHD lastbiler mulighed for at ansøge om dispensation, der giver dem mulighed for at følge den mere moderne Nevada Administrative Code, som tillader op til fire timer ét sted. Lastbiler kan også ansøge om tilladelser til begivenhedskoordinatorer, der giver dem mulighed for at operere i klynger og efter solnedgang, så længe der er adgang til et toilet med rindende vand.

En af de letteste måder for en lastbil at opfylde disse krav er at indgå partnerskab med en privat virksomhed eller organisation, der inviterer dem til at operere på deres ejendom og bruge deres faciliteter.

Som en madvogn er den nemmeste måde, vi har fundet på at holde os flydende og faktisk bevæger os opad, at samarbejde med samfundet på enhver mulig måde, siger Staten, hvis regelmæssige stop for Cravin 'Creole omfatter parkeringspladserne på områdeshospitaler, Boys & Girls Clubs og endda en vinhandel.

Batista er enig. YourPanadas optræder regelmæssigt i Servehzah Bottle Shop og Tap Room samt Hendersons Bad Beat Brewing og Khoury's Fine Wine & Spirits. Og han lavede for nylig sit første optræden fredag ​​aften i Aviata Apartments på Warm Springs Road, med entusiastisk tilladelse fra kompleks ledelse.

Lige nu, under COVID, synes jeg, at det er særligt vigtigt at engagere sig i beboerne på denne måde, siger ejendomschef Gicelle Marenco om partnerskabet. Du holder fri fra arbejde, du kan komme og hente mad, gå hjem og hvile.

Batista er optimistisk over, at han gennem kreative løsninger som denne vil være i stand til at sprede budskabet om sit køkken uden at løbe over for love.

Jeg vil bare leve af den rigtige vej, siger han. Jeg laver god mad. Jeg sætter stor stolthed i det, jeg laver. For mig at gå derud og bringe min virksomhed i fare, fordi jeg ikke fulgte reglerne, er bare dumt. Så jeg prøver at holde øje med det.