Tidligere Cirque -kunstnere leder ny produktion i Las Vegas

Angelique Janowski, midten, øver til Apéro -showet på Baobab -scenen torsdag, februar ...Angelique Janowski, midten, øver til Apéro -showet på Baobab -scenen torsdag den 11. februar 2021 i Las Vegas. (Benjamin Hager/Las VegasJournal) @benjaminhphoto Vladislav Miagkostoupov jonglerer under øvelse til Apero -showet på Baobab -scenen torsdag den 11. februar 2021 i Las Vegas. (Benjamin Hager/Las VegasJournal) @benjaminhphoto Natsumi Miyazaki, til højre, øver med Roman Tomanov til Apero -showet på Baobab -scenen torsdag den 11. februar 2021 i Las Vegas. (Benjamin Hager/Las VegasJournal) @benjaminhphoto Angelique Janowski, til venstre, øver med Damir Mouzdybaev til Apero -showet på Baobab -scenen torsdag den 11. februar 2021 i Las Vegas. (Benjamin Hager/Las VegasJournal) @benjaminhphoto Angelique Janowski øver til Apéro -showet på Baobab -scenen torsdag den 11. februar 2021 i Las Vegas. (Benjamin Hager/Las VegasJournal) @benjaminhphoto Natsumi Miyazaki øver på stangen til Apero -showet på Baobab -scenen torsdag den 11. februar 2021 i Las Vegas. (Benjamin Hager/Las VegasJournal) @benjaminhphoto Angelique Janowski, øverst, øver med Damir Mouzdybaev til Apero -showet på Baobab -scenen torsdag den 11. februar 2021 i Las Vegas. (Benjamin Hager/Las VegasJournal) @benjaminhphoto Angelique Janowski, øverst, øver med Damir Mouzdybaev til Apero Show på Baobab -scenen torsdag den 11. februar 2021 i Las Vegas. (Benjamin Hager/Las VegasJournal) @benjaminhphoto Angelique Janowski, til venstre, og øver med Damir Mouzdybaev til Apero Show på Baobab -scenen torsdag den 11. februar 2021 i Las Vegas. (Benjamin Hager/Las VegasJournal) @benjaminhphoto Natsumi Miyazaki øver på stangen til Apéro -showet på Baobab -scenen torsdag den 11. februar 2021 i Las Vegas. (Benjamin Hager/Las VegasJournal) @benjaminhphoto Natsumi Miyazaki, midten, øver til Apero -showet på Baobab -scenen torsdag den 11. februar 2021 i Las Vegas. (Benjamin Hager/Las VegasJournal) @benjaminhphoto Vladislav Miagkostoupov jonglerer under øvelse til Apero -showet på Baobab -scenen torsdag den 11. februar 2021 i Las Vegas. (Benjamin Hager/Las VegasJournal) @benjaminhphoto Roman Tomanov øver på luftbånd til Apero -showet på Baobab -scenen torsdag den 11. februar 2021 i Las Vegas. (Benjamin Hager/Las VegasJournal) @benjaminhphoto Contortionist Tsatsral Erdenebileg øver med en bue og pil til Apero -showet på Baobab -scenen torsdag den 11. februar 2021 i Las Vegas. (Benjamin Hager/Las VegasJournal) @benjaminhphoto Natsumi Miyazaki, foran, øver med Roman Tomanov til Apero -showet på Baobab -scenen torsdag den 11. februar 2021 i Las Vegas. (Benjamin Hager/Las VegasJournal) @benjaminhphoto Angelique Janowski øver til Apero -showet på Baobab -scenen torsdag den 11. februar 2021 i Las Vegas. (Benjamin Hager/Las VegasJournal) @benjaminhphoto

Et par kunstnere fra fra lukket Cirque du Soleil sceneshow Zumanity er blevet trætte af at vente på den næste mulighed. Så de skabte en.

Apéro faktureres som byens nye swank, europæisk kabaret, åbner kl. Fredag, lørdag og søndag i et åbent ophold kl Wassa Coulibalys Baobab -scene på Town Square. Billetter er $ 50 (ikke inklusive gebyrer), sælges i grupper på to, tre og fire (gå til aperoshow.com for detaljer).

hvor meget var roy rogers værd

Dette show på nært hold indeholder elementer berømt i Cirque -shows og Le Reve, herunder luftnumre, contortion, jonglering og akrobatik. De sidelinjeformede kunstnere har trænet uden et specifikt mål, indtil medlemmer af det nyoprettede Visionary Pack Collective udarbejdede en plan for showets åbning i weekenden.Nicole Dunn, Jorge Salomone og Angelique Janowski , alle sent på Zumanity, dannede VPC for at genstarte liveoptrædener.

Ideen kom fra al den løse snak, der hele tiden foregik med kunstnerne, sagde Dunn, kostumeleder på Zumanity, torsdag. Så blev vi virkelig seriøse, efter at ‘Zumanity’ lukkede i november.

Aperos rollebesætning er en kavalkade af veteran -scenespillere i Vegas: Cirkus -sortist Damir Mouzdybaev af Le Reve og tidligere Ringling Brothers og Barnum & Bailey Circus; Janowski, danser/koreograf; polkunstner Natsumi Miyazaki af Le Reve; stropper kunstner Roman Tomanov af Ka; contortionist Tsatsral Erdenebileg (Tsatsa) fra Zumanity; og jonglermester Vladislav Miagkostoupov (Vladik) fra V - The Ultimate Variety Show og Zombie Burlesque på V Theatre på Miracle Mile Shops på Planet Hollywood.

Kunstnerne er blevet uddannet til at optræde i store produktioner og har lært at tilpasse sig Baobab. Eksempel: I Apéro udføres Tomanovs luftbåndsakt, typisk højt over publikum, kun få meter over scenen.

Vi har lært at oprette disse eksisterende handlinger i et lille teater og få det til at føles stort, sagde Dunn, der sammen med sine VPC -kolleger havde påtaget sig flere kreative opgaver. Vi vil give publikum følelsen af ​​at se noget virkelig ekstraordinært på en måde, de ikke kunne have tidligere.

Coulibaly er selv en Zumanity -alun, et originalt cast -medlem, der stammer fra showets åbning i 2003 til oktober 2013. Hun har drevet Baobab -forretningen, herunder den tilstødende cafe (hvor gæsterne kan hænge for drinks og snacks i pauser) og modebutik, siden kort før du forlader showet.

Coulibaly er ikke i Apero -serien og er væk fra scenen et stykke tid på grund af en mindre medicinsk procedure. I løbet af de sidste ni år har hun fremvist og optrådt i flere produktioner på sit teater, herunder den biografiske The Red Dress.

Coulibaly har også stillet sin scene til rådighed for midnat burleske shows og tribal tromme forestillinger. Apero -showet er et andet, der vil være stramt, men mægtigt og afspille til ikke mere end 40 publikum, der er socialt fjerne publikum.

Vi vil have en lille, sjov skare derinde, sagde Coulibaly under et besøg i teatret i denne uge. Vi er bare glade for at have endnu et show her, endelig. De inspirerer mig.

Supreme stunt-cast

Mary Wilson fra The Supremes var ikke bare en nutidig musiklegende. Hun dabede også i musikteater og tog et komisk spin gennem overgangsalderen The Musical. Wilson, der døde mandag i sit Henderson -hjem i en alder af 76 år, medvirkede i 2017-rundvisningen i Florida. Hun trænede til det løb med Las Vegas -casten på Harrah's. Showet er co-produceret af Areal og Kathi Glist af Las Vegas 'G4 Productions.

Mary var en glæde at arbejde sammen med og var så generøs med sin varme, historier og venlighed over for vores team og medlemmer af Las Vegas og Florida, sagde Kathi Glist i en sms. Det var en ære at arbejde med hende, lære hende at kende og lytte til hendes historier.

Se dette indlæg på Instagram

Et opslag delt af JABBAWOCKEEZ (@jabbawockeez)

De skøre Jabbas

Jabbawockeez er i et kreativt partnerskab med DJ superstar Steve Aoki , med en video at slippe på de sociale medier fredag. Jabbaz, der ledte efter en tilbagevenden til MGM Grand, drillede til dette partnerskab i denne uge med et indlæg fra Aokis hovedkvarter og legeplads i Las Vegas. Gruppen smed rundt i mange farverige, overdimensionerede skumterninger i stop-action Boomerang-format. Således forventer vi intet mindre end glans.

Advarsel (er) om cool hængning

Tre hepkatte, Travis Cloer, Chris Lash og Eric Tewalt hold domstol på Chianti Italian Restaurant lørdag aften. Middag kl. 18.00, forestilling følger. Vi kan ikke vente med at bringe klassen og stilen med dine yndlingsstandarder og nogle nye klassikere, siger Cloer.

The Italian American Club præsenterer noget retfærdighed onsdag aften, med Bucky Heard, Bill Medleys partner i Retfærdige brødre . med god guitar John Wedemeyer . Fyrene debuterer deres Heart of Rock and Roll -forestilling med middag kl. 18:30, stemningsunderholdning kl. Drengene synger klassikere som Cryin, ’Ob-La-Di, Ob-La-Da, Mack The Knife og (naturligvis) Unchained Melody.

hvor meget er pete sampras værd

Middagen er opført som buffet under ændrede protokoller, hvor det maskerede personale serverer alle retterne, mens maskerede spisende gæster bevæger sig forbi, seks meter fra hinanden. Behov for at nævne alt det.