'Frank Marinos Divas Las Vegas', en hæfteklammer på The Strip, lukker

Frank Marino er the StripFrank Marino er Strips længste løbende headliner, der optrådte som et træk Joan Rivers siden slutningen af ​​1985. (Divas Las Vegas) 'Divas' -stjernen Frank Marino ankommer til den store åbning af 'Circus 1903' i Paris Las Vegas 25. juli. Las Vegas -entertaineren vil blive vist i en britisk tv -realityserie, der vil indpakke sine sidste scener her på The Strip 7. oktober. (David Becker/Las Vegas News Bureau)

Divaerne sashaying ud af The Linq Hotel.

Frank Marinos Divas Las Vegas, med hovedrollen i Las Vegas drag -legenden som Joan Rivers, har lukket på Las Vegas Strip -feriestedet. Rollelisten blev informeret lørdag om, at showet havde afsluttet sit løb på Linq. Showets sidste forestilling var tirsdag aften.

Marino, Divas producent Adam Steck af SPI Entertainment, og Caesars Entertainment -embedsmænd sagde i aften, at beslutningen om at lukke var gensidig mellem showet og Caesars Entertainment.Caesars Entertainment og Her-Larious Entertainment har indbyrdes aftalt at lukke det langvarige show på Linq, talskvinde for Caesars Entertainment Celena Haas sagde i en erklæring i aften.

Her-Larious er Marinos produktionsselskab og et datterselskab af SPI Entertainment.

I en sms i aften sagde Marino, at han rejste til Chicago sammen med sin partner, SPI Entertainment Chief Operating Officer og Vice President Alex Schechter . De to fejrer deres 25 -års jubilæum som et par. I en tekst sagde Marino: ‘Som Scarlett O’Hara sagde, jeg vil tænke på dette i morgen, i morgen er endnu en dag.

Et af de længst kørende produktionsshows nogensinde på The Strip, Divas Las Vegas åbnede som An Evening at La Cage ved Rivieraen i 1985. Showet flyttede til det daværende kejserlige palads (nu Linq) i 2010. Den 54-årige gamle Marino notchede sin 25.000. forestilling på The Strip i 2014. Hans 33-årige løbetid som headliner på et Strip-produktionsshow er rekord for lang levetid i Las Vegas.

Med Marino i front med showet med sit klassiske Rivers-indtryk, har Divas helt mandlige cast udført hyldest til sådanne superstjerner som Diana Ross, Celine Dion, Britney Spears, Madonna, Cher, Pink, Beyonce og Tina Turner .

I løbet af de sidste tre år har showet delt sit teater med tryllekunstner Mat Franco , for hvem lokalet er opkaldt.

Marino og andre kilder, der kender produktionen, har sagt, at produktionen skal flytte i efteråret. Showet går angiveligt mørkt i hvert fald gennem september.

Ikke desto mindre har der ikke været nogen officiel meddelelse om et fremtidigt hjem eller en generel strategi for at bringe Divas tilbage til scenen.