Franky Perez -turen: En cykel, en mikrofon og 4.000 miles

Las Vegas sanger/sangskriver Franky Perez vises på Golden Gate Bridge på hansLas Vegas sanger/sangskriver Franky Perez vises på Golden Gate Bridge på sin 'Crossing the Great Divide' langrendsturné. (Sam Schneider) Las Vegas-sanger/sangskriver Franky Perez vises i en hvedemark i Kansas på sin cross-country-turné med Crossing the Great Divide. (Sam Schneider) Las Vegas sanger/sangskriver Franky Perez vises på Times Square i New York på sin 'Crossing the Great Divide' 'langrendsmusikturné. (Sam Schneider) Las Vegas sanger/sangskriver Franky Perez vises ved Welcome to Fabulous Las Vegas-skiltet i starten af ​​sin crossing-country-turné med 'Crossing the Great Divide'. (Sam Schneider) Las Vegas sanger/sangskriver Franky Perez vises i Nevada-ørkenen på sin 'Crossing the Great Divide' langrendsturné. (Sam Schneider) Las Vegas sanger/sangskriver Franky Perez vises i New York City på sin 'Crossing the Great Divide' langrendsturné. (Sam Schneider) Las Vegas sanger/sangskriver Franky Perez vises sammen med en gruppe klubinvestorer på Pearl Street Warehouse i Washington D.C. på sin 'Crossing the Great Divide' langrendsmusikturné. (Sam Schneider)

Guitaren kan være akustisk, men Franky perez er for evigt tilsluttet.

Las Vegas-sanger/sangskriver/musiker har begrænset en 12-dages langrendstur, der rumler på en Ducati-motorcykel, der ikke er meget mere end hans guitar og rigeligt talent. Perez kaldte odysséen The Crossing the Great Divide Tour og fejrede sit seneste album, Pludselig 44. Det nye album er et vidnesbyrd om Perez alder, og hvor hurtigt han kom dertil.

hvor meget er miley cyrus nettoværdi

Perez lancerede projektet fra Welcome to Fabulous Las Vegas -skiltet den 12. juli, vandrede til Viper Room og Rock Store i L.A. og tog af sted for dele ukendt. Han tilbagelagde omkring 4.000 miles og dækkede 12 stater, inden han lukkede ud i New York City.Det var virkelig personligt, siger Perez. Det er en af ​​de mest givende ting, jeg nogensinde har gjort.

Den kommentar skal tages alvorligt. Perez har jammet med Skråstreg . Han turnerede med cello-rock-tøjet Apocalyptica . Han har indspillet til FX-serien Sons of Anarchy, og har i en periode frontet all-star-rockbandet Camp Freddy.

Til denne tur havde Perez kun brug for nok støtte til at kunne gennemføre turen.

Dette handlede 100 procent om at være til tjeneste, siger Perez. Vi ville bringe levende musik til folk, der ville høre det, og vi ville gøre det sikkert. Jeg spillede gyder, fortove, verandaer, spillesteder, broer, sundhedsfaciliteter, majsmarker, lobbyer, parker, parkeringspladser.

Konceptet opstod organisk. Perez var lige færdig Pludselig 44 to uger til COVID -lukningen. Han forestillede sig at pakke en guitar, hoppe på en motorcykel og levere musik til livemusiksteder i hele landet, der er lamslået af COVID. Han ville spille socialt fjerne shows i disse nedlukningsklubber. Han ville stramme og synge hvor som helst på turen, ved siden af ​​vejen og ved lastbilstoppesteder, selv.

En motorcykel mysterietur, hvis du vil. Hans instrument var en fin samtale-starter.

Nogle gange, når du er på en motorcykel, kan det være skræmmende, men ikke så meget, når du har en guitar på siden af ​​cyklen, siger Perez. Det åbnede samtaler, jeg ville fortælle folk, at jeg var på en lille musiktur, så trække guitaren ud og begynde at spille.

Perez pakkede strategisk: PPE nok til at komme igennem turen, et skift af tøj, en guitar og hans stemme. Han gad ikke engang en mikrofon. Perez havde bare brug for den rigtige cykel.

Perez kontaktede sine venner på Ducati, der elskede tanken om at levere transporten til arrangementet og vise deres produkt frem (turen sluttede ved Ducati -fabrikken i New York). Perez hentede også sponsorstøtte fra Martin -guitarer - han rejste med en enkelt akustik - med et tilpasset etui lavet af Danny coker af Count's Kustoms of Las Vegas.

Perez og rejsepartner, fotograf og videograf Sam Schneider reserverede overnatningssteder undervejs. Vi havde en grundlæggende rejseplan, men vi reserverede ikke noget værelse, før jeg kom til en by. Det hele var, at alle havde brug for at være i sikkerhed, fra faciliteterne, spillestedene, os selv.

Perez spillede et nummer for medcyklister på South Street Bridge i Philadelphia. Han pakkede guitaren ud for en håndfuld mennesker i ellers lukkede klubber. Han besøgte sundhedsfaciliteter for beboere lukket for offentligheden. Han spillede for fremmede på gaden, og da han stoppede for gas.

Se dette indlæg på Instagram

Det er her! Jeg er så glad for endelig at kunne dele dette med jer alle. En STOR hjertelig tak til mine partnere, der gjorde denne rejse mulig @ducatiusa @martinguitar @hoffee_cases @belstaff @cardosystems @isleepwhenidie @phil_readjr @countskustoms #dannykoker @adamspolishes og CFG. Særlig tak til @badbeard for et fantastisk stykke arbejde! @tommyisblack @theviperroom Repost fra @ducatiusa • Musiker @frankyperezofficial turnerer sit nye album Pludselig 44 fra Las Vegas til New York på en unikt tilpasset Multistrada 1260 S Grand Tour udstyret med carbonfiber Hoffee guitaretui for at beskytte hans Martin Guitar. Da lockdowns tvang musiksteder til at lukke Franky indgik et partnerskab med Ducati for at skabe Crossing the Great Divide Tour en ambitionel rejse for at dele levende musik, hvor han kunne. Dokumenteret undervejs fremhæver denne serie med otte afsnit hans unikke rejse. Se det første afsnit 'Nye armbånd', og besøg Ducati.com for at se hele serien. Frankys nye album Pludselig er 44 tilgængeligt nu på alle platforme.

hvor meget er howard stern værd

Et opslag delt af F R A N K Y P E R E Z Z (@frankyperezofficial) den 25. august 2020 kl. 12:06 PDT

Perez og Schneider har skrevet eventyret for en ottedelt videoserie på hans @FrankyPerezOfficial Instagram-side og også på Ducati.com-webstedet. Den første rate, Perez's besøg i L.A., blev offentliggjort tirsdag.

Perez planlægger at være tilbage ved det i oktober, startende fra New York, buldrende til Florida og krydse landet igen, fra sydøst tilbage til sin hjemby.

Planerne kan ændre sig, men Perez passion vil ikke. Han er tilpasset digitale og virtuelle platforme - især under COVID - men siger stadig: Der er ingen erstatning for liveoplevelsen.