Fremont Street Experience i Las Vegas afbryder midlertidigt liveshow

Cheap Trick trak en mængde på omkring 15.000 på 3rd Street Stage på Fremont Street Experience på Sa ...Cheap Trick trak en mængde på omkring 15.000 på 3rd Street Stage på Fremont Street Experience lørdag den 24. august 2019. (Tom Donoghue) Rick Nielsen og Robin Zander fra Cheap Trick vises på 3rd Street Stage på Fremont Street Experience lørdag den 24. august 2019. (Tom Donoghue) Martha Davis og The Motels optræder på 3rd Street Stage på Fremont Street Experience i Las Vegas lørdag den 13. juni 2015 som en del af Rock of Vegas sommerkoncertserier. (Joshua Dahl/Las VegasJournal)

Fremont Street Experience trækker levende underholdning fra sine åbne scener og træder i kraft med det samme.

FSE's administrerende direktør Patrick Hughes sagde søndag, at han traf beslutningen lige efter, at Centers for Disease Control and Prevention udsendte sin anbefaling om, at arrangementer med mere end 50 mennesker i USA skulle aflyses eller udskydes. Han overholder også Gov. Steve Sisolak social-distancerende direktiver.

Ghost adventures sæson 1 afsnit 7

Fremont Gates tre åbne scener er karakteristisk åbne for tusindvis af fodgængere hver aften i ugen.Vi er glade for, at vi nu har fået vejledning af vores ledelse, og vi vil være socialt ansvarlige, sagde Hughes i en telefonchat. Vi vil følge alle retningslinjer og samarbejde med (Metropolitan Police Department) om, hvordan man håndhæver sociale adskillelser.

Hughes tilbød en påmindelse om, at Fremont Street selv er en offentlig promenade, som han ikke har myndighed over. Men hans kontor driver stadierne Main Street, 1st Street og 3rd Street. Disse platforme er vært for sådanne lokale favoritter som Zowie Bowie, Velvet Elvis, AlterEgo, Spandex Nation, Empire Records og Tony Marques Band.

3rd Street Stage er også hjemsted for FSE's gratis Rock of Vegas -sommerkoncertserie, der har båret forestillinger som f.eks Cheap Trick, Joan Jett og Blackhearts, Martha Davis og The Motels og Bret Michaels.

Så sent som lørdag aften var FSE's 3rd Street Stage pakket til Zowie Bowies senaften. Fredag ​​havde også travlt med en primært lokalbefolkning på alle tre etaper.

Det trodser logik, for at være ærlig over for dig, sagde Hughes. Vi har St. Patricks Day på vej, som vi ikke kommer til at promovere som en stor fest. Men det er traditionelt vores største dag på året. Det er en åben gade, og mange lokale vil være på Fremont Street.

FSE driver SlotZilla zip -linjer, der kører under VivaVision LED -showet. Hughes sagde, at den meget rentable attraktion sandsynligvis vil forblive åben, så længe offentligheden kræver det.

hvor meget er kobe bryant nettoværdi