Venskaber er ikke kun til show i Holly's World

5203373-1-45203373-1-4

Når man ser de fleste reality -programmer, er det let at forestille sig, at cast -medlemmerne kun interagerer, når kameraerne ruller. (Ville du bruge mere end 10 minutter med f.eks. Snooki, medmindre penge skiftede hænder?)

Og der er mange flere serier, der afgiver det tydelige indtryk af, at de venner, de følger, først blev introduceret, da optagelserne begyndte. (Åh, det er dig, jeg vil spilde tarm til? Rart at møde dig.)

Men rollebesætningen i Holly's World (22:30 i dag, E!)? Den eneste måde, de kunne komme tættere på, ville være at spille hovedrollen i en efterfølger til Human Centipede.At tale med tre fjerdedele af Team Holly-Holly Madison, bedste ven Angel Porrino og Peepshow co-star og dreng BFF Josh Strickland (medstøbt medlem Laura Croft var andre steder)-alt på én gang på en højttalertelefon er en desorienterende oplevelse, som at blive droppet ind i en af ​​de old-school 900-nummers festlinjer, mens han led af en forkølelse i hovedet.

De er en hyper, fnisende flok, der lyder, som om de har lagt markedet på hjørnet på Red Bull og Pixy Stix. De afslutter hinandens sætninger - start dem også nogle gange. Og du ved aldrig, hvornår Josh vil bryde ud i sang.

Spørg dem, hvad seerne kan forvente af den nye sæson, og Holly siger noget om krybskytter og indkrybere midt i latter. Smid et par flere in-jokes ind, en telefonforbindelse, der er lidt skæv og det faktum, at det i første omgang er svært at skelne mellem Engels stemme og Joshs-undskyld, Josh-og det hele er nok til at få dig til at føle det så ude af berøring, så meget gammel, kunne du være naboen, der råbte til de piskepinde på Hot i Cleveland for at skrue ned for deres musik.

bill klein og jen arnold nettoformue

Men Holly samler snart tropperne, tøjler alle tilbage og går i gang.

Den første sæson var dybest set at lære os at kende, siger den tidligere Girl Next Door-stjerne om sin made-in-Vegas-serie. Og i denne sæson, mener jeg, blev showet stødt op tre måneder (fra dets planlagte airdate), så vi var bare virkelig nødt til at tage, hvad livet giver os og egentlig ikke planlægge for meget, eller være som, 'Åh, hej , vi skal ud og lave denne sjove ting. Lad os filme det. ’Det var mere lige hvad der skete.

Den hastige produktion startede i midten af ​​november med optagelser, der gennemsnitligt fire dage om ugen forventes at vare til marts.

De har haft så travlt med at få afsnittene klippet sammen, siger Holly, de skal bare dybest set filme alt, hvad der sker, uanset om vi har det godt eller ej.

Men takket være den større synlighed, serien har givet, kan hendes Holly's World-medstjerner regnes med at gøre mere af de tunge løft denne gang.

hvor meget tjener jimmy kimmel om året

Josh, der har været i søgelyset, før han havde overskrift på musicalen Tarzan på Broadway, indrømmer, at i begyndelsen inkluderede hans og Engles job under optagelserne at afværge Hollys skøre fans. Takket være eksponeringen fra serien optager han nu et album - med Holly, der naturligvis synger backup. Og han og Angel har udviklet deres egne fans.

Det har været rigtig sjovt at se, hvordan folk er begyndt at lægge mærke til os, siger han og følger os på Twitter og den slags.

Så er der Angel, som, hvis hun ikke allerede eksisterede, skulle have været opfundet af den nisse-agtige Broadway-sensation Kristin Chenoweth.

Angel begyndte sin Holly's World -oplevelse som Hollys assistent og en nybagt mor. Hun har siden fået nye bryster - en 21 -års fødselsdagsgave fra Holly - og har taget til at vise dem frem på scenen, mens hun udfyldte Holly i sine pauser fra Peepshow.

Der er åbnet mange døre, og der er givet mig muligheder, så jeg går bare lidt igennem det, mens jeg tager og tager enhver chance for at bringe mig selv højere i min karriere, siger hun. Du ved, det varer ikke evigt. Alt har en holdbarhed. Jeg hopper bare på det, mens jeg kan og lever det op. Jeg hygger mig helt klart.

Selvom det betyder, at Angel snart får brug for sin egen vanvittige fan. Hun er stadig overrasket over en kvinde, der bad om at tage et billede med hende for kun at famle hende, da det blev skudt. Hun tog fat i min boob! Hun var som: 'Åh, undskyld. Jeg var nødt til det. ’Jeg vidste ligesom ikke engang, hvad jeg skulle gøre. Jeg respekterede hende lidt for at være så ballsy. Men på samme tid er jeg ligesom, '(Expletive) you!'

greta van susten fox nyhedsløn

Aftenens premiere finder Holly's verden rystet, da hun af Peepshow-producenterne har fået at vide, at de skal tabe sig, beskæftiger sig med kølvandet på den tidligere kærlighed Hugh Hefners forlovelse og befinder sig midt i en slags uforklarlig rivalisering med eks-Playmate og The Hills hanger-on Jayde Nicole.

Så bortset fra det og disse mystiske krybskytter og angribere, hvad kan seerne se frem til i denne sæson?

Meget drama, tilbyder Holly.

Derefter vender rastløsheden tilbage, og de er slukket igen.

Josh: Konfrontationer ...

Holly: ... af alle slags ...

hvor meget er dolly parton værd

Josh: ... på alle niveauer.

Christopher Lawrence's Life on the Couch -kolonnen vises om søndagen. Send ham en e-mail på clawrence@ reviewjournal.com.