Fusion af hawaiiansk, mexicansk gør underværker i Braddah's Island Style

Kat Alvarez, center, tager imod ordrer fra Sanisa, efternavn afvist, i sort, og Lins Otsukiza på BraddahKat Alvarez, center, tager imod ordrer fra Sanisa, efternavn afvist, i sort, og Lins Otsukiza på Braddah's Island Style, 2330 S. Rainbow Blvd., i Las Vegas lørdag den 15. februar 2014. (Chase Stevens/Las VegasJournal ) Kat Alvarez tilbereder mad på Braddah's Island Style, 2330 S. Rainbow Blvd., i Las Vegas lørdag den 15. februar 2014. (Chase Stevens/Las VegasJournal) Kalua Pig Bowl ses på Braddah's Island Style, 2330 S. Rainbow Blvd., i Las Vegas lørdag den 15. februar 2014. (Chase Stevens/Las VegasJournal) Lins Otsukiza, venstre og Sanisa, efternavn afvist, spis på Braddah's Island Style, 2330 S. Rainbow Blvd., i Las Vegas lørdag den 15. februar 2014. (Chase Stevens/Las VegasJournal)

Der er sandsynligvis nogle fusionskombinationer, der er umulige - som måske etiopisk og fondue, som kan blive frygtelig rodet (for ikke at nævne de brændte fingre).

Det er vi ikke nået til endnu, men kokke og restaurantejere har dummet rundt med nogle parringer, der kan virke lidt underlige ved første rødme, men viser sig at være en god idé, et eksempel er hawaiiansk/mexicansk af Braddah's Island Style .

bedste steakhouse i las vegas 2018

Underteksten til Braddah's er burritos, skåle og tacos, og det fungerer som en af ​​de burrito/taco -pletter, der er sådan overalt i disse dage. Du bestemmer, om du vil have en af ​​de førnævnte (eller tre, hvis det er tacos) eller en salat, derefter beslutter du, hvad du vil fylde dem med, vælger først protein eller grøntsager og derefter fyld og toppings og salsa, indtil du når til slutningen, og derefter betale og gå det til et bord. Hvad der er anderledes ved Braddahs er, at fyldene er ting som huli-huli-kylling og kalua-gris, til et bestemt strejf af øerne.Vi besluttede os for en burrito med kalua gris (6,95 $), det braiserede svinekød, der traditionelt laves i en pit. Over jorden kan det ret tæt replikeres, som det var her, og der produceres et smeltende mørt, lidt røgfyldt bunke af revet kød. Til det tilføjede vi tangris, sorte bønner, medium varme mango og ristet majssalsa og lidt creme fraiche. Vi ville også have kål, men kvinden bag disken hørte ikke os, og vi indså det ikke før for sent.

Så hvordan var det? Hvis du har fået din andel af kalua -svinekød, ved du, at det har en tendens til at være fedtet - det er trods alt fedtet, der gør dette snit så mørt og smagfuldt - og det var tilfældet her, med noget fedt i papiret, der pakkede ind burritoen. Det var dog kun et problem, fordi det var meget godt, en stor portion svinekød og masser af alt andet. Jeg ville have taget godt imod den sprøde teksturkontrast fra kålen, men ak. Næste gang.

Tacos var helt fantastiske. Braddah's tilbyder et udvalg af blødt mel eller sprød majs, og vi valgte førstnævnte. Vi benyttede os også af muligheden for at dele de tre tacos med to huli-huli kylling og en pulehu bøf; de opkrævede os bøf prisen, som er lidt højere end $ 6,95 kylling på $ 7,60.

For det første bøffen: Udtrykket pulehu refererer til flamme-broiling, og vi opdagede en snert af røg. Hvad der dog gjorde dette oksekød så smagfuldt, var at det var blevet omhyggeligt krydret og sandsynligvis marineret; det var ultra-mørt, med en masse smag. Denne gang fik vi kål, med den tilhørende knas, samt ris, en fremragende mild-varme forkullet ananas verde salsa og lidt koriander.

Vi havde også nogle af Braddahs chips og guacamole ($ 4,85), blå-majs-chips med en tyk guacamole, der var krydret lige nok til at sætte fokus på avocadoerne.

Service var ikke meget af en faktor, da du stiller op og bærer din egen, men linjen bevægede sig effektivt og en fyr kom rundt til alle bordene for at sikre, at alle var tilfredse. Braddah's er indrettet enkelt, men pænere end krævet til en kontraservice, med attraktive træstole og borde inde og på terrassen og lyse, ø-fremkaldende farver på væggene. Der er også en drive-thru, hvis du hellere vil spise og rulle.

hvor meget tjener hr. beast

Hvilken form for fusion vil være næste? Svært at sige, og vi kommer ikke til at holde vejret for etiopisk-fondue. I mellemtiden passer Hawaii-mexicansk os fint.

Anmeldelse

Braddah's Island Style, 2330 S. Rainbow Blvd.; 702-222-0767

Samlet A-

Mad A-

Atmosfære A-

Service A-

Plusser: God mad, kreativ menu.

cedric the entertainer nettoværdi 2015

Minusser: Gris lidt fedtet.