Fremtiden for Donny & Maries Las Vegas Strip -show er ukendt

Donny og Marie (Erik Kabik)Donny og Marie (Erik Kabik) Ansigterne på Donny og Marie Osmond pryder siden af ​​Flamingo Hotel i Las Vegas, stedet for deres langvarige show. (Donny & Marie/Facebook)

Der er et øjeblik i Donny & Marie -showet på Flamingo Las Vegas, når Donny Osmond synger dig tillykke med fødselsdagen til et publikumsmedlem. En video afspilles med gæstens navn, produceret på stedet, og Donny svæver gennem sangen.

Derefter går han ind i publikum for at finde fejren og siger: Efter showet skal du se en af ​​vores ushers, og de vil tage dig tilbage til et møde-og-hilse.

Han holder en pause og tilføjer derefter: Og jeg tager dig til middag!

Publikum jubler. Men da han går af, siger Osmond på egen hånd, jeg tuller bare med middagen.

boz scaggs michael mcdonald donald fagen

Linjen dræber, da det er et unikt indblik i Osmond -broderens cagey humor. Hans familie og venner genkender hans kant, selv når hans fans ikke gør det. Det er nu vigtigt at bemærke, at den samme person for tre uger siden og helt ude af mørket meddelte, at Donny & Marie lukkede deres hit -sceneshow i slutningen af ​​næste år.

Ikke så hurtigt. Hold disse middagsplaner, fans.

Caesars Entertainment, der har kontrakten for Donny & Marie-produktionen, har opvejet Osmonds kommentarer ved at sige gennem en virksomheds talskvinde: Vores partnerskab med Donny & Marie startede som et seks ugers engagement og er vokset til 11 succesrige år i Flamingo Las Vegas. Vi fortsætter med at samarbejde med Donny & Marie om den fremtidige udvikling.

Hvad det ganske enkelt betyder, er, at der ikke har været nogen officiel bekræftelse fra virksomheden om, at superstjernens søskende vil stoppe deres show, efter at den nuværende kontrakt udløber. Produktionen kører i hvert fald til og med 16. november 2019.

hvor meget er patrick warburton værd

Forretningsmæssigt kan showet ikke ændre vilkårene i sin kontrakt, medmindre Caesars Entertainment underskriver aftalen - uanset hvad en af ​​kunstnerne siger på tv. Indtil videre er dette show status quo.

hvor mange penge har Mayweather tjent

For at berette, blev D & M’s fremtid kastet ud i usikkerhed, hvornår Osmond optrådte på KTNV Channel 13's Morning Blend show den 19. oktober. Den morgen fortalte han de åbenbart bedøvede medværter J.J. Snyder og Shawn Storm , Vi har talt om det i et stykke tid, men bestemt er vores nedtælling startet. Osmond sagde også det samme til KTNV Middagsvært Dayna Roselli som Roselli registrerede øjeblikket på en Instagram -historie.

Marie Osmond i mellemtiden ikke var involveret i nogen meddelelse, og det var virksomheden heller ikke. I en backstage -chat på Flamingo efter tirsdagens optræden tilbød Donny Osmond ingen yderligere officiel kommentar.

I en separat samtale spøgte Marie om showets fremtid, Det er ikke slut, indtil den fede dame synger, og jeg er på NutriSystem. Hun trak ellers enhver opfølgning på sagen fra sig og henviste spørgsmål om episoden tilbage til sin bror.

Det er ikke første gang, at en løs kommentar har skabt forvirring omkring D&M -showet. Donny Osmond har været kendt for at spøge med, at det kommende år med duoens ophold ville være vores sidste, uanset hvilket år det måtte være. Men han har normalt fremsat sådanne kommentarer ved personlige optrædener eller velgørenhedsbegivenheder, eller endda under møder og hilsner, ikke på et større netværksforbund i Las Vegas.

Det er også muligt, at Osmond forventer et større karriereskift i showets sidste år, der ville skabe slutningen af ​​opholdstiden. Donny & Marie, der ejer et stærkt underholdningsmærke, viser ofte overtures om eksterne projekter. De var vært for deres eget talkshow i slutningen af ​​1990'erne, og Donny var vært for det syndikerede spilprogram Pyramid i begyndelsen af ​​2000'erne, før duoen åbnede på Flamingo.

hvad er jk rowling nettoværdi

Søsknerne er som sædvanlig forsikret om, at showet fortsat er et hit på The Strip. Shows har været udsolgt - allerede før Osmonds kommentarer om, at det ville lukke - og er blevet fornyet med flere nye numre. Duoen optræder lige så effektivt og energisk som nogensinde.

Intet show varer dog evigt, og når Donny & Marie endelig lukker ned på Flamingo, holder vi en seriøs fest. Måske et stort middagsselskab.