Fremtiden for Las Vegas Walk of Stars 'i fare', siger grundlægger

Frank Marino får præsenteret sin anden stjerne på The Las Vegas Walk of Stars på sit show Frank MarinoFrank Marino præsenteres for sin anden stjerne på The Las Vegas Walk of Stars på sit show Frank Marino's Diva's Las Vegas, der byder på en række kendte kvindelige efterlignere på The Imperial Palace showroom på Imperial Palace i Las Vegas, NV den 25. februar 2010. (Erik Kabik) De originale Four Seasons -gruppemedlemmer Frankie Valli, til venstre og Bob Gaudio står foran en stjerne, der hedrer dem ved Las Vegas Walk of Stars -ceremonien torsdag foran Paris Las Vegas. Det populære popband fra 60'erne blev hædret med en stjerne.

Dette kan være endnu et Strip -show, der skal lukkes.

Fremtiden for Las Vegas Walk of Stars er i fare, siger dens præsident, Bob Alexander. Han tuller ikke. Alexander foretog denne triste vurdering, efter at mere end halvdelen af ​​stjernerne, der var indlejret langs Las Vegas Boulevard, er blevet udslettet som en del af Clark County's projekt om at installere sikkerhedspoler på the Strip.

Jeg håber, at vi ikke er tvunget til at gå ud af drift, sagde Alexander i et telefoninterview mandag. Men vi er i fare for, at det sker. Turister elsker stjernerne, men jeg er selv ved et tab, for at fortælle dig, om vi kan redde det.hvad er td jakes nettoværdi

Alexander deltager ikke i hyperbole. Mere end halvdelen af ​​stjernerne udstedt siden nonprofit blev lanceret i 2004 (med Wayne Newton den første ærede) er blevet ødelagt, da der er blevet opsat beskyttende pullerter foran Planet Hollywood og Paris Las Vegas på østsiden af ​​the Strip.

I alt 49 af 82 stjerner er trukket op i et projekt, amtet begyndte i november. Der er ingen fast plan om at støbe granitstykkerne tilbage og returnere dem til The Strip, en proces der ville koste $ 250.000.

Der er heller ikke sikret nogen placering til selv at starte den proces, selvom Alexander mødes med Kejsere Underholdningsembedsmænd i denne uge for at gennemgå rum på Linq Promenade og Flamingo. Sådanne berømte Vegas -entertainere som Newton, Liberace, Frank Marino , Sammy Davis Jr. og Elvis Presley er nu fraværende fra stjernernes gang. Det er mangeårige Strip -producenter Dick Feeney (som i øjeblikket producerer The Rat Pack er tilbage kl Tuscany Suites) og John Stuart (der grundlagde Legends In Concert, der i øjeblikket kører på Flamingo).

Alexander siger, at det er tænkeligt at bygge nye stjerner fra et firma, han har fået kontrakt i Beaumont, Californien. Men han ønsker ikke at se muligheden for, at amtet eller det private ferieselskab igen rykker dem op.

Vi kan ikke blive ved med at risikere, at det sker, siger han.

Amtet informerede Alexander i slutningen af ​​juni om sine kommende planer om at installere pullerter for at beskytte fodgængere på the Strip Ikke desto mindre sagde han, at han var overrasket over at høre om den massive indsats, der tog næsten 50 stjerner.

Jeg havde ventet fem måneder, og der skete ikke noget, sagde Alexander. Man ved aldrig, hvad der kommer til at ske med amtet.

Men Marino, der opdagede, at en af ​​hans to stjerner manglede for cirka en måned siden, siger: Vi skulle have vidst meget tidligere end nu, at dette skete.

Der er ingen måde at redde snesevis af ødelagte stjerner. Alexander er nu i sidste ende på at finde ejendom, der kunne være det nye, forhåbentlig permanente, hjem for de nye stjerner.

Hvis jeg kan lægge dem et sted, hvor som helst og sørge for, at dette ikke sker igen, kan vi lave nye og lægge dem fra, siger Alexander. Men vi har ikke et sted at gøre det.

Clark County embedsmænd siger, at en sådan betingelse er umulig. De kan ikke love, at fremtidige offentlige projekter ikke ville overhale stjernernes nye lokationer. Og selvfølgelig gør private virksomheder, hvad de vil med deres rum og kan rive enhver attraktion ud.

De høje omkostninger ved disse nye displays er også en bekymring.

Alexander, der også undersøger steder i Las Vegas centrum for stjernernes tilbagevenden, siger, at han vil tilbyde modtagere, der er interesserede i dette genvindingsprojekt, en skattefradragsberettiget donation på $ 5.000 for at fuldføre opgaven. Men regner ikke med en tilstrømning af modtagere eller deres godser til at tage det tilbud; ærede har allerede betalt mellem $ 2.000 og (i de første år) og $ 20.000 (senest) for at opveje gebyrer i forbindelse med at blive hædret.

Som det ser ud, er der ingen planer om, at nogen entertainer skal blive hædret på Walk of Stars. Den seneste - og måske sidste - stjerne dedikeret var til Pete Big Elvis Vallee på The Piano Bar på Harrah’s i februar 2017. Den stjerne forbliver intakt ved indgangen til hotellet mod Strip.

rock of ages show las vegas

Det betyder, ja, på Las Vegas Walk of Stars er Elvis Presley væk. Men Big Elvis lever.