Fremtiden ser lys ud for Marvels 'Runaways'

Løb -Runaways - 'Radio On' - Afsnit 202 - Karolina, Nico og Molly forsøger at hente Staff of One, men Tina kæmper. Karolina vokser tættere på Jonah, mens Alex og Livvie deler et kys. Molly Hernandez (Allegra Acosta), Gert Yorkes (Ariela Barer), Chase Stein (Greg Sulkin), Alex Wilder (Rhenzy Feliz), Nico Minoru (Lyrica Okano), Karolina Dean (Virginia Gardner) vist. (Foto af: Greg Lewis / Hulu) Runaways - 'Gimme Shelter' Episode 201 - Børnene kæmper med deres nye liv som Runaways, men finder et skjulested. Alex går på arbejde for Darius, mens PRIDE planlægger at dræbe Jonah. Jonah starter en plan om at bygge en ny kasse. Chase Stein (Gregg Sulkin) fra venstre, Molly Hernandez (Allegra Acosta), Alex Wilder (Rhenzy Feliz), Gert Yorkes (Ariela Barer), Karolina Dean (Virginia Gardner) og Nico Minoru (Lyrica Okano), vist. (Foto: Greg Lewis/Hulu) Runaways - 'Gimmie Shelter' - Afsnit 201 - Børnene kæmper med deres nye liv som Runaways, men finder et skjulested. Alex går på arbejde for Darius, mens PRIDE planlægger at dræbe Jonah. Jonah starter en plan om at bygge en ny kasse. Nico Minoru (Lyrica Okano), Molly Hernandez (Allegra Acosta), Chase Stein (Greg Sulkin), Gert Yorkes (Ariela Barer), Karolina Dean (Virginia Gardner) vist. (Foto af: Greg Lewis / Hulu) Sandra Bullock spiller hovedrollen i 'Bird Box'. (Merrick Morton/Netflix)

Ligesom Whitney Houston mener Marvel Television, at børn er dens fremtid.

Eller mindst 20-somethings spiller teenagere.

I sommer lancerede Freeform Cloak & Dagger, der følger Tyrone Johnson (Aubrey Joseph), en privatskoleelev, der kan teleportere og se folks dybeste frygt, og Tandy Bowen (Olivia Holt), en ung tyv, der kan tilkalde lysstråler og spionere på folks største håb. Ungdramaet, der fjernede meget af karakterernes tegneserieoprindelse, mens de for det meste holdt deres egenskaber intakte, fandt et loyalt publikum.Nu er Runaways (fredag, Hulu), hvis unge helte slog sig sammen med Tyrone og Tandy i tegneserierne tilbage for sin anden sæson.

Begge synes klar til en lang, lys fremtid.

Godt, da ABC’s Agents of S.H.I.E.L.D. er blevet sendt til somre, og Marvels Netflix -serier falder som Avengers efter The Snap - med Iron Fist, Luke Cage og endda den forrygende Daredevil, der har bidt støvet i de seneste uger.

hvad er kris jenner nettoværdi

Runaways henter kort efter begivenhederne i den første sæson med den uensartede gruppe teenagere, som titlen antyder, på flugt - fra politiet og deres forældre. Det viser sig, at deres omsorgspersoner er en del af en hemmelig organisation, der udgør sig som en velgørenhedsorganisation, hvis medlemmer jævnligt kidnapper unge mennesker og ofrer dem inde i en futuristisk, livssugende pod for at holde en gammel fremmede ting (portrætteret af Julian McMahon) ser fit og ganske lidt ligesom den sløv plastikkirurg fra Nip/Tuck.

Forældre. Altid pinligt deres teenagere.

I hænderne på Josh Schwartz (The O.C., Chuck) og Stephanie Savage, som han skabte Gossip Girl med, er Runaways dybest set The Breakfast Club af spirende superhelte.

Der er The Brain (Rhenzy Feliz's Alex), The Jock (Gregg Sulkin's Chase), The Princess (Virginia Gardners Karolina) og The Goth Girl (Lyrica Okano's Nico). I en afvigelse fra John Hughes -spektret tilføjer Runaways The Feminist (Ariela Barers Gert) og The Orphan (Allegra Acostas Molly).

hvem er alan greenspan gift med

De forholder sig stadig til deres kræfter. Nogle af dem er iboende, såsom Mollys overmenneskelige styrke og Karolinas evne til at skyde lysstråler. Nogle kræver rekvisitter, såsom Nicos magiske personale og Chases mekaniske handsker, han kalder Fistigons. Og nogle ser ikke ud til at eksistere - Alex er bare smart, mens Gert har en kæledyrsdinosaur.

For en flok forkælede rige børn fra Brentwood, med få penge, intet nyt tøj og få, hvis nogen, gadefærdigheder, klarer de sig bemærkelsesværdigt godt på flugt. På trods af flere dage uden brusebad eller et sted at ringe hjem, ser Nico stadig ud, som om hun netop var valgt til dronning af hendes covens fest, mens Karolina lige så godt kunne være med i en Noxzema -annonce. Hjemløshed er klart enig med nogle mennesker.

Også i det mindste gennem de to første afsnit er de ligefrem mesterlige, når det kommer til at blande sig ind.

De er efterlyste flygtninge, der er blevet indrammet for drabet på en af ​​de ofrede teenagere.

Deres godt forbundne forældre har lanceret et omfattende 24-timers overvågningsnetværk, komplet med state-of-the-art ansigtsgenkendelse for at spore dem.

Og alligevel er de stadig i stand til at blive ukendte på trods af Nicos fuldstændige Wiccan-gear og det faktum, at Gert har både lilla hår og-og det kan ikke understreges nok-en dinosaur.

joe og melissa gorga nettoværdi

Så igen er de Runaways, ikke kamæleonerne.

Hvad skal man se

Det var den hårdeste billet på Broadway siden Hamilton. I modsætning til den musical kan du nu fange Springsteen på Broadway (søndag, Netflix) i din stue.

I en håb om at overleve en mystisk kraft, der dræber alle, der ser på det, skal en mor (Sandra Bullock) og hendes to børn gennemføre en forræderisk to-dages vandretur til et fristed-med bind for øjnene-i Bird Box (fredag, Netflix).

For sin anden og sidste opstandelse-i hvert fald for nu-tager Timeless (20.00 torsdag, NBC) afsked med den todelte ferieepisode The Miracle of Christmas.

Den bedste julespecial af dem alle, A Charlie Brown Christmas (20.00 torsdag, ABC) fokuserer på den sande betydning af ferien. Alligevel er det næsten umuligt ikke at blive betaget af alt, hvad der foregår i det dansenummer.