Gabriel Iglesias: En stand-up-tegneserie for masserne

Gabriel Iglesias siger, at han undgår politisk materiale, som han finder splittende. (AP Photo/South Beach Comedy Festival, Mitchell Zachs)Gabriel Iglesias siger, at han undgår politisk materiale, som han finder splittende. (AP Photo/South Beach Comedy Festival, Mitchell Zachs) Ed Conte, et besætningsmedlem for Cirque du Soleil's Zumanity, får barberet hovedet under St. 2018. Richard Brian Las VegasJournal @vegasphotograph Ed Conte, et besætningsmedlem for Cirque du Soleil's Zumanity, får barberet hovedet under St. 2018. Richard Brian Las VegasJournal @vegasphotograph Kræftoverlever og Las Vegas lokale Lisa King, 33, barberer hovedet under en St. Richard Brian Las VegasJournal @vegasphotograph Mike 'Jonesy' Jones og Penn Jillette vises på Green Mill Jazz Club i Chicago lørdag den 24. marts 2018. (Michael Jackson)

Gabriel Iglesias ved, hvad hans fans vil og ikke vil have ud af sin stand-up-handling.

Folk betaler for at grine, siger Iglesias, der vender tilbage til The Mirage fra torsdag til lørdag som en del af feriestedets Aces of Comedy -serie. De betaler ikke for min mening.

Iglesias tjekker sin politiske kommentar ved scenedøren med fokus på bredere og mere stedsegrønne temaer.Jeg har fundet ud af, at aktuel humor kan have en svag holdbarhed, og jeg vil have, at det, jeg taler om, skal være relevant et år fra nu, siger Iglesias. Folk ser nyhederne, læser avisen, og de ved, hvad der sker i verden. Jeg tror, ​​de skal væk fra det, og jeg vil ikke gnide folk den forkerte vej.

Iglesias var en åbningsakt for en komedielegende, George Carlin, nær slutningen af ​​Carlins karriere. Selvfølgelig var Carlin kendt for sin politiske og aktuelle humor.

italiensk restaurant jersey shore las vegas

Carlin gjorde alt, siger Iglesias. Han kunne være fjollet, men han sagde altid nogle virkelig, virkelig, dybe, meningsfulde ting. For mig handler det om at nå alle i rummet og få dem til at grine.

Iglesias spiller fire weekender om året i Aces -serien, hverken mere eller mindre.

Det er perfekt til mig, fire gange om året, siger han. For mig kunne jeg ikke klare Las Vegas mere end fire gange om året. Jeg tror, ​​jeg ville blive syg af det ... og måske ville de blive syge af mig. Måske en dag tager jeg dertil for at gå på pension, stå af vejen, men jeg kan ikke se det ske endnu.

Er dette dit gulv?

Jeg gik ind i en elevator med en skægget, bebrillede herre i Palms 'Ivory Tower i tirsdags. Jeg skal helt op til 55. etage, til Camden -klubben, sagde jeg.

Jeg tror ikke, den er åben, sagde fyren. Den åbner i maj.

Ja, men der er en smagsfest der i dag for medier, sagde jeg. Jeg er en medieperson.

Jeg tror, ​​det er i en suite på 28. etage, sagde han.

Jeg tjekkede invitationen på min telefon, og ja, denne person havde ret. Det skulle han have været. Det viste sig, at min elevpartner var Clique Hospitality -grundlægger og administrerende direktør Andy Masi, en person, jeg ikke havde set i flere år. Masis firma designer Camden Cocktail Lounge og også Apex, der åbner i år på Palms.

Den smagfulde allure af de sprut-infunderede cocktails, der er tænkt ud af Eric Hobbie , firmaets beruselsesforsker (og i denne henseende er en danselærer en groove-ologist), gik tabt på mig. Ingen alkohol her. Men Hobbie blandede en dandy Virgin Green Goblin op.

Denne sammensætning giver mig håb om, at enhver chic klub i Las Vegas vil tilbyde så flotte mocktails. Hobbie og jeg blev yderligere bundet over en tatovering på hans højre arm: En flaske mousserende Pellegrino. #Fizzywater til huset!

hvad er Harvey Levins nettoværdi

Penn & Jonesy

Penn Jillette og Mike Jonesy Jones udgav deres live -cd, The Show Before The Show, i sidste uge. Udgivelsen er fra duoens mini-sæt, der fører ind til Penn & Tellers sceneshow i Rio.

Lørdag optrådte Jillette og Jones til et fyldt hus på Green Mill Jazz Club i Chicago. Penn & Teller (og Jonesy) optrådte den foregående nat på Aurora Theatre, og dukkede lørdag ind i det berømte jazz -tilholdssted. Jillette gik på scenen og sluttede sig til trioen i det berømte sted.

Som den Chicago Tribune bemærkede, sagde Penn til publikum, jeg er så nervøs, jeg kommer til at kaste op.

Jones svarede og nikkede mod bandets trommeslager, Hvis du gør det, sigter du mod Eric Montzka.

Musikken, der fører til dette, um, omvæltning er nu tilgængelig på Amazon og iTunes.

Scintas ’kærlighedssommer

hvor meget er michael bolton værd

Frankie Scinta vil have os til at vide, at Scintas planlægger at vende tilbage til Plaza Showroom, uanset hvilken interesse familieakten tiltrækker i sin sommerpause fra hotel-kasinoet i centrum.

Scinta tager mandskabet med på vejen efter 6-7. April, slår varmen og tillader starten på A Mob Story-musicalen i showroomet. Datoer for det show, og for The Scintas vender tilbage til scenen, er endnu ikke sorteret.

Uafhængig kunstneraktion

Om emnet musik og kunstnere og forbindelser til Scintas ...

Las Vegas sanger / sangskriver Sarah Thiele , vokalistens skrivepartner Janien Valentine af Scintas sceneshow, er nomineret til Årets Album i årets Independent Music Awards. Hendes album Built Like the Sun er blevet plukket fra indlæg fra hele verden.

Som Thiele siger, er der ingen kriterier for æren af ​​IMA of the Year. Alle genrer og formater er åbne for anmeldelse.

Priserne annonceres lørdag i Lincoln Center of the Arts i New York. I løbet af de sidste flere måneder har Thiele og Valentine for nylig prøvet Valentines nye EP på The Composers Showcase of Las Vegas og også Kelly Clinton-Holmes 'Open Mic Cabaret på Bootlegger Bistro.

Hårrejsende resultater

To af de tre bedste St. Baldrick's Foundation shave-a-thons over hele landet blev iscenesat i Las Vegas. De ryddede også $ 1 million i midler til støtteorganisationen til børnekræft.

Shave-a-thon ved Brooklyn Bridge/Nine Fine Irishmen i New York-New York var nr. 1 landsdækkende med $ 574.285 (det er her Piff den magiske drage barberet mit hoved, af årsagen). McMullans irske pub, hvor Brian og Lynn McMullan lancerede Las Vegas St. Baldrick's kampagne i 2007, indsamlede $ 485.249. I midten, på nr. 2, var Helen Fitzeralds Irish Grill and Pub i St. Louis med $ 557.663. Allerede nu dyrker vi barberere vores frøplanter til næste års begivenhed.