Spillets nettoværdi

Hvor meget er spillet værd?

Spillets nettoværdi: $ 25 millioner

Spillets nettoværdi : The Game er en amerikansk rapper, producent og skuespiller, der har en nettoværdi på $ 25 millioner. Han underskrev med Aftermath Entertainment og derefter med 50 Cents G-Unit Records i 2003. Han er siden blevet en meget succesrig rap-kunstner, iværksætter og aktivist.

Tidligt liv: Spillet blev født Jayceon Terrell Taylor den 29. november 1979 i Compton, Los Angeles, Californien. Spillet voksede op i Santana Blocc, et berygtet farligt kvarter, der blev drevet af gadebanden kendt som The Crips. Hans forældre, George Taylor og Lynette Baker, var også begge medlemmer af Crips. The Game og hans bror svor dog deres troskab til en rivaliserende bande, 'The Bloods.' I vanskeligheder ofte i løbet af hans teenageår tilbragte Taylor og hans søskende seks år i plejehjem. Han dimitterede fra Compton High School og deltog i et par forskellige samfundshøjskoler, før han droppede ud. I begyndelsen af ​​2000'erne var The Game stærkt involveret i narkohandel og bandeaktiviteter.

Musikkarriere: I slutningen af ​​2001 var Game på bedring på hospitalet efter skudsår, da han begyndte at studere alle de klassiske hiphop-albums. I løbet af fem måneder studerede han forskellige indflydelsesrige rapalbum og klarede sig til selv at blive rapper. Game og Big Fase lavede sin første mixtape sammen, 'You Know What It Is Vol. 1 ', og frigav det i 2002. Det fik Sean Combs opmærksomhed, der oprindeligt ønskede at underskrive ham, men Dr. Dre kom først til ham og signerede ham til Aftermath Entertainment. Dre besluttede at parre The Game med 50 Cent og G-Unit for at hjælpe med at skabe en brummer omkring ham. I 2003 underskrev The Game sin første pladekontrakt med 50 Cents G-Unit pladeselskab. Kort derefter fortsatte han med at danne sit eget pladeselskab, Black Wall Street Records.

The Game scorede et knockout-hit i 2005 med sit debutalbum 'The Documentary'. Albummet åbnede som nummer et på Billboard 200, og en single fra albummet 'Hate It or Love It' modtog to Grammy-nomineringer. Spillet er blevet indflydelsesrig i rap-samfundet og krediteres for at være en drivkraft i hans forsøg på at genoplive West Coast Hip-Hop og gendanne dets mainstream-status. Mellem 2005 og 2012 udgav The Game fem studioalbum og har hidtil solgt mere end 10 millioner plader over hele verden. I løbet af sin karriere har han også været involveret i en række meget omtalte fejder, herunder en med den tidligere mentor 50 Cent. Spillets album 'The Documentary' i 2005, 'Doctor's Advocate' i 2006, 'LAX' i 2008, 'The R.E.D.' albummet i 2011, 'Jesus Piece' i 2012, 'The Documentary 2' i 2015 og '1992' i 2016 nåede alle # 1 på de amerikanske rap-hitlister. The Game udgav sit niende studioalbum 'Born 2 Rap' i 2019. Hans single 'How We Do' (med 50 Cent) nåede nr. 2 på de amerikanske rap- og amerikanske R&B-hitlister. Spillet blev nomineret til en BET Award for bedste nye kunstner samt tre Billboard Awards og to MTV Music Video Awards i 2005. Han blev også nomineret til to Grammy Awards for 'Hate It or Love It' og vandt Ozone Awards i 2007 og 2008.

Getty Images

Andre ventures: Spillet optrådte på 2000-showet 'Change of Heart'. I 2004 optrådte han i videospillet 'Grand Theft Auto: San Andreas'. Han gav udtryk for sig selv i videospillet 'Def Jam: Icon.' I 2006 fik The Game sin spillefilmdebut i 'Waist Deep'. The Game spillede og købte også aktier til Inglewood Cobras basketballhold. Imidlertid foldede holdet, coachet af den tidligere NBA-spiller Sean Higgins, efter at have spillet fire kampe. The Game samarbejdede med 310 Motoring for at skabe sin egen sko, The Hurricanes, som donerede en del af provenuet til ofrene for orkanen Katrina. I december 2012 grundlagde The Game sammen med rapperen Stat Quo et nyt pladeselskab ved navn Rolex Records. For at fejre dannelsen af ​​hans nye label købte han hele Rolex-uret. Efter en juridisk kamp med Rolex ændrede han navnet på pladeselskabet til The Firm, og det blev til sidst Blood Money Entertainment. Etiketten har underskrevet mange populære West Coast rappere, herunder Pharaoh Jackson og Skeme.

Personlige liv: Spillet var forlovet for at modellere Valeisha Butterfield, men de afbrød deres forlovelse i juni 2006. Spillet var involveret med Tiffney Cambridge i otte år og blev endda forlovet, men ingen ægteskabsplaner realiserede på trods af at de to blev vist i et VH1 reality show om deres engagement , 'Gifte sig med spillet'.

Spillet har flere tatoveringer til ære for faldne medmusikere. Han har et billede af den afdøde rapper Eazy-E på sin underarm med en kirkegård under den, der indeholder gravsten med navnene 2Pac, Jam Master Jay og Eazy-E. Han har også tatoveringer af rapperne Lisa 'Left Eye' Lopes og Aaliyah. På sin højre skulder har han Tupac Shakur som en engel. I februar 2020 fik han en tatovering til ære for den afdøde Kobe Bryant.

Juridiske problemer: Spillet blev sammen med Snoop Dogg og Tha Dogg Pound sagsøgt for et påstået angreb på en fan på scenen ved en koncert i 2005. Anklageren hævdede, at han blev slået af rappernes følge, mens han forsøgte at montere scenen. Senere samme år blev Game tiltalt for modstand mod anholdelse og uorden i et indkøbscenter i North Carolina. I 2007 blev Game arresteret i forbindelse med en hændelse på et basketballkamp i det sydlige Los Angeles, hvor han påstås at have truet en person med en pistol. Han påberåbte sig ikke nogen konkurrence mod en kriminel våbenafgift og blev idømt 60 dage i fængsel, samfundstjeneste og tre års prøvetid. Spillet blev nægtet adgang til Canada i 2011 for påståede båndbånd.

I 2016 besluttede en dommer, at The Game var skyldig i at have seksuelt overfaldet en deltager i VH1 reality show 'She Got Game', Priscilla Rainey. Han blev sagsøgt for 7,1 millioner dollars, og ifølge Rainey har rapperen ikke betalt hende nogen penge i årene siden han modtog dommen. Hun indgav en bevægelse i 2019 for at anmode om beslaglæggelse af The Game's indkomst, og i april 2020 fik Rainey ejerskab af sit uafhængige pladeselskab Prolific Records samt royalties fra 'Born 2 Rap'.

Spillets nettoværdi

Jayceon Terrell Taylor

Nettoværdi: $ 25 millioner
Fødselsdato: 29. nov 1979 (41 år)
Køn: Han
Højde: 1.918 m
Erhverv: Sangskriver, musiker, skuespiller, sanger, rapper
Nationalitet: Amerikas Forenede Stater
Sidst opdateret: 2020
Alle nettoværdier beregnes ved hjælp af data fra offentlige kilder. Når det leveres, inkorporerer vi også private tip og feedback modtaget fra berømtheder eller deres repræsentanter. Mens vi arbejder flittigt for at sikre, at vores tal er så nøjagtige som muligt, medmindre andet er angivet, er de kun estimater. Vi glæder os over alle rettelser og feedback ved hjælp af knappen nedenfor. Lavede vi en fejl? Indsend et korrektionsforslag og hjælp os med at rette det! Indsend en korrektion Diskussion