Garth Brooks, planlagt på Allegiant Stadium, til at offentliggøre Facebook -meddelelse

Garth Brooks har en lang historie med liveoptrædener i Las Vegas. (8 Ten, Inc.)Garth Brooks har en lang historie med liveoptrædener i Las Vegas. (8 Ten, Inc.) Countrymusikstjernen Garth Brooks svarer på spørgsmål om sin verdensturné under et pressemøde i T-Mobile Arena, fredag ​​den 24. juni 2016. Alle billetter til hans Las Vegas-shows er $ 85. (Ronda Churchill/Las VegasJournal) Countrymusikstjernen Garth Brooks optræder på T-Mobile Arena fredag ​​i Las Vegas som en del af en verdensturné. (Elizabeth Brumley/Las VegasJournal) Følg @elipagephoto

OPDATERING: Garth Brooks annoncerer ny dato for Allegiant Stadium koncert

Garth Brooks ’ 22. august show på Allegiant Stadium - den der udsolgt 65.000 billetter på 75 minutter i marts - er stadig planlagt på Allegiant Stadium. 8.00 Pacific Time onsdag er Brooks vært for en pressekonference på sin Facebook -side.

Måske hænger disse begivenheder sammen. Brooks 'show er stadig klar til at åbne Allegiant Stadium. Selvfølgelig er dette show det længste skud, da store koncerter ikke er blevet godkendt i Gov. Steve Sisolak genåbning af protokoller.Allegiant Stadium -embedsmænd har ikke reageret på e -mails, der bad om specifikke oplysninger om Brooks 'show eller hans pressekonference.

I sidste uge, efter at Allegiant Stadium blev udstedt sit midlertidige belægningsbevis, angav repræsentanter, at begivenheden stadig forløber som planlagt. Det kan tænkes, at Brooks kan holde datoen 22. august, refundere billetterne og afholde en lukket pay-per-view, livestream-begivenhed.

Sådan et show ville være et meget Brooks -træk. Den 27. juni udførte countrystjernen en forudindspillet koncert for mere end 300 indkørsler i hele landet, herunder West Westwind Las Vegas Drive-in.

Brooks skrev i et Facebook-indlæg fra sit hjem Studio G, På #StudioG tager vi dig med overalt uge for uge-denne onsdag kl. 10 er CT en del af den underholdningsrejse! I er alle inviteret til pressemødet! kærlighed, g.

Brooks 'seneste lignende pressekonference var i 2018, da han og den tidligere Notre Dame fodboldtræner Lou Holtz annoncerede Brooks ’stadionkoncert på Notre Dame Stadium. Han henviste til denne indsats under sin video, der blev sendt mandag (nedenfor).

Men denne her bliver meget mere en-til-en ... meget mere intim. Og at beskæftige sig med noget, der ikke er så ’kommercielt’ som det, men noget lidt mere i retning af de personlige linjer møder karrierelinjer. Brooks gav ingen andre spor, men han sang Here I Am af Patty Kærlighedsløs , på akustisk guitar, på stedet, der reagerer på en fans Twitter -anmodning. Fyren er fantastisk.