George Foreman Netværdi

Hvor meget er George Foreman værd?

George Foreman Netværdi: $ 300 millioner

George Foreman nettoværdi : George Foreman er en pensioneret amerikansk bokser og meget succesrig iværksætter, der har en nettoværdi på 300 millioner dollars. George Foreman har nettoværdien af ​​en mester, men du vil blive overrasket over at lære, hvor lidt af hans formue faktisk kommer fra boksning. Efter at have været professionel i 1969 og samlet en imponerende karriere på 76 sejre ud af 81 kampe, havde Foreman i 1980'erne en relativt lille nettoværdi på $ 5 millioner. Heldigvis er Foreman takket være en meget populær grill, der bærer hans navn, en meget velhavende mand i dag. En to gange verdensmester i tungt boksning, olympisk guldmedalje, multimillionær iværksætter og genfødt kristen minister, George Foreman, repræsenterer en fantastisk historie om succes og udholdenhed.

Tidligt liv: Navnet George Foreman betyder forskellige ting for forskellige generationer. Nogle mennesker vil huske den unge 24-årige Texan, der leverede en TKO til den ubesejrede Smokin 'Joe Frazier i 1973. Den samme kriger, hvis første nederlag var mod Muhammad Ali i 1974 Rumble in the Jungle. Rumble var en historisk kamp, ​​der fandt sted i Zaire og blev genstand for den Oscar-vindende dokumentarfilm When We Were Kings. Hvis du er yngre, er George Foreman sandsynligvis bedre kendt som den munter fyr på tv, der sælger Meineke-lyddæmpere og George Foreman Lean Mean Fat Reducing Grilling Machine.

George Foreman blev født i Marshall, Texas den 10. januar 1949. Han voksede op i Houston med seks søskende. Han blev opdraget af J.D. Foreman, men hans biologiske far var Leroy Moorehead. George forklarede i sin selvbiografi, at han var en urolig ungdom. Han gik ud af skolen i en alder af femten år og blev en mugger. Et år senere ønskede han at ændre sit liv og overbeviste sin mor om at tilmelde sig Job Corps. Han ønskede sin GED gennem Job Corps og uddannede sig til at blive tømrer og murer. Han begyndte at træne i boksning efter et flytte til Pleasanton, Californien.

Boksningskarriere: Foreman startede sin boksningskarriere med et brag og vandt en guldmedalje i Mexico Citys olympiske lege i 1968 i divisionen boksning / tungvægt. Han besejrede Jonas Cepulis, en 29-årig veteran, 10 år ældre end Foreman og med en 12-årig karriere allerede under sit bælte. Formand gik rundt om ringen med et amerikansk flag og bøjede sig for publikum efter sin sejr. Han har sagt, at det at tjene guldmedaljen var den bedrift, han var mest stolt af i hele sin karriere.

Foreman blev pro i 1969 og vandt 13 kampe det år, hvoraf 11 samlede knockouts. I 1970 vandt Foreman alle 12 af sine kampe, og det næste år vandt han syv flere kampe ved knockout. Han fortsatte sin imponerende vinderække indtil 1974, da han stod over for hårdere modstandere som Ken Norton og Muhammad Ali. For sin kamp mod Ali rejste han til Zaire, og kampen blev udråbt som The Rumble in the Jungle. Ali besejrede Foreman og blev den første bokser, der slog ham ned. Da han ikke kunne sikre endnu en sejr, trak han sig tilbage i 1977 efter et ødelæggende tab for Jimmy Young.

På det tidspunkt sad Foreman smukt på en bunke penge, han havde tjent til sine historiske kampe. Desværre i 1987 var næsten al den formue på 5 millioner dollars fra boksning gået gennem dårlige investeringer og en alt for ekstravagant livsstil. George var bogstaveligt talt på randen af ​​total konkurs, i et nylig interview blev han citeret for at sige 'Det var så skræmmende, fordi du hører om folk, der er hjemløse, og jeg var kun brøkdele, brøkdele fra at være hjemløse. Så Foreman begyndte at bokse igen og iscenesatte et imponerende comeback, der varede i slutningen af ​​1990'erne, efter at han også var blevet en boksekommentator for HBO.

George Foreman trak sig officielt tilbage i 1997 i en alder af 48 år. Hans sidste rekord var 76 sejre (68 knockouts) og kun fem tab. Foreman blev optaget i World Boxing Hall of Fame og International Boxing Hall of Fame. Han er blevet rangeret som den ottende største tungvægt i historien.

Martin Rose / Bongarts / Getty Images

George Foreman Grill : Foreman sagde, da han kom tilbage fra pensionen i 90'erne, at hans succes skyldtes en sundere livsstil og ernæring. I 1994 blev han kontaktet af Salton, Inc, som ledte efter en talsmand for dens fedtreducerende grill. Foreman forpligtet, og i 2009 havde grillen solgt over 100 millioner enheder. Foreman har aldrig bekræftet, hvor meget han har tjent med godkendelsen, men vi ved, at Salton betalte ham 138 millioner dollars i 1999 for retten til at bruge sit navn. Tidligere blev han betalt 40 procent af overskuddet på hver solgt grill, og han tjente ham cirka 4,5 millioner dollars om måneden i udbetalinger på sit højeste.

Det anslås, at han har tjent over 200 millioner dollars fra grillen, væsentligt mere end han tjente som bokser.

Andre forfølgelser: Foreman er partner i Panther Racing Indy Car-teamet. Han har skrevet fem bøger, og han ser stadig lejlighedsvis op på tv (gæst ​​på The 700 Club, dommer på den amerikanske opfinder) og film (cameo i Night at the Museum: Battle of the Smithsonian).

Personlige liv: Hans hårde arbejde betaler for en 40 hektar stor ejendom i Texas, hvor han bor sammen med sin femte kone Mary Joan (gift i 1985) og flere af hans tolv børn. Han havde fire tidligere ægteskaber: Adrienna Calhoun fra 1971–1974, Cynthia Lewis fra 1977-1979, Sharon Goodson fra 1981-1982 og Andrea Skeete fra 1982-1985. Alle fem af hans sønner hedder George Edward Foreman, og hans døtre har George som mellemnavn (undtagen en datter ved navn Georgetta). Foreman har insisteret på, at alle hans børn får en universitetseksamen, men det har ikke forhindret nogle få af dem i at hoppe i bokseringen med et eksamensbevis i hånden. George III følger i sin fars boksefodspor ved for nylig at vinde sin første professionelle boksekamp. Den 31-årige datter Freeda havde en kort karrierehandel med en rekord på 4-1. Datteren Natalie har taget en anden vej og er en ambitiøs sangerinde. Mens hans yngling har travlt med at opbygge deres egen karriere, fortsætter pappa George med at finde nye måder at vokse sit imperium på.

George Foreman Netværdi

George Foreman

Nettoværdi: $ 300 millioner
Fødselsdato: 10. januar 1949 (72 år)
Køn: Han
Højde: 1,92 m (6 fod 3 tommer)
Erhverv: Professionel bokser, iværksætter, skuespiller, minister, forfatter
Nationalitet: Amerikas Forenede Stater
Sidst opdateret: 2020
Alle nettoværdier beregnes ved hjælp af data fra offentlige kilder. Når de leveres, inkorporerer vi også private tip og feedback modtaget fra berømtheder eller deres repræsentanter. Mens vi arbejder flittigt for at sikre, at vores tal er så nøjagtige som muligt, medmindre andet er angivet, er de kun estimater. Vi glæder os over alle rettelser og feedback ved hjælp af knappen nedenfor. Lavede vi en fejl? Indsend et korrektionsforslag og hjælp os med at ordne det! Indsend en korrektion Diskussion