George Jung Netværdi

Hvor meget er George Jung værd?

George Jung Netto værdi: $ 10 tusind

George Jung Netværdi: George Jung er en amerikansk tidligere narkohandler, der var inspirationen bag 2001-filmen 'Blow', som spillede med Johnny Depp som Jung. I dag er George Jungs nettoværdi minimal - men på toppen af ​​hans narkotikakarriere var han så meget som 100 millioner dollars værd. Jung er bedst kendt for at udvikle en massiv narkotikakørsel i 70'erne og 80'erne. Han var ret succesrig som narkotikasmugler. På sit højeste tjente han så meget som $ 30 millioner om måneden.

Jung er også berømt for at tilbringe ekstremt lange perioder af sit liv i fængsel. En af hans længste anklager bag lås og sløjfe var en 20-årig dom, der sluttede i hans løsladelse i 2014. Desværre sluttede Jungs juridiske problemer ikke der - han blev igen arresteret i 2016 for at have overtrådt sin prøveløsladelse. Dette førte til endnu en 5-måneders dom.

Fordi Jung var et aktivt medlem af Medellin-kartellet i sin storhedstid, var han en del af en organisation, der smuglede 85% af Amerikas kokain til landet. Han var især kendt for sin evne til at smugle store mængder kokain til USA fra Colombia. Han var kendt i kriminalitetsverdenen som 'Boston George' eller 'El Americano.'

Tidligt liv: George Jacob Jung blev født den 6. august 1942 i Boston, Massachusetts. Han blev opvokset i Weymouth og blev en stjernefodboldspiller på sit gymnasielag, og mange af hans klassekammerater bekræftede senere hans stærke lederskabskvaliteter. Imidlertid var andre aspekter af Jungs liv ikke så lovende. Han kæmpede akademisk, og i løbet af sin ungdom blev han arresteret af en undercover-politibetjent for at have anmodet om prostitution.

På trods af hans akademiske kamp lykkedes det Jung at opgradere fra gymnasiet i 1961. Derefter gik han på University of Southern Mississippi og studerede reklame. I løbet af collegeåret begyndte George at ryge marihuana og solgte nok på siden til at finansiere sin overbærenhed. Jung afsluttede aldrig sine studier ved University of Southern Mississippi, da lokket af narkotikahandel tog hans liv i en anden retning.

Kriminel karriere: Selvom Jung allerede solgte ukrudt fra en tidlig alder, tog hans kriminelle karriere en mere alvorlig vending i 1967, da han besluttede at begynde at smugle store mængder marihuana fra Californien til New England. Oprindeligt brugte han en stewardesse til at transportere marihuana i hendes kufferter. Selvom dette gav Jung en solid indkomst, ønskede han mere. Den næste fase af hans narkotikakarriere involverede at stjæle fly fra private lufthavne i Cape Cod, inden han brugte dem til at flyve pakker fra Puerto Vallarta, Mexico.

George hyrede professionelle piloter til at flyve stofferne ind, og dette blev hurtigt en utrolig rentabel virksomhed. Mens hans maksimale indtjening i denne periode på $ 250.000 pr. Måned måske ikke lyder som meget, er det vigtigt at huske, at dette var i slutningen af ​​60'erne og begyndelsen af ​​70'erne. $ 250.000 i dagens penge er langt over $ 1.5 millioner. Desværre varede denne operation kun få år før Jung blev arresteret i Chicago.

På tidspunktet for anholdelsen blev George beskyldt for at have smuglet over 660 pund marihuana. Jung blev fanget af myndighederne, fordi en af ​​hans tidligere medarbejdere var blevet arresteret for at have handlet heroin. For at få en lettere dom, informerede denne medarbejder myndighederne om det narkotikakrævende imperium fra 'Boston George'. Jungs forsvar i retten var mildt sagt kreativt, og han udfordrede dommeren til at fortælle ham, hvad der var så slemt ved at krydse en imaginær linje med 'en flok planter'.

Efter at være blevet dømt i 1974 blev Jung sendt til Federal Correctional Institution i Danbury. Mens han udtænkte sin dom, mødtes George Carlos Lehder Rivas, en tysk colombianer med forbindelser til Medellin-kartellet. De to diskuterede forskellige metoder til smugling af narkotika, og Rivas lovede at introducere Jung til sine medarbejdere i Medellin-kartellet, da de begge blev løsladt.

I 1975 var parret fri til at engagere sig i en gensidig lægemiddelkørende virksomhed. Det var en lignende operation sammenlignet med Georges tidligere indsats, men med nogle få store forskelle. For det første ville Jung og Rivas smugle kokain - ikke marihuana. For det andet ville de smugle pakkerne ud af Colombia og ikke Mexico. Operationen var utrolig ambitiøs, og den involverede transport af hundreder kilogram colombiansk kokain direkte fra Pablo Escobars privat ranch til USA.

George Jungs rolle i alt dette var i det væsentlige en forherliget mellemmand. Selvom han bestemt havde stor ekspertise inden for den narkotikakørsel, var hans opgave simpelthen at hjælpe Medellin-kartellet med at bringe deres kokain i hænderne på store distributører i Californien. Richard Barile var distributøren, der modtog kokainen, og Jung gav ham nøglerne til en bil fyldt med kokain, når den var ankommet til landet.

På trods af alt dette var Georges rolle i den samlede operation integreret, og han blev belønnet med millioner af dollars. Han bidrog også med en række innovative ideer, som Medellin-kartellet ivrigt accepterede. Et genistreg var Jungs idé om at stjæle enmotorede fly og opkræve $ 10.000 for transport af et kilo kokain. Derefter læssede han op et enkelt fly med 300 kg kokain, og det svarede til en indtjening på 15 millioner dollars for en enkelt flyvning. I 70'erne organiserede Jung flere flyrejser om ugen og skar $ 3 til $ 5 millioner om dagen ind.

Mod slutningen af ​​Jungs periode med Medellin-kartellet begyndte han at engagere sig i hvidvaskning af penge - hovedsageligt gennem Panamas nationalbank. I denne periode indså Georges gamle medarbejder Carlos Lehder Rivas til sidst, at Jung faktisk ikke var så vigtig for den samlede operation. 'El Americano' blev fjernet fra ligningen, da Lehder simpelthen gik direkte til Robert Barile selv. Heldigvis dræbte Medellin-kartellet ikke Jung, og han fik lov til at fortsætte med sine smugleroperationer gennem andre veje. Jung fortsatte med at rive millioner ind.

I 1987 blev Jung arresteret. Efter at have hoppet over kaution forrådte en anden forbindelse ham, og han blev fanget af myndighederne. Jung vidnede derefter mod Carlos Lehder - men med udtrykt tilladelse fra Pablo Escobar. På grund af denne aftale blev George løsladt. På trods af en kort periode med 'at gå rent' gik Jung tilbage til narkotikahandel i 90'erne. Jung blev igen arresteret og erklærede sig skyldig i tre tilfælde af sammensværgelse efter at være blevet fanget med næsten 800 kg kokain. Han fik en 60-årig dom, før han blev frigivet tidligt i 2014.

[Billedet af George Jung, der blev brugt på denne side, blev licenseret via Wikimedia og Creative Commons. Det blev taget af 'Nish242']

George Jung Netværdi

George Jung

Nettoværdi: $ 10 tusind
Fødselsdato: 6. august 1942 (78 år)
Køn: Han
Nationalitet: Amerikas Forenede Stater
Sidst opdateret: 2020
Alle nettoværdier beregnes ved hjælp af data fra offentlige kilder. Når de leveres, inkorporerer vi også private tip og feedback modtaget fra berømtheder eller deres repræsentanter. Mens vi arbejder flittigt for at sikre, at vores tal er så nøjagtige som muligt, medmindre andet er angivet, er de kun estimater. Vi glæder os over alle rettelser og feedback ved hjælp af knappen nedenfor. Lavede vi en fejl? Indsend et korrektionsforslag og hjælp os med at ordne det! Indsend en korrektion Diskussion