George Michael Netværdi

Hvor meget er George Michael værd?

George Michael Netværdi: $ 200 millioner

George Michael nettoværdi : George Michael var en engelsk sanger, sangskriver, pladeproducent og filantrop, der havde en nettoværdi på 200 millioner dollars på tidspunktet for hans død. Han steg til berømmelse som medlem af musikduoen Wham! i 1980'erne og senere indledte en solokarriere. Michael solgte over 100 millioner plader på verdensplan, hvilket gjorde ham til en af ​​de bedst sælgende musikartikler nogensinde. Tragisk nok døde George Michael den 25. december 2016 i en alder af 53 i sit hjem uden for London. Han døde angiveligt af hjertesvigt.

Tidligt liv: George Michael blev født Georgios Kyriacos Panayiotou den 25. juni 1963 i East Finchley, London. Hans far, Kyriacos 'Jack' Panayiotou, var en græsk-cypriotisk restauratør, der emigrerede til England i 1950'erne. Hans mor, Lesley Angold, var en engelsk danser. Michael tilbragte det meste af sin barndom i London. Han deltog i Roe Green Junior School og Kingsbury High School. Han har to søstre: Yioda (født 1962) og Melanie (1964–2019). Han deltog i Bushey Meads School, hvor han mødte og blev venner med Andrew Ridgeley. De bundet over det faktum, at de begge ville være musikere.

Karriere: Michael fik sin første smag af succes, da han dannede gruppen Wham! Med Andrew Ridgeley i 1981. Bandets første album, 1983's 'Fantastic', havde en række top 10-singler inklusive 'Young Guns', 'Wham Rap!' og 'Club Tropicana.' Deres andet album, 1984's 'Make It Big', indeholdt hitsinglerne 'Wake Me Up Before You Go-Go', 'Freedom', 'Everything She Wants' og 'Careless Whisper', som nåede nummer et i to dusin lande, inklusive USA og UK Michael og Ridgely officielt opløst Wham! i 1986. Michael fortsatte med at have en meget succesrig solokarriere.

I slutningen af ​​1987 udgav Michael sit debut-soloalbum 'Faith', som grundlæggende blev en øjeblikkelig klassiker. Den første single, der blev frigivet fra albummet, var 'I Want Your Sex.' Sangen blev forbudt af mange radiostationer over hele kloden på grund af dens seksuelt suggestive tekst. Den anden single, 'Faith', blev udgivet i oktober 1987 et par uger før albummet. 'Faith' blev en af ​​George Michaels mest populære sange. Sangen var den bedst sælgende single i 1988 i den amerikanske 'Faith' udstedte fire singler - 'Faith', 'Father Figure', 'One More Try' og 'Monkey.'

'Lyt uden fordomme Vol. 1 'blev udgivet i september 1990. Den første single,' Praying for Time ', har tekster om sociale sygdomme og uretfærdighed. Den anden single var 'Waiting for That Day' og blev udgivet i oktober 1990. Albummet producerede fem britiske singler, der blev frigivet hurtigt inden for en otte måneders periode: 'Praying for Time', 'Waiting for That Day', ' Frihed! '90, '' Heal the Pain 'og' Cowboys and Angels. '

'Freedom' 90 'var den anden af ​​kun to af sine singler, der blev understøttet af en musikvideo instrueret af' Se7en 'instruktør David Fincher. I stedet for at vise George synge sangen, hyrede de supermodeller Naomi Campbell, Linda Evangelista, Christy Turlington, Tatjana Patitz og Cindy Crawford til at dukke op i og lip-synkronisere sangen.

'Older' kom ud i 1996, 'Songs from the Last Century' i 1999 og 'Patience', hans sidste album, i 2004.

På tidspunktet for hans død havde George Michael solgt over 115 millioner plader over hele verden. Som solokunstner solgte han over 80 millioner plader, hvilket gjorde ham til en af ​​de bedst sælgende musikartister. Han solgte yderligere 30 millioner plader med Wham !. Hans debut soloalbum 'Faith' solgte mere end 25 millioner eksemplarer.

ADRIAN DENNIS / AFP via Getty Images

Juridiske / narkotikaspørgsmål: I løbet af sit liv blev Michael arresteret adskillige gange for stofafgifter og offentlig uanstændighed i inddragelsen af ​​seksuelle handlinger. Han kæmpede med stofmisbrug. Den 7. april 1998 blev Michael arresteret for at have udøvet en uhyggelig handling i et offentligt toilet i en park i Beverly Hills. Michael blev arresteret af en hemmelig politimand i en brodende operation. Michael blev idømt en bøde på 810 $ og idømt 80 timers samfundstjeneste efter at have bedt 'ingen konkurrence' til anklagerne mod ham.

I februar 2006 blev Michael arresteret for besiddelse af narkotika, en hændelse, som han beskrev som 'min egen dumme fejl, som sædvanlig.' I 2007 erkendte han sig skyldig i narkotikahæmmet kørsel efter at have blokeret vejen ved trafiklys i det nordvestlige London. Han fik forbud mod kørsel i to år.

Den 23. juli 2006 blev Michael beskyldt for at have deltaget i anonym offentlig sex i London.

Den 19. september 2008 blev Michael arresteret i et offentligt toilet i London for besiddelse af stoffer.

Søndag 4. juli 2010 vendte Michael tilbage fra en Gay Pride-parade, da han styrtede sin bil ind foran i en butik i Nord London og blev arresteret efter mistanke om at have kørt under påvirkning. Den 12. august blev han anklaget for besiddelse af marihuana. og med kørsel under påvirkning af alkohol eller stoffer. Den 14. september 2010 blev Michael dømt til otte ugers fængsel, en bøde og et fem års forbud mod kørsel. Michael blev løsladt fra fængslet den 11. oktober 2010 efter at have sonet i fire uger.

Michael indrømmede at have ryget op til 25 led om dagen og misbrugt sovepiller i løbet af sine tunge stofbrugsdage.

Personlige liv: Michael daterede den kinesisk-amerikanske make-up artist Kathy Jeung i slutningen af ​​1980'erne. Hun optrådte i videoen 'Jeg vil have din sex'. Michael sagde senere, at hun havde været hans 'eneste ærlige' kæreste.

I 1992 begyndte Michael at danse Anselmo Feleppa, som han havde mødt på Rock in Rio koncerten i 1991. Seks måneder efter deres forhold opdagede Feleppa, at han var HIV-positiv. I 1993 døde Feleppa af en AIDS-relateret hjerneblødning. Michaels sang 'Jesus to a Child' og albummet 'Older' er dedikeret til Feleppa.

Mellem 1996 og 2009 var han et forhold til sportsgener Kenny Goss. I slutningen af ​​november 2005 blev det rapporteret, at Michael og Goss planlagde at registrere deres forhold som et civilt partnerskab, men på grund af negativ omtale og hans kommende turné udsatte de deres planer. De splittede i 2009.

I 2012 begyndte Michael at danse Fadi Fawaz, en australsk kendis-frisør med base i London. Det var Fawaz, der fandt Michaels krop julemorgen 2016.

Ejendom: På tidspunktet for hans død ejede Michael et $ 12 millioner palæ kaldet Highgate House i det nordlige London. Han overlod hjemmet til sin søster Melanie.

Michael ejede også et sommerhus fra det 16. århundrede i Goring-on-Thames, Oxfordshire. Michael købte og renoverede huset i 2007, en proces der bevarede husets originale lave lofter og træbjælker - alt sammen en del af Michaels forsøg på at bevare husets historiske kvaliteter.

George Michael Netværdi

George Michael

Nettoværdi: $ 200 millioner
Fødselsdato: 25. juni 1963 - 25. december 2016 (53 år)
Køn: Han
Højde: 1,83 m (6 fod)
Erhverv: Pladeproducent, Instruktør af musikvideoer, Singer-songwriter, Filmproducent, Filmregissør, Film Score komponist, Skuespiller, Musiker, Multi-instrumentalist
Nationalitet: Det Forenede Kongerige
Sidst opdateret: 2020
Alle nettoværdier beregnes ved hjælp af data fra offentlige kilder. Når de leveres, inkorporerer vi også private tip og feedback modtaget fra berømtheder eller deres repræsentanter. Mens vi arbejder flittigt for at sikre, at vores tal er så nøjagtige som muligt, medmindre andet er angivet, er de kun estimater. Vi glæder os over alle rettelser og feedback ved hjælp af knappen nedenfor. Lavede vi en fejl? Indsend et korrektionsforslag og hjælp os med at ordne det! Indsend en korrektion Diskussion