George Strait Netværdi

Hvor meget er George Strait værd?

George Strait Netværdi: $ 300 millioner

George Strait Netværdi: George Strait er en amerikansk countrymusikssanger, musikproducent og skuespiller, der har en nettoværdi på $ 300 millioner. Fejret som 'King of Country' betragtes han som en af ​​de mest populære indspilningskunstnere nogensinde. I modsætning til mange af hans samtidige sørgede George Strait for at holde sig til de traditionelle elementer i countrymusik og inspirerede andre til at bevæge sig væk fra de popinfunderede lyde, der blev populære i 80'erne.

Strait er en af ​​de bedst sælgende kunstnere nogensinde og har solgt mere end 100 millioner plader over hele verden. Af alle hans album har 13 nået multi-platin status (inklusive de 8 gange platin 'Pure Country'), mens yderligere 33 har opnået platin status. Samlet set er Strait den 12. bedst sælgende kunstner i USAs historie. I 2000'erne blev han optaget i Country Music Hall of Fame.

Tidligt liv: George Harvey Strait Junior Senior blev født den 18. maj 1952 i Poteet, Texas. Opdrættet sammen med to søskende på en 2.000 hektar stor kvægranch, der ejes af sin far i Pearsall, arbejdede George med dyr og arbejdede på bondegård fra en meget tidlig alder. Da han var i klasse fire, skiltes hans forældre. Strait blev først interesseret i musik i løbet af sine gymnasiedage og sluttede sig til et rock 'n roll band med andre studerende. Selvom han oprindeligt blev trukket ind af bands som Beatles, blev han hurtigt forelsket i country-kunstnere som Hank Thompson, Lefty Frizzell og Merle Haggard. Han deltog regelmæssigt i liveoptræden af ​​country-kunstnere i hele Texas.

Efter endt gymnasium blev han tilmeldt hæren og var stationeret på Hawaii. Da han var der, sluttede han sig til et hærsanktioneret countryband og bød sit første barn velkommen i verden sammen med sin kone, Norma. Han tilbragte i alt fire år i hæren og nåede rang som korporal. Efter hans hæderlige ansvarsfrihed forfulgte han post-sekundær uddannelse ved Southwest Texas State University og sluttede til sidst med en grad i landbrug.

Karriere: Mens han var på college, sluttede Strait sig til et band kaldet Stoney Ridge og blev til sidst førende og omdøbte gruppen The Ace in the Hole Band. De fik hurtigt en følge i Texas og begyndte at åbne for højt profilerede kunstnere som Texas Playboys under live forestillinger. Til sidst fik de muligheden for at optage flere singler. Imidlertid tog gruppen aldrig rigtig fart, og George tjente til livets ophold ved at arbejde på sin families gård.

Han var meget tæt på at holde op efter at være blevet afvist af ethvert større pladeselskab, han henvendte sig til, men hans kone overbeviste ham om at holde fast ved det. I 1981 blev han endelig tilbudt en pladekontrakt af MCA. Det år udgav han sin første single 'Unwound'. Det viste sig at være et massivt hit, klatring til nummer seks på country hitlisterne og fik George til at frigive et debutalbum kaldet 'Strait Country'. Albummet havde indflydelse af mange grunde, primært fordi det beviste, at traditionelle countrylyde stadig kunne være populære i en moderne æra. Tidligere skiftede genren stærkt mod popmusik.

I 1982 fulgte Strait op med et andet album kaldet 'Strait From the Heart', som indeholdt hans første nummer én single, 'Fool Hearted Memory'. I denne periode begyndte han at optræde på live shows for første gang. Efter den 13-årige datters tragiske død afbrød George Strait båndet til medierne og stoppede med at lave interviews, selvom han fortsatte med at skrue adskillige hits ud.

(Foto af Michael Loccisano / Getty Images)

Han sluttede 80'erne med et antal velmodtagne album, inden han forgrenede sig med forskellige lyde i det kritikerroste album 'Livin' It Up 'fra 1990. Efter udgivelsen af ​​albummet 'Holding My Own' medvirkede han i box office-bomben 'Pure Country'. Mens filmen var en fiasko, viste soundtracket (som Strait udgav) at være hans mest kommercielt succesrige album nogensinde.

Efter at have frigivet mange flere højtydende album, grundlagde Strait George Strait Country Music Festival i 1997. Festivalen skulle gentages de næste fire år, og Strait optrådte sammen med nogle af de største navne inden for countrymusik. I denne periode udgav han albummet 'Always Never the Same' i 1999. År 2000 markerede lidt for Strait, da hans selvbetegnede album ikke nåede platinstatus. I løbet af de næste par år ville Strait fortsætte med at frigive ret succesrige album med sin velprøvede countrymusikformel.

Relationer: Strait giftede sig med sin kæreste Norma i 1971. Sammen havde de to børn. Deres datter blev dræbt i en bilulykke i 1986, hvilket fik George til at starte Jenifer Lynn Strait Foundation, en børns velgørenhedsorganisation.

Mærkepåtegninger: George Strait er en talsmand for Wrangler Jeans, der samarbejder med dem for at øge bevidstheden om deres National Patriot-program. Initiativet sigter mod at skaffe penge til amerikanske veteraner og deres familier med fokus på de faldne eller dem, der er blevet såret i aktion. Strait har også indgået et samarbejde med Justin Boots, Resistol (et mærke, der fremstiller cowboyhatte) Garia (en dansk producent af luksusgolfbiler) og Codigo Tequila.

Touring: George Strait var ganske nyskabende, når det kom til hans ture. Han skabte et 360 graders 'teater i runden' tilgang til koncerter, der gjorde det muligt for flere seere at deltage. Denne 'festival tilgang' var også kommercielt vellykket, og George raked i $ 99 millioner på bare tre år under Strait Tours. Strædet tjener ofte betydelige beløb på trods af relativt få turnédatoer. For eksempel tjente han 15 millioner dollars i 2005 med en turné, der kun havde 18 shows.

I 2012 meddelte han, at hans Cowboy Rides Away-turné ville være hans sidste. Turnéen var yderst vellykket, og han satte en ny rekord for den mest indtjenende single-show koncert med en indtjening på over $ 18 millioner efter en enkelt optræden i Arlington. Det var også Georges sidste koncert nogensinde, og det tiltrak mere end 100.000 fans. Dette brød den tidligere rekord af Rolling Stones for den højeste fremmøde for en indendørs koncert.

George Strait Netværdi

George Strædet

Nettoværdi: $ 300 millioner
Fødselsdato: 18. maj 1952 (68 år)
Køn: Han
Højde: 1,77 m (5 fod 9 tommer)
Erhverv: Sanger, pladeproducent, skuespiller, musiker, komponist, musikproducent
Nationalitet: Amerikas Forenede Stater
Sidst opdateret: 2020
Alle nettoværdier beregnes ved hjælp af data fra offentlige kilder. Når det leveres, inkorporerer vi også private tip og feedback modtaget fra berømtheder eller deres repræsentanter. Mens vi arbejder flittigt for at sikre, at vores tal er så nøjagtige som muligt, medmindre andet er angivet, er de kun estimater. Vi glæder os over alle rettelser og feedback ved hjælp af knappen nedenfor. Lavede vi en fejl? Indsend et korrektionsforslag og hjælp os med at rette det! Indsend en korrektion Diskussion