George Wallace vender tilbage til Las Vegas -scenen i Westgate

George Wallace vises på scenen i Westgate Cabaret fredag ​​den 18. maj 2018. (John Katsilometes/Las VegasJournal) @JohnnyKatsGeorge Wallace vises på scenen i Westgate Cabaret fredag ​​den 18. maj 2018. (John Katsilometes/Las VegasJournal) @JohnnyKats Pieros ejer Freddie Glusman, Romy Ashjian og Raiders ejer Mark Davis vises på Pieros italienske restaurant fredag ​​den 19. maj 2018. (Piero's Restaurant)

Stolene på Westgate Cabaret er sølv. Det er George Wallaces hår også.

Jeg er lidt mere grå i dag, siger Wallace, mens han scanner stedet, der vil være hjemsted for hans kommende opholdssted, der starter til sommer. Men det bliver sort igen, når jeg er klar til at starte; det kan du regne med.

chick fil las vegas menu

Den veteran stand-up-komiker er klar til sit første ophold i Vegas, siden hans show på Flamingo sluttede i april 2014. Wallace @ Westgate åbner 26. juni med shows kl. 20 tirsdage, onsdage og torsdage. Billetter starter ved $ 65 og sælges 1. juni.

Wallace forudser at bruge sin gennemprøvede formel, som ikke skal have nogen formel, andet end at trække materiale fra morgenens avis og have det klar til aftenens show. Typisk for Wallaces observationelle tilgang spørger han: Hvordan kan det være, at jeg ser søndag formiddags papir i min indkørsel lørdag aften? Kan de se ind i fremtiden? Jeg tjekker obitterne for at se, om mit navn er der. Han ejer en endeløs forsyning af Yo mama -vittigheder og bruger slagordet, jeg tænker på at oprette shtick.

Men der er forskelle i dag for Wallace, på og uden for scenen. Han bliver blå i denne serie og siger, at han vil give mere en kant til sit sæt. Jeg har aldrig forbandet scenen før, og jeg vil bruge det sprog i min handling, siger han.

Han er også færdig med at leje rummet selv, det koncept med fire vægge, han brugte (og mestrede) i løbet af sit årti kl flamingo.

Alt jeg skal gøre er at møde op og være sjov, siger han om sit partnerskab med Westgate Las Vegas. Jeg er ikke ansvarlig for at sætte (numse) på sæderne.

Wallace er stadig et stærkt trækplaster på vejen, og han holder sine weekender åbne for turnéer.

Han blev tilkendt 1,3 millioner dollar i erstatning i april 2014. Wallace stævnede Bellagio efter en tumle på hotellet under en koncert i 2007. Han spøgte dengang, jeg skal spise på Bellagio i aften. Det er et smukt sted.

Nu, siger han, har jeg ikke brug for pengene. Jeg gør dette, fordi jeg kan lide komedie, og jeg elsker Las Vegas.

Picasso -stikken

Som man siger i kunstverdenen, er der ikke noget godt tidspunkt at tabe en malingstang på en Picasso. Det er den rapporterede forklaring på hvordan Steve Wynn Le Marin (eller The Sailor), et stykke til en værdi af anslået 70 millioner dollars, blev beskadiget lige før det blev præsenteret på en Christies udstilling i sidste uge.

Ifølge rapporter om oplysninger fra Wynn's advokat, Michael Kosnitzky , hældte en malerulle på en forlængelsesstang, der blev betjent af en entreprenør, på en væg. Stangen væltede og punkterede det nederste højre hjørne af lærredet (det var tydeligt, om maleriet hængte dengang).

Arrangementet fandt sted, da Wynn fokuserer på sin karriere som kunsthandler. Som rapporteret af Artnet.com har Wynn lanceret webstedet Sierra Fine Art , hvor han reklamerer for værker fra Andy Warhol, Henri Matisse og, ja, Pablo Picasso.

hvor meget er Jeffrey Epstein værd

Forpligtelse til entrees

Raiders ejer Mark Davis og Golden Knights minoritetspartnere Gavin og George Maloof dukkede op på Pieros italienske køkken fredag ​​aften efter Knights '3-2-sejr over Winnipeg i spil 4 i finalen i Western Conference på T-Mobile Arena. Onsdag var Davis og Gavin Maloof en del af en gruppe på 11, der også spiste på restauranten efter Golden Knights '4-2-sejr i Game 3.

Pieros ejer Freddie Glusman trompeterer, at Davis har døbt stedet til den officielle restaurant i Las Vegas Raiders.

Fantastisk sød

Fra tegneserien Nancy Ryan af X Burlesque på Flamingo, @NancyRyanComic: 44 millioner dollars brugt på det kongelige bryllup. Alle tre af mine kom til 3 grand. #RoyalFamily #RoyalWeddding #MeghanMarkle.

hvor meget er joseph gordon levitt værd

Cool Hang Alert

Mandays Dark vender tilbage i denne uge med et Broadway Rocks -tema til fordel for Positively Arts. Showet vil byde på vokalister, herunder Lisa Marie Smith, Travis Cloer og Anne Martinez og et brændende band med Kenny Davidsen på nøgler og Jakker Allen om baggrundsvokal og generel grooving. Døre kl. 8, vis kl. 9, billetter er $ 20-$ 50.