'Gerald's Game' er den seneste af nye Stephen King -tilpasninger

Carla Gugino og Bruce Greenwood spiller hovedrollenCarla Gugino og Bruce Greenwood spiller hovedrollen i 'Gerald's Game'. (Netflix) Carla Gugino og Bruce Greenwood spiller hovedrollen i 'Gerald's Game'. (Netflix) Det film plakat

Det kræver tilsyneladende bare at skrive en roman på 1.100 sider, der læner sig tilbage og venter 31 år på, at den bliver tilpasset den gyserfilm, der hidtil har haft størst indtægt, for at verden kan blive din østers.

Selvom dette er Stephen King, vi taler om, ville den østers uden tvivl hjemsøge dine drømme, før den torturerede dig og/eller dine nærmeste.

Hidtil i år var Kings historier blevet forvandlet til Spike -tv -serien The Mist og DirecTV's Mr. Mercedes samt spillefilmen The Dark Tower, som ikke engang stjernekraften til Matthew McConaughey og Idris Elba kunne redde.Derefter åbnede IT for tre uger siden til fantastiske $ 123 millioner, og pludselig føles hvert nyt Stephen King -projekt som en begivenhed.

Netflix har dibs på de to første. 1922, der spiller Thomas Jane som en landmand, der indrømmer at have dræbt sin kone (Molly Parker, House of Cards) for at forhindre hende i at sælge sin jord og flytte til byen, lancerer 20. oktober. Først op er dog Gerald's Game, som debuterede fredag ​​og kunne gøre for trældom, hvad Jaws gjorde for at svømme i havet.

jeg har stadig ikke fundet det jeg leder efter youtube

Baseret på Kings roman fra 1992 følger Gerald's Game Burlingames, Gerald (Bruce Greenwood) og Jessie (Carla Gugino), der tager til et fjernt feriehus for at forsøge at genoplive gnisterne i deres 11-årige forhold.

For Jessie betyder det en natkjole så ny, at den stadig har prisskiltet på sig. For Gerald er det et par håndjern, som ikke engang Houdini kunne undslippe. Jeg må sige, jeg ventede, du ved, mere nyhed, som fløjl eller silke eller noget, fortæller hun ham nervøst. Åh nej. Det er den ægte vare, svarer Gerald. De andre kan bare gå i stykker, hvis du kommer for hårdt i gang.

Hvis det ikke er det første tegn på problemer, kommer det øjeblik helt sikkert, når Gerald nægter sine anmodninger om at fjerne hver hånd fra sin forstærkede sengestolpe. Da det nærmeste hus er en halv kilometer væk, får han endda hende til at skrige efter hjælp bare for at krydre tingene.

Så får han et hjerteanfald og dør lige oven på hende.

På dette tidspunkt er hun dybest set James Caan i Misery, bortset fra at hendes fødder stadig fungerer, og Kathy Bates kommer aldrig efter hende.

hvad er robert de niro nettoværdi

Nøglen til disse håndjern er på badeværelset. Geralds telefon er vanvittigt lige uden for tåens rækkevidde. Hoveddøren og de fleste vinduer er åbne, så den omstrejfende hund, som Jessie kærligt fodrede Kobe -oksekød på 200 dollar, vandrer ind for at tygge på et stykke af det, der er tilbage af Gerald. Og efter timevis af hallucinationer og dehydrering begynder noget, der måske eller måske ikke er døden selv - og måske eller måske ikke engang er virkeligt - at lure i hjørnet.

Instrueret og co-skrevet af Mike Flanagan (Oculus, Ouija: Ondskabens oprindelse) sammen med sin hyppige samarbejdspartner Jeff Howard er Gerald's Game en undersøgelse af undertrykte minder, barndomstraumer og hvor langt en person vil gå for at overleve.

Uden at ødelægge noget, er der en scene, der næsten næsten fik mig til at miste min middag på hele min bærbare computer.

hvor meget er dronningen af ​​england værd

Nu hvor Hollywood er tilbage til at sluge sine historier på en måde, som det ikke har gjort siden 90'erne, dengang da du næsten ikke kunne gå en måned uden en ny King -miniserie på ABC, har forfatterens fans virkelig noget at råbe om.

Og skrige, vælte og blive syge på deres bærbare computere om.

Der kommer mere King

Mens en film- eller tv -version af The Stand tilsyneladende altid vil befinde sig i et udviklingsstadium, er der seks andre Stephen King -projekter i horisonten:

hvad er porsha williams nettoværdi

Castle Rock: Scott Glenn, Sissy Spacek og Pennywise selv, Bill Skarsgard, spiller hovedrollen i Hulus originale psykologiske horror-serie, produceret af J.J. Abrams, der ligger i den fiktive Maine -by, hvor mange af Kings historier udspiller sig.

8: Produktionsselskabet bag Narcos og Hannibal udvikler denne tilpasning af Kings novelle fra 2008 fra 2008, der vil fokusere på tre teenagere i 1992, der flygter fra magten i otte sten, der indeholder et gammelt onde. Lights Out og Annabelle: Creation -direktør David F. Sandberg vil styre piloten.

Sovende skønheder: Anonymous Content, der producerer 13 Reasons Why og Mr. Robot, skaber en serie baseret på den nye bog, King skrev med sin søn, Owen, om den mærkelige gang i et appalachisk kvindefængsel.

Firestarter: Forfatteren Akiva Goldsman (The Dark Tower) indgår et partnerskab med lavbudget-skræk-meisters Blumhouse (franchiserne Purge, Insidious og Sinister) for at genindspille Drew Barrymore-filmen fra 1984.

Lider de små børn: En filmversion af novellen om en skolelærer, der bemærker noget overnaturligt galt med sine elever, blev annonceret i sidste måned.

Det: Kapitel to: Losers Club vender tilbage 6. september 2019.

Hvad skal man se

hvad er sheryl underwoods nettoværdi

■ Efter mere end seks år væk vender Amerikas foretrukne malcontent, Larry David, tilbage for at sprede mere elendighed i den niende sæson af Curb Your Enthusiasm (22:00 søndag, HBO).

■ X-Men-udspilningen The Gifted (21.00 mandag, Fox) stjerner Stephen Moyer (True Blood) og Amy Acker (person af interesse) som forældre, der lærer, at deres teenagere er mutanter, og derefter skal stole på et underjordisk netværk af unge, der arbejder på samme måde mennesker for at beskytte deres familie fra Sentinel Services.

■ Datteren til et højt profileret politidramas producent (Kyra Sedgwick) forsvinder i den serielle serie Ten Days in the Valley (22:00 søndag, ABC).

■ En tidligere LAPD-detektiv (Craig Robinson, The Office) og en tidligere astrofysikprofessor (Adam Scott, Parks and Recreation) rekrutteres af et hemmeligt regeringsorgan for at redde planeten fra udlændinge i komedien Ghosted (20:30 søndag, kl. Ræv).