Fans af ‘Ghost Adventures’ skal betale for nye afsnit

Zak Bagans undersøger The Golden Tiki i Las Vegas for paranormal aktivitet under en episode ...Zak Bagans undersøger The Golden Tiki i Las Vegas for paranormal aktivitet under et afsnit af 'Ghost Adventures'. (Travel Channel)

Ghost Adventures: Cecil Hotel må have været et hit.

Den to timers special, en første gangs undersøgelse af Los Angeles-vartegnet, der inspirerede American Horror Story: Hotel, blev brugt til at hjælpe med at lancere den abonnementsbaserede streamingtjeneste Discovery+ tidligere på måneden. Fra nu af får alle nye afsnit af Ghost Adventures premiere på streameren.

Mange af jer spørger og ja @DiscoveryPlus er officielt det nye hjemsøgte hjem for Ghost Adventures ... Se ALLE afsnit nu og stream derefter kommende NYE afsnit, når de kun får premiere på d+. Følg med, og følg med for mere GA på d+ https://t.co/Ekl8boRU9z- Zak Bagans ️ (@Zak_Bagans) 12. januar 2021

hvor meget er big meech værd

Som showets vært og udøvende producent Zak Bagans tweetede: Mange af jer spørger og ja, @DiscoveryPlus er officielt det nye hjemsøgte hjem for Ghost Adventures ... Se ALLE afsnit nu og stream derefter kommende NYE afsnit, når de kun har premiere på d+. Følg med, og følg med for mere GA på d+

En repræsentant for Travel Channel bekræftede nyheden onsdag.

Der havde været rumlen om, at nogle af de mere populære serier fra de kanaler, der var involveret i den nye satsning - herunder A&E, Lifetime, TLC, History, Animal Planet, Food Network, Travel Channel og HGTV - ville blive flyttet til Discovery+og i det væsentlige sætte dem bagud en betalingsmur. Planer koster $ 4,99 om måneden med reklamer eller $ 6,99 om måneden uden.

En anden serie med Las Vegas-baserede personligheder, Property Brothers: Forever Home, foretog allerede overgangen til Discovery+. Nye afsnit af serien, med Drew og Jonathan Scott i hovedrollen, kan kun ses på tjenesten.

hvor meget er pat sajak værd

Ghost Adventures -fans vejer allerede ind med en blanding af glæde, fordi de har hver episode tilgængelig til streaming ét sted og forfærdet over tanken om at betale flere penge for at se deres yndlingsprogram.

Her er nogle af reaktionerne:

Strålende nyheder, dette har jeg set på @GhostAdventures@discoveryplus da det kom ud, er det bestemt værd at tilmelde sig alle sæsoner og tilbud er der, herunder de strålende Cecil Hotel problemer, er der så meget at vælge at se på det hmm valg valg 🤔🤔 pic.twitter.com/2ynfoEaM3l

- Gracemahony (@Gracemahony5) 12. januar 2021

Har set siden afsnit 1 i sæson 1 og har ikke savnet et afsnit. Nå, op til The Cecil Hotel -afsnittet. Beklager, jeg vil ikke betale for individuelle kanaler, og jeg er ked af at se dig gå. Dette er alle disse shows, der hopper hajen.

hvor meget er James Corden værd

- NortheastFirephotos (@NortheastFireph) 12. januar 2021

Jeg har set det helt siden begyndelsen, men jeg har, ligesom mange i denne pandemi, bare ikke råd til endnu en streamingtjeneste. netværkets beslutning vil sandsynligvis koste dig en stor del af dit publikum, inklusive mig. det var sjovt, mens det varede. adios.

- Kurt B. (@Kurt_SDMF) 12. januar 2021

Jeg sluttede mig til Discovery+ let at se alle GA -afsnit, men de har også andre ting der at se. $ 4,99/måned er slet ikke dårligt for den mængde indhold, du får! Jeg elsker det! Smart træk på din fyrs ende ..

barack og michelle obama nettoværdi

- Ileana (@ ileana_828) 12. januar 2021

Alle flammer Zak for en beslutning, der sandsynligvis blev truffet af en person over ham i beslutningsprocessen = 🤡
Vi ved alle, hvordan Zak har det med klovne.

- Lost Winchester (@agntenglnd) 12. januar 2021