Giada De Laurentiis Netværdi

Hvor meget er Giada De Laurentiis værd?

Giada De Laurentiis Netværdi: $ 30 millioner

Giada De Laurentiis Netværdi: Giada De Laurentiis er en italiensk-amerikansk kok, forfatter og tv-personlighed, der har en nettoværdi på $ 30 millioner dollars. Hun er bedst kendt for at være vært for sine egne Food Network shows, 'Everyday Italian' og 'Giada at Home',

Tidligt liv: Giada Pamela De Benedetti, bedre kendt som Giana De Laurentiis, blev født den 22. august 1970 i Rom, Italien. Hun er det ældste barn til skuespillerinden Veronica De Laurentiis og skuespilleren / producenten Alex De Benedetti. Hun har tre yngre søskende: en søster, Eloisa, og to brødre, Igor og Dino Alexander II. Hendes morfar, Dino De Laurentiis , var en legendarisk filmskaber og ejede også sin egen restaurant, DDL Foodshow. Giada tilbragte meget tid i køkkenet med at vokse op, også på sin bedstefars restaurant. Efter at hendes forældre blev skilt, flyttede hendes mor hende og hendes søskende til det sydlige Californien. De overtog også alle deres mors efternavn, De Laurentiis. I Californien deltog Giada på Marymount High School i Los Angeles. Hun fortsatte sin uddannelse ved University of California, Los Angeles og dimitterede i 1996 med en bachelorgrad i socialantropologi.

Tv-karriere: Efter sin eksamen fra college flyttede De Laurentiis til Paris, Frankrig for at studere på Le Cordon Bleu. Hendes oprindelige mål var at blive en professionel konditor. Efter at have afsluttet sine studier vendte hun tilbage til Los Angeles og begyndte at arbejde i flere lokale restauranter, herunder Spago (ejet af Wolfgang Puck). Derefter gik hun videre til at arbejde som madstylist. Det var, mens hun var madstylist, at hun begyndte at tiltrække sig opmærksomheden fra Food Network, de kontaktede hende, efter at hun stylede et stykke i magasinet 'Food & Wine' i 2002.

Efterfølgende tilbød Food Network hende muligheden for at have sit eget show med dem. 'Everyday Italian' havde premiere den 5. april 2003. Oprindeligt, lige efter showet begyndte at blive sendt, modtog Food Network faktisk et offentligt tilbageslag, hvor mange beskyldte showet for at ansætte en model eller skuespillerinde til at foregive at lave mad i stedet for en ægte, kvalificeret kok. . Kritikken stoppede ikke netværket eller De Laurentiis, og i 2006 begyndte hun at være vært for showet 'Behind the Bash'. Programmet blev produceret af Atlas Media Corp. og undersøger cateringprocessen bag store ekstravagante begivenheder som prisoverrækkelser. Hun viste ingen tegn på at blive langsommere, og hendes tredje show debuterede på Foot Network i januar 2007. Dette show, 'Giada's Weekend Getaways', indeholdt De Laurentiis, der rejste rundt i forskellige amerikanske lokaliteter og tog seerne til hendes yndlings kulinariske destinationer der. Nogle af de steder, der vises på showet, inkluderer Seattle, Washington South Beach, Florida San Francisco og Napa i Californien og Jackson Hole, Wyoming.

Andre shows, som De Laurentiis har vært, inkluderer 'Giada at Home', som indeholder hendes madlavning og tilberedning af måltider til familie og venner i et sæt, der ligner hendes eget hjem, og 'Giada Enterains', der vandt en Daytime Emmy Award for Outstanding Culinary Series i juni 26. 2020. Andre priser De Laurentiis har vundet inkluderer Daytime Emmy Award for Outstanding Lifestyle Host i 2008 og Outstanding Culinary vært i 2020.

Derudover har hun optrådt på en række andre shows, herunder en episode af 'Iron Chef America' i 2006, hvor hun konkurrerede sammen med Bobby Flay og tabte til Rachael Ray og Mario Batali den todelte Food Network special 'Giada in Paradise'. , hvor hun rejste til Santorini, Grækenland og Capri, Italien showet 'The Next Food Network Star', som gæstedommer i den tredje sæson, en mentor på scenen i den sjette sæson og regelmæssig dommer på den syvende og ottende årstider. De Laurentiis har også udført noget arbejde som stemmeskuespillerinde. Hun gav udtryk for karakteren Paulette i det animerede børnshow 'Handy Manny' karakteren Gelata i den amerikanske version af Disney-specialen 'Pixie Hollow Bake Off' (2014) og gav udtryk for en fiktiv version af sig selv i den animerede film 'Scooby-Doo! and the Gourmet Ghost '(2018).

Foto af Manny Hernandez / Getty Images

Andre ventures og projekter: I 2008 samarbejdede De Laurentiis og Barilla Group for at lancere en italiensk gourmetpasta-linje under navnet Academic Barilla. Dette var Barillas første nogensinde gourmetproduktlinje produceret i samarbejde med en berømthed. Derefter, i 2010, samarbejdede hun med Target for at frigive en eksklusiv serie af køkkenartikler. Fremhævede produkter omfattede gryder og pander i rustfrit stål, en række redskaber og madlavningsredskaber og et begrænset antal madvarer såsom saucer og pastaer.

De Laurentiis har også åbnet flere restauranter. Den første, der hedder GIADA, åbnede i juli 2014. Den er placeret inde i Cromwell i Las Vegas, Nevada. GIADA-menuen indeholder italiensk køkken, der er påvirket af Californien, og vinmarkeringen vandt prisen for Best of Excellence i 2019 fra 'Wine Spectator'. Som en særlig begivenhed tilbyder GIADA 'Book Club Brunch', hvor gæsterne kan smage og prøve opskrifter fra De Laurentiis kogebøger. Der er også mulighed for at booke en madlavningskursus og lære at lave et fire-retters måltid fra GIADA-kokke. For gæster i Las Vegas, der er på udkig efter en mere afslappet, hurtig spisemulighed, åbnede De Laurentiis sin anden restaurant, Pronto by Giada, i Caesars Palace i begyndelsen af ​​2018. Menuen, der ligner menuen på GIADA, tilbyder klassisk italiensk mad med californiske påvirkninger. , men i et mere afslappet format. Hendes tredje restaurant, GDL af Giana, ligger i Horseshoe Casino Baltimore, i Baltimore, Maryland. Det åbnede i maj 2018 og har et 'moderne twist på traditionelle italienske retter'.

Personlige liv: De Laurentiis blev gift med modedesigner Todd Thompson i maj 2003. Deres eneste barn sammen, Jade Marie De Laurentiis-Thompson, blev født i marts 2008. I december 2014 bekræftede De Laurentiis, at hun og Thompson faktisk var delt, og deres skilt blev afsluttet i September 2015. Siden slutningen af ​​2015 har De Laurentiis været romantisk knyttet til tv-producenten Shane Farley.

Ejendom : I marts 2016 brugte Giada 6,9 millioner dollars på et hjem i Pacific Palisades-kvarteret i Los Angeles. I august 2019 brugte hun 4,86 ​​millioner dollars på et andet Palisades-hjem.

Giada De Laurentiis Netværdi

Giada De Laurentiis

Nettoværdi: $ 30 millioner
Fødselsdato: 22. august 1970 (50 år)
Køn: Kvinde
Højde: 1,57 m (5 fod 1 tommer)
Erhverv: Kok, forfatter, præsentator, skuespiller, tv-producent
Nationalitet: Italien
Sidst opdateret: 2020
Alle nettoværdier beregnes ved hjælp af data fra offentlige kilder. Når det leveres, inkorporerer vi også private tip og feedback modtaget fra berømtheder eller deres repræsentanter. Mens vi arbejder flittigt for at sikre, at vores tal er så nøjagtige som muligt, medmindre andet er angivet, er de kun estimater. Vi glæder os over alle rettelser og feedback ved hjælp af knappen nedenfor. Lavede vi en fejl? Indsend et korrektionsforslag og hjælp os med at rette det! Indsend en korrektion Diskussion