Gladys Knight spiller til sine styrker med 'A Mic and a Light'

5508371-0-45508371-0-4

Gladys Knight joker på scenen med at have en strømlinet produktion, fordi hun ikke havde råd til fyrværkeri. Men virkelig, når hun taler eller synger, ser ingen på noget andet.

Den karisma, der udstråler fra scenen? Du kan kalde det old school. Men enten har du det, eller også gør du det ikke, og det er ikke en aldersting. Cher, 64, fylder sin scene op med rod. Garth Brooks, 49, viser Las Vegas -shows så sparsomme, at Knights ser travlt ud til sammenligning.

Old school er relativ, men Knights nye Tropicana -show er i det mindste gamle Vegas: Hun taler direkte til folk, der nogle gange taler tilbage, men stadig hænger ved hvert ord.roger clark red dead redemption 2

Dette er ikke første gang, vi har været blækkede, dette land eller os, siger hun under chatter mellem sange, der er næsten lige så underholdende som musikken. Lad vores børn vide det, så de ikke alle bliver bange: Vi kan få dette til at fungere.

Amen, råber vi tilbage. Kommer fra hende, er det mere opmuntrende end noget ord fra Washington.

Det nye show hedder A Mic and a Light, men det er egentlig ikke så ekstra. Seks bandmedlemmer og fem sangere er spredt ud på et rummeligt bandsæt, og der er endda en bageste videoskærm med grafik og filmoptagelser.

hvor meget er trina nettoværdi

I sidste uge var det første med åbent billetsalg efter nogle opvarmningsshows for hotellets personale og lignende. Sangrækkefølgen blandede rundt under indfasningen. Men hvis det er her det kommer til land, afhænger den første time måske for meget af stjernens sprudlende personlighed.

Baggrundssangerne holder sig på bandstanden og kommer først i gang, efter at stjernen tilkaldte den energikugle, der er kendt som bror Bubba (Merald) Knight.

Den originale Pips galvaniseringsdosis af James Brown og Prince rydder dækkene til det brændende minisæt, der inspirerer showtitlen, med Knight anbragt på en skammel foran skilte røde gardiner til rige versioner af The Way We Were og Someone to Watch Over Me.

Da hun lukker til på 67 (hendes fødselsdag er 28. maj), er Knights stemme skralere og mangler noget af den gamle gnist i det øvre område. Du bemærker det ved sammenligning, hvis klassiske hits som Best Thing That Ever Happened to Me bliver brændt ind i din hukommelse.

hvad er creflo dollars nettoværdi

Men ligesom Frank Sinatra i den alder har hun også lært at spille til sine styrker. Hun ved, hvordan man sælger en sang, og det er med anciennitet.

Et uventet bud på countrykastanje Please Help Me, I'm Falling viste sig at være et af aftenens højdepunkter på grund af dramatisk fortolkning, ikke høje toner. På samme måde havde I Hope You Dance simpelthen mere kraftige og dybere lag af erfaring end Lee Ann Womacks countryhit.

Du får den krævede hitliste, herunder et dunkende I'm Got to Use My Imagination og et triumferende Midnatstog til Georgien tættere. Men to nye sange viser et lovende nyt album og holder sættet fra helt at se tilbage: den nylige single Settle og en klubmoderne opdatering af I (Who Have Nothing).

hvor meget tjente Floyd Mayweather på sin sidste kamp

Denne aftens show var langt efter casino standarder - mere end 100 minutter - alligevel syntes nogle af sangene at være forhastede; måske en medley for meget. De musikalske arrangementer har også en tendens til at være ensartede og tæt keyboardtunge. Min stemme ville være at bytte et par sangere til et hornsektion, men den kombinerede vokalkraft i en gospel -sekvens er ubestridelig.

Næste gang I kommer, fodrer jeg jer! proklamerede en henrykt ridder til sidst. Hun er tydeligvis glad for at være tilbage på The Strip, og alle, der er gamle nok til at bekymre sig, vil også være det.

Kontakt reporter Mike Weatherford på mweatherford@ reviewjournal.com eller 702-383-0288.

Anmeldelse
Gladys Knight En mikrofon og et lys
20.00 Tirsdag-torsdag,
21.00 Fredage og lørdage
Tropicana, 3801 Las Vegas Blvd. Syd
$ 77,50- $ 110,50 (739-2417)
Karakter: B+