Gordie Brown tilbage på Golden Nugget efter hjerteskræk

Masterimpressionisten Gordie Brown overskrifter i sit eget show på Sin City Theatre i Planet H ...Masterimpressionisten Gordie Brown overskrifter i sit eget show på Sin City Theatre i Planet Hollywood Resort. (Høflighed) Masterimpressionisten Gordie Brown overskrifter i sit eget show på Sin City Theatre i Planet Hollywood Resort. (Høflighed) Sangparodier er impressionistiske Gordie Browns speciale. (Las VegasJournal, fil) Elvis Presley -sceneringen engang ejet af Gordie Brown, nu i Las Vegas juveler Michael E. Mindens besiddelse, vist på UNLV College of Fine Arts Hall of Fame Gala tirsdag den 13. april 2021. (John Katsilometes/Las VegasJournal ) @JohnnyKats Et billede af Elvis Presley, der optrådte med sin scenering på Las Vegas Hilton i 1970'erne. Stykket ejes nu af Las Vegas juveler Michael E. Minden. (Michael E. Minden Jewellers) Kokken Barry Dakake vises med Green Bay Packers wide receiver Davante Adams på Barry's Downtown Prime fredag ​​den 16. april 2021. (Circa) Kokken Barry Dakake vises med Major League -hitkongen Pete Rose på Barrys Downtown Prime lørdag den 17. april 2021. (Circa)

Brown-out på Golden Nugget bliver ophævet i denne uge.

Gordie Browns tilbagevenden til downtown resortets showroom blev skubbet tilbage, åh så lydløst, i sidste måned. Oprindeligt planlagde han en relancering af den 25. marts af sin produktion af varige indtryk, men i stedet blev Brown forsinket efter at have lidt af lungeemboli eller en arteriel lunge blokering. Han siger, at han er blevet behandlet, har det fint nu og er klar til at rulle.

Veteranimpressionistens nye genåbning er torsdag aften. Hans oprindelige skema kl. 19.30. Torsdage og fredage og kl. og 20.00 Lørdage forbliver på plads (billetter er $ 25- $ 35, minus gebyrer, kan sælges nu via ticketmaster.com). Men Brown forbereder sig på at blande sit skema, da Golden Nugget returnerer sin 52 fredags koncertserie 4. juni med Felix Cavaliers Rascals.Op næste, i rækkefølge, er Sød (11. juni), Gary Lewis & The Playboys (25. juni) og BulletBoys (9. juli).

BulletBoys (de hårde rockere fra L.A.) og Gary Lewis & The Playboys (60’ernes popensemble foran Jerry Lewis ’søn), der deler den samme serie, er en eller anden fingerfærdig planlægning. Alle disse shows er i salg nu.

Browns show forbliver showroomets ankerophold, selvom det er forsinket med en måned. Hans tilstand blev opdaget mindre end en uge før hans show skulle genåbne. Der var engang, hvor en sådan forsinkelse i en Vegas -headliner -produktionsrelancering ville have sendt krusninger rundt på scenen. Men ikke for Brown, i Vegas COVID -genåbningsklimaet.

Det var meget ude af det blå, og vi holdt det meget stille, sagde Brown søndag. Det går langsomt væk. Jeg havde en blodprop, og jeg kunne bare ikke trække vejret i fem minutter efter at have taget to trin. Jeg var meget heldig, at jeg kom ind til behandling, da jeg gjorde det.

Brown har sunget hver dag og opbygget styrke i lungerne og er overbevist om, at han er klar torsdag. Vi havde brug for en bestemt dato, og det har vi, sagde han. Det føles bare så godt at synge.

Ringleder

Du har muligvis fanget dine sociale medier virkelig iført en specialdesignet Elvis-scenering under UNLV Hall of Fame-arrangementet den 13. april på universitetets Student Union.

Brown, en seriøs Presley -fan, ejede engang det stykke, der stammer fra kongens ophold på Las Vegas Hilton. I dag er ringen i hænderne på den berømte Vegas juveler Michael E. Minden (og ja, jeg hører jinglen i mit hoved), der bragte den til Hall of Fame -arrangementet. Han havde håbet at fange Anne-Margret, en Hall of Fame-tilskyndet, under arrangementet. Men hun blev visket væk, før det møde kunne arrangeres

tyler james williams nettoværdi 2016

Kuglen er ren Presley, forsynet med håndskårne diamanter i guitaren og EP-initialer sammen med en 3-karat diamant. Kongen bar den på scenen med mellemrum gennem sit Hilton -headlining -løb. Minden har papirerne fra Presleys originale køb fra Memphis juveler Harry Levich, der lavede stykket i 1960'erne (og som også designede Elvis og Priscilla Presleys bryllupsbånd).

Minden har vist ringen i sin Fashion Show mall -butik og har også tidligere sat stykket til salg, idet han tog lukkede bud, men ikke i dag. Dens værdi er i øjeblikket uvurderlig.

Vincents er i overflod

Vinny Adinolfi tilbragte sin fødselsdag i klassisk Vegas -mode søndag aften og sang Pour Some Sugar On Me af Def Leppard med sine to sønner og også en skotsk interloper på Harrah's Carnaval Court. Producenter Alan og Kathi Glist skyndte sig på scenen, lidt med en cupcake med to stearinlys (hvoraf det ene var tændt) og en lille kage for at markere lejligheden. Det var ikke det samme som hvornår Wayne Newton og Tony Orlando fejrede Adinolfis 60. i Bally, men hey, COVID.

Adinolfi, grundlægger (i virkeligheden) af Bronx Wanderers er en del af et nyt firemands, klassisk rock coverband foran hans søn Vinny Vin A. Adinolfi, med Nick Adinolfi på trommer. Jimmy Denning, bedst kendt som det kiltede medlem af Tenors of Rock, går sans kilt i denne nye lineup. Bandet har endnu ikke et navn, men det spiller lejlighedsvis koncerter på Carnaval Court.

Hvad angår tilbagevenden af ​​Bronx Wanderers, er bandet i flok af shows, der planlægger at vende tilbage til Harrah's Showroom. Donny Osmond og Rright Brothers skifter skiftevis i lokalet med den tanke, at de ikke vises de samme nætter (dette vil tilsyneladende øge billetefterspørgslen og omsætningen for begge).

hvor mange penge chris brown har

BW havde lige åbnet hos Harrah, før pandemien lukkede showet. Der er ikke noget endeligt ord om, hvornår det ophold er tilbage. Det er sandsynligt, at hotellets embedsmænd vil udarbejde en specifik plan fra 1. juni.

Hvem var hvor

Major League hit king og Pete Rose tjekket ind med Barry Dakake i Barrys Downtown Prime lørdag aften. Rose blev 80 år (gulp!) Den 13. april. Intet ord om han bestilte Head First Sliders (ba-dum-bum!).

Fredag, Green Bay Packers wideout Davante Adams spiste på steakhouse på lavere niveau med et klientel af høj kaliber.

NFL Hall of Famer Eric Dickerson i mellemtiden var på One Steakhouse på Virgin Hotels Las Vegas lørdag aften. Håber han prøvede det bagte Alaska. Alle bør prøve det bagte Alaska.