Gordon Ramsay Netværdi

Hvor meget er Gordon Ramsay værd?

Gordon Ramsay Netværdi: $ 220 millioner

Gordon Ramsays løn

$ 60 millioner om året

Gordon Ramsay nettoværdi: Gordon Ramsay er en britisk kok, restauratør, forfatter, tv-personlighed og madkritiker, der har en nettoværdi på 220 millioner dollars. Som en reality-tv-personlighed er Ramsay kendt for sit brændende temperament, streng opførsel og hyppige brug af eksplosiver. Han fornærmer ofte deltagere om deres madlavningsevner.

Tidligt liv: Gordon James Ramsay blev født 8. november 1966 i Johnstone, Renfrewshire, Skotland. Da han var fem, flyttede hans familie til England, og han blev opvokset i Stratford-upon-Avon. Han er den anden af ​​fire børn. Hans familie flyttede konstant, da han var barn på grund af sin fars ambitioner og professionelle tilbageslag. Hans far var undertiden voldsom alkoholiker og kvindelig. I en alder af 16 flyttede Ramsay ud af sin families hjem og ind i en egen lejlighed. som teenager var Ramsay ganske god til fodbold / fodbold som teenager, men hans legedage blev afbrudt af skade. På dette tidspunkt havde Ramsay allerede udviklet en interesse i madlavning. Som 19-årig tilmeldte han sig Hotel Management-programmet på North Oxfordshire Technical College.

Karriere: I midten af ​​1980'erne arbejdede Ramsay på Wroxton House Hotel som en kommis-kok. Derfra fortsatte han med at køre køkkenet og spisestuen med 60 sæder på Wickham Arms. Derefter flyttede han til London, hvor han arbejdede i en række restauranter, før han landede et job, der arbejdede for den berygtede temperamentsfulde kok Marco Pierre White hos Harvey's. Han arbejdede hos Harvey's i to år og 10 måneder, før han blev træt af Whites 'vrede og mobning og vold.' Ramsay e besluttede at studere fransk køkken og gik på arbejde for Albert Roux og Le Gavroche i Mayfair, hvor han mødte Jean-Claude Breton, nu hans maleri-hotel på Restaurant Gordon Ramsay. Efter at have arbejdet i Le Gavroche i et år, inviterede Roux Ramsay til at arbejde sammen med ham som nummer to på Hotel Diva, et skisportssted i de franske alper. Derefter flyttede den 23-årige Ramsay til Paris for at arbejde med Guy Savoy og Joel Robuchon, begge Michelin-stjernede kokke. Han fortsatte sin træning i Frankrig i tre år.

Efter en sabbatsperiode i et år som privat kok på en yacht vendte Ramsay tilbage til London og blev tilbudt chefkokkens stilling under tre Michelin-stjernede kok Pierre Koffman på La Tante Claire i Chelsea. Ikke længe efter tilbød hans gamle chef Marco Pierre White at give ham chefkokken job (i bytte for en andel på 10%) på Rossmore, som Ramsay omdøbte Aubergine og vandt sin første Michelin-stjerne 14 måneder senere. I 1997 modtog Aubergine sin anden Michelin-stjerne. Ramsay forlod partnerskabet i sommeren 1998 på grund af uenighed om, i hvilken retning virksomheden skulle gå.

Samme år åbnede Ramsay sin egen restaurant ved navn Restaurant Gordon Ramsay i Londons Chelsea-kvarter. I 2001 fik restauranten sin tredje Michelin-stjerne, hvilket gjorde Ramsay til den første skotte, der opnåede den bedrift.

Derfra ekspanderede hans imperium hurtigt. Han åbnede (og lukkede) en række berømte restauranter, lancerede sit amerikansk baserede tv-show 'Hell's Kitchen', blev en funktion på Food Network og erobrede verden en middagstallerken ad gangen. Han har restauranter i Dubai, Tokyo, London, New York City, Irland, Canada og indtil 2015 i West Hollywood på det berømte London Hotel på Sunset Boulevard i Los Angeles.

(Foto af Robin Marchant / Getty Images)

Tv-karriere: Ramsays første strejftog i fjernsynet var via to dokumentarfilm: 1998s 'Boiling Point' og 2000's 'Beyond Boiling Point.' Han optrådte på 'Faking It' i 2001 og hjalp den potentielle kok, en burgerflipper, med at lære branchen. Episoden vandt BAFTA i 2001 for Best Factual TV Moment. I 2004 optrådte han i to britiske tv-serier, 'Ramsays Kitchen Nightmares' og 'Hell's Kitchen.' I 2005 bragte Fox-netværket Ramsay til amerikansk publikum med en amerikansk version af 'Hell's Kitchen'. En amerikansk version af 'Kitchen Nightmares' blev også sendt på Fox. 'Gordon Ramsays 24 timer til helvede og tilbage' erstattede 'Kitchen Nightmares' på Fox.

I 2010 fungerede Ramsay som producent og dommer i den amerikanske version af 'MasterChef'. Han medvirkede i en rejseskildring om sit besøg i Indien, 'Gordons store flugt' efterfulgt af en serie i Asien. Han var vært for serien 'Ramsays bedste restaurant', som var den første britiske serie af Ramsays eget produktionsfirma One Potato Two Potato. Ramsay sluttede sig til flere andre berømthedskokke i 2010-serien 'The Big Fish Fight', hvor han sammen med kollega Jamie Oliver og et par andre brugte tid på en trawlerbåd for at øge bevidstheden om kassering af hundreder af tusinder af saltvand fisk.

I marts 2012 annoncerede Fox Ramsays fjerde serie for Fox-netværket, 'Hotel Hell', serien ligner 'Kitchen Nightmares.'

Personlige liv: Han blev gift med Cayetana (Tana) Elizabeth Hutcheson, en lærer i Montessori, i 1996. De har fire børn, Megan (1998), tvillinger, Jack og Holly (2000) og Matilda (2002). Parret deler deres tid mellem Wandsworth Common, London og Los Angeles.

Lønets højdepunkter: Gordon Ramsays løn pr. Episode er $ 225.000. Han tjener typisk omkring 45 millioner dollars om året fra sit medie- og restaurantimperium. Mellem juni 2017 og juni 2018 tjente Gordon nord for $ 60 millioner. Mellem juni 2018 og juni 2019 tjente han $ 65 millioner. I midten af ​​juli 2019 solgte Gordon en 50% -andel i sit nordamerikanske holdingselskab til Lion Capital. Lion planlægger at bruge 100 millioner dollars på at lancere 100 Gordon Ramsay-restauranter i USA mellem 2020 og 2025.

Ejendom: I 2012 købte Ramsay et hjem på 6,75 millioner dollars i Bel-Air, Los Angeles. Det palæ på 7.413 kvadratmeter har fem soveværelser, seks badeværelser, en swimmingpool og naturligvis et moderne luksuskøkken.

Han ejer også et hjem i London, der blev købt i 2002 for $ 3,5 millioner og mindst tre hjem, købt til en samlet sum af $ 13 millioner i den engelske kystby Fowey. Hans mest imponerende ejendom i Fowey blev købt i 2015 for omkring $ 6 millioner. Derefter brugte han en hel del penge på renovering, herunder en stor pool med en gennemsigtig mur, der vender ud mod havet. Den gennemsigtige mur alene kostede omkring $ 100.000.

Gordon Ramsay Netværdi

Gordon Ramsay

Nettoværdi: $ 220 millioner
Løn: $ 60 millioner om året
Fødselsdato: 8. nov 1966 (54 år)
Køn: Han
Højde: 1,8 m (6 fod 2 tommer)
Erhverv: Præsentator, kok, restauratør, tv-personlighed, kok, tv-producent, skuespiller, tv-direktør
Nationalitet: Det Forenede Kongerige
Sidst opdateret: 2020
Alle nettoværdier beregnes ved hjælp af data fra offentlige kilder. Når de leveres, inkorporerer vi også private tip og feedback modtaget fra berømtheder eller deres repræsentanter. Mens vi arbejder flittigt for at sikre, at vores tal er så nøjagtige som muligt, medmindre andet er angivet, er de kun estimater. Vi glæder os over alle rettelser og feedback ved hjælp af knappen nedenfor. Lavede vi en fejl? Indsend et korrektionsforslag og hjælp os med at ordne det! Indsend en korrektion Diskussion