Tag din dauber: 'Bingo Night' bringer store bolde til prime time

17841301784130 1784135

At forsøge at skabe et fænomen med et ubevist format, ingen stjerner og en tidsluke fredag ​​aften kræver mange bolde.

Cirka 80 af dem.

Men det er, hvad ABC bringer til bordet-sammen med et produktionsbudget på, hvad der ligner snesevis af dollars-med National Bingo Night (21:00 fredag, KTNV-TV, Channel 13).Inden du holder op med at læse, skal du vide, at dette ikke er din mormors bingo. ABCs pressematerialer beskriver det skiftevis som højenergi og høj handling. Men det gør det ikke helt retfærdigt. National Bingo Night tilfører spillet al den kunstige spænding ved Deal or No Deal og den lave husleje af amerikanske gladiatorer.

National Bingo Night stammer hver uge fra Bingo Plex og har en 2 1/2-etagers bingosfære på et ton, der holder disse bolde, hver på størrelse med dit hoved, i bevægelse.

Ud over de 75 nummererede bingobolde er der bolde, der repræsenterer præmier, såsom en rejse til Hawaii, et hjemmeunderholdningssystem og naturligvis en date med Fabio. Der er også to frygtede tagrendekugler, der får meget, meget dårlige ting til at ske, selvom det lyder som om deres rolle ikke ligefrem er gennemtænkt.

Og tilsyn med det hele er NBN -kommissær Sunil Narkar. Udstyret med en stribet dommerskjorte og en dårlig porno -overskæg, er hans primære ansvar at sige, i en tyk indisk accent, Ingen bingo, spillet er stadig på.

National Bingo Night er vært for Ed Sanders fra Extreme Makeover: Home Edition. Og Yesenia Adame henter og viser boldene. Men kommissær Sunil er det eneste, du kommer til at huske. Han er den tidlige favorit til det must-have kostume denne Halloween.

Sunil udnytter sin kemi fra University of Bombay godt ved at patruljere 200-deltagerne og bekræfte, om nogen har fået en bingo.

Hver af dem, du ser, konkurrerer mod den fremhævede deltager. Bortset fra at deltager ikke rigtig spiller bingo. Han spiller et cockamamiespil som The Bingo 500, hvor en bold vælges, han gætter på, om dens antal vil være højere eller lavere end den forrige bold, og hvis han har ret, tilføjer han det tal til sin kilometertal. Hvis han når 500 miles, før et publikummedlem får en bingo, tager han den fyrstelige sum af $ 50.000 med hjem. Hvis han ikke gør det, vinder det publikummedlem enten $ 1.000 eller $ 5.000. (Grafikken og voice-over stemte ikke overens i den grove snit, jeg så.)

Ja, det lyder som om, at nogen på ABC har sneget sig ind i meskaliskabet. Men vent, som de siger, der er mere.

hvad er bow wows nettoværdi

Seere kan printe spilkort ud på abc.com og spille med derhjemme for at få en chance for at vinde, hvad netværket kalder titusindvis af præmier. Men hvis du graver noget, vil du opdage, at alle undtagen fem af disse præmier i denne uge enten er et gavekort på $ 5 Kmart eller en Rascal Flatts -cd.

Alligevel forventer jeg, at de fleste seere spiller med, for hvis du bare ser for at se, om nogen i studiets publikum kan samle fem numre i træk, har du naturligvis mistet enten din fjernbetjening eller din vilje til at leve.

Jeg smækker ikke bingo. Det er en vigtig del af vores lokale økonomi, der giver glæde til tusinder. Jeg kan bare ikke tro det er på tv. I bedste sendetid. På et netværk. Under fejninger. I Amerika.

Men selvom det hele ligner en gammel SCTV -bit - enten det, eller også har nogen på ABC set The Producers en for mange gange, og det er hans forår for Hitler - National Bingo Night kan bare være skør nok til at fungere. Den sidste ting, der så så latterlig ud, var latterligt Dancing with the Stars, og ABC har redet sin blanding af uklare berømtheder og spray-on tan til toppen af ​​ratings.

Og hvis det bliver det fænomen, det forsøger at være, har National Bingo Night brug for nogle ledsagende shows. Derfor udvikler jeg Extreme Pin the Tail on the Donkey and High-Stakes Hokey Pokey. Men kun hvis de ville passe ind i kommissær Sunils travle skema. De ville bare ikke fungere uden ham.

CHRISTOPHER LAWRENCELIFE ON THE COUCH