Gregg Popovich Netværdi

Hvor meget er Gregg Popovich værd?

Gregg Popovich nettoværdi: $ 40 millioner

Gregg Popovichs løn

$ 8 millioner

Gregg Popovich Nettoværdi og løn: Gregg Popovich er en amerikansk professionel basketballtræner, der har en nettoværdi på $ 40 millioner. Også kendt som 'coach pop' eller 'pop' har Gregg Popovich etableret sig som en af ​​de længst fungerende NBA-trænere i historien.

Han er også en af ​​de mest succesrige NBA-trænere nogensinde efter at have vundet fem titler med San Antonio Spurs. Med fem titler under bæltet slutter han sig til en udvalgt gruppe på kun fem andre NBA-trænere, der også har formået denne præstation. San Antonio Spurs havde ikke vundet en eneste titel, før Popovich tog roret i 1996. Fra og med 2020 har Popovich flest sejre i NBA-historien. Han har også fungeret som hovedtræner længere end nogen anden træner i alle amerikanske professionelle sportsligaer.

Tidligt liv: Gregg Popovich blev født den 28. januar 1949 i East Chicago, Indiana. Opdraget af en kroatisk mor og en serbisk far, blev Gregg opfordret til at spille basketball fra en ung alder. I 1960 var han en del af Biddy Basketball All-Star-holdet, der placerede tredje i verdens turneringen. Efter eksamen fra gymnasiet deltog Popovich i United States Air Force Academy. I løbet af sin tid på akademiet var han kaptajn for skolebasketballholdet og blev den førende målscorer.

Han dimitterede senere i 1970 efter at have modtaget en bachelorgrad i sovjetiske studier og gennemgik efterfølgende luftvåbenets efterretningstræning. På et tidspunkt var han klar til at slutte sig til CIA. I fem år oplevede Gregg Popovich aktiv tjeneste i USAs luftvåben, der turnerede gennem Østeuropa og Sovjetunionen med de væbnede styrkers basketballhold. Som et resultat af hans optrædener i US Armed Forces team vandt Popovich til sidst en invitation til det amerikanske olympiske basketballholdsforsøg i 1972.

Karriere: Gregg Popovich startede sin coachingkarriere i 1973 som assistenttræner hos det væbnede styrkers basketballhold. I denne periode studerede Popovich også fysisk uddannelse ved University of Denver og fik til sidst sin kandidatgrad. I 1979 er Popovich gået videre til college-basketball og fungeret som hovedtræner for Pomona-Pitzer. I de næste ni år forbedrede Popovich sin coachingsteknik på skolen og til sidst vandt dem deres første titel nogensinde. Halvvejs gennem denne periode tog Popovich et år fri for at lære under hovedtræner ved University of Kansas, Larry Brown.

Startende i 1988 blev Popovich assistenttræner for San Antonio Spurs. Han arbejdede under sin tidligere mentor Larry Brown indtil 1992, da hele coachingpersonalet blev fyret. Popovich flyttede derefter til Golden State Warriors, hvor han fortsatte med at arbejde som assistent træner.

Imidlertid gik Gregg Popovich i 1994 tilbage til Spurs - ikke som træner, men som General Manager og vicepræsident for basketballoperationer. Dette gav Popovich friheden til at underskrive og handle med flere spillere. Dennis Rodman forlod holdet, mens Avery Johnson sluttede sig. I 1996 havde Popovich fyret Bob Hill og ansat sig selv som hovedtræner.

Efter en langsom første sæson underskrev Spurs Tim Duncan og vandt deres første titel i 1999. Han fortsatte med at vinde yderligere fire titler med Spurs. I årenes løb har Popovich vundet flere priser for Coach of the Year.

(Foto af Kevin C. Cox / Getty Images)

Relationer: Efter et langt ægteskab med sin kone, Erin, meddelte Gregg Popovich i 2018, at hun var død. Detaljer om hendes død blev aldrig afsløret. I løbet af deres forhold havde parret to børn sammen.

Aktivisme: Gregg Popovich er blevet kendt for sine åbenlyse politiske synspunkter og hans engagement i forskellige emner. Han er blevet en tilhænger af forskellige sociale retfærdighedsbevægelser, herunder kvindernes march. Han bruger meget af sin tid og penge på velgørenhedsorganisationer som San Antonio Food Bank og Innocence Project, et initiativ, der bruger DNA-test til at fritage for forkert dømte forbrydere.

Popovich er også kendt for sin involvering i forskellige katastrofehjælpsindsatser. Efter orkanen Irma og Maria støttede Gregg Popovich en organisation kaldet Shoes That Fit, som hjalp børn i nød med at finde sko efter katastrofen. Popovich har også allieret sig med J / P HRO, en organisation, der yder hjælp efter orkaner, der har hærget Haiti og Caribien.

Derudover har Gregg Popovich været en åbenlyst kritiker af præsident Donald Trump gennem årene.

Løn: Som hovedtræner for San Antonio Spurs tjener Popovich en løn på $ 8 millioner om året. Ifølge nogle rapporter placerer denne løn Popovich sammen med de top 5 mest indtjenende sportsbusser i verden.

Ejendom: I 2002 købte Gregg en lejlighed i San Francisco for $ 1.475 millioner. Presidio Heights-lejligheden har 1.950 kvadratfod, en pejs og store vinduer, der giver en fantastisk udsigt over byen. I 2020 blev det rapporteret, at Popovich satte denne ejendom til salg for $ 2,675 millioner.

I 2005 købte Gregg og hans kone et hjem i San Antonio, der oprindeligt blev bygget i 1999. Det specialbyggede hjem ligger i det lukkede samfund af Vineyard Estates og har 9.640 kvadratmeter boligareal. Højdepunkter inkluderer 2,2 hektar udendørs rum komplet med en stor, forsvindende pool og en 600 kvadratmeter vinkælder, der kan rumme mere end 3.000 flasker vin.

Selvom ejendommen bestemt havde sine attraktioner, var det ikke let at sælge for Popovich. Selvom han oprindeligt noterede ejendommen for $ 4,5 millioner, skar han prisen ned til $ 3,5 millioner et år senere efter ikke at have fundet en køber.

Tilbage i 2007 blev det rapporteret, at Popovich og hans kone havde investeret i en betydelig mængde rå jord. Han betalte angiveligt $ 795.000 for 47 hektar nær byen Pownal i Vermont. På det tidspunkt var det ikke klart, hvad Popovich planlagde at gøre med jorden, da der ikke var noget på det, bortset fra en enkelt stald.

Gregg Popovich Netværdi

Gregg Popovich

Nettoværdi: $ 40 millioner
Løn: $ 8 millioner
Fødselsdato: 28. jan 1949 (72 år)
Køn: Han
Højde: 1,8 m (6 fod 2 tommer)
Erhverv: Basketball coach
Nationalitet: Amerikas Forenede Stater
Sidst opdateret: 2020
Alle nettoværdier beregnes ved hjælp af data fra offentlige kilder. Når de leveres, inkorporerer vi også private tip og feedback modtaget fra berømtheder eller deres repræsentanter. Mens vi arbejder flittigt for at sikre, at vores tal er så nøjagtige som muligt, medmindre andet er angivet, er de kun estimater. Vi glæder os over alle rettelser og feedback ved hjælp af knappen nedenfor. Lavede vi en fejl? Indsend et korrektionsforslag og hjælp os med at ordne det! Indsend en korrektion Diskussion