Guardians of the Galaxy Vol. 2 kan ikke leve op til første film

Star-Lord/Peter Quill (Chris Pratt) og Ego (Kurt Russell) iStar-Lord/Peter Quill (Chris Pratt) og Ego (Kurt Russell) i 'Guardians of the Galaxy Vol. 2 'Chuck Zlotnick Marvel Studios

Den eneste ulempe ved at lave en af ​​de mest vildt originale, sindssygt kloge, ude-af-ingensteds tilskuere i de sidste par årtier?

Til sidst skal du prøve at toppe dig selv.

Jeg elsker Guardians of the Galaxy. Pokker, jeg elsker det mere end nogle medlemmer af min familie. (Du ved, hvem du er.)Jeg så det tre gange på tre teatre i tre formater, og det var den eneste pressevisning, der nogensinde har fået mig til at ringe til studiet for at se, om de kunne skrue det op og straks vise det igen.

Hvad angår Guardians of the Galaxy Vol. 2, planlægger jeg at vente og hente den i en Redbox - forudsat at de stadig eksisterer - som en opdatering, før jeg ser bind. 3.

Efterfølgeren er stadig præget af tilfældig underlighed og lejlighedsvis dyb mavegrin, og skuespillerne har et bedre greb om deres excentriske karakterer. Men at forsøge at genskabe originalens ubeskrivelige glæde er som at forsøge at fange en cybernetisk forbedret, genetisk forstørret vaskebjørn i en flaske.

Når vi indhenter Guardians, kæmper de mod et rumdyr på ordre fra Ayesha (Elizabeth Debicki), ypperstepræstinden for en arrogant race kendt som Suverænen, der ligner medlemmer af en Goldfinger -offer -cosplaygruppe.

Den eneste betaling, Peter Quill/Star-Lord (Chris Pratt) og resten af ​​vogterne kræver, er Nebula (Karen Gillan), Gamoras (Zoe Saldana) skurkesøster, så de kan samle dusør på hendes hoved for hendes handlinger i den første film. Men da Rocket (udtrykt af Bradley Cooper) stjæler noget af det, de blev ansat for at beskytte, fordi den lille fyr simpelthen ikke kan hjælpe sig selv, iværksætter Ayesha den fulde militære styrke fra sit folk efter dem. Hun hyrer også Yondu (Michael Rooker) og hans band af Ravagers for at hente Guardians, så hun kan lave eksempler på dem ved selv at dræbe dem.

Mens de flygter fra Ayeshas massive armada, Guardians - Quill, Gamora, Rocket, Drax (Dave Bautista) og Baby Groot (udtrykt af Vin Diesel) - introduceres til det himmelske, der er kendt som Ego (Kurt Russell), faderen Quill vidste aldrig.

ghost brothers sæson 4 udgivelsesdato

Forfatter-instruktør James Gunn satte sig en umulig høj bar for at klare med Guardians of the Galaxy, så det er lidt overraskende, at Vol. 2 kommer kort.

Åh, Gunn giver alt. Quills fjollede iver, Gamoras afværgelse af Quills fremskridt, Rockets ondskab og Drax 'stumphed er stadig en fornøjelse. Baby Groot - eller, som Drax kalder ham, dummere, mindre Groot - er for det meste bare for at være yndig og sælge varer.

Mere end nogen anden karakter bliver Drax udmattet, da han åbner op og deler - ofte for meget, nogle gange alt for meget - mens han griner oprørende og upassende. Han har en fornærmende, men underligt sød relation til Mantis (Pom Klementieff), en empatisk, buglignende rumvæsen fra Egos planet. På et tidspunkt kan Drax højlydt prale af, jeg har berømt enorme torsk! Så der er det.

Mens Guardians of the Galaxy var en nonstop joyride, bind. 2 sætter sig fast i rodede familieproblemer.

Der er Quills forhold til Ego, faderen, der forlod ham, og Yondu, dusørjægeren Ego hyrede for at hente Quill, efter at hans mor døde, men som valgte at opdrage Quill selv.

Og Nebulas had til sin søster Gamora spores tilbage til de år med overgreb, hun led under deres far, Thanos, der iscenesatte en række slagsmål mellem hende og Gamora. Hver gang Nebula tabte - hvilket var hver gang de kæmpede - flåede Thanos et stykke af hende væk og erstattede det med noget mekanisk til lige odds.

Værre end lejlighedsvis at være en downer, Vol. 2 er noget, som Guardians of the Galaxy aldrig har været: kedeligt, ofte i lange strækninger.

hvor meget er mary mary værd

Selv lydsporene i K-tel-stil kan ikke sammenlignes. Feel-good Come and Get Your Love, Escape (The Pina Colada Song) og især Hooked on a Feeling of the original erstattes af f.eks. Lakeshore Drive, The Chain og Looking Glass 'Brandy (You're A Fine Girl) , som Ego beskriver som en af ​​Jordens fineste kompositioner, måske dens største.

Ooookay.

Gunn har inkluderet hele fem post-credits scener-nogle er gode, den ene er sjov, en anden er forvirrende, medmindre du er fan af tegneserierne.

Men det sidste er overvældende og forstærker følelsen af, at efterfølgeren er en nedtur, da filmgængere blander sig frem for at være bundet ud af teatret.