Guy Fieri fyrede op om ny restaurant på Strip

TV -personlighed og berømthedskokken Guy Fieri er stolt af de år, han tilbragte på University of Nevada, Las Vegas, hvor han blev færdiguddannet i 1990. Han sagde, at spisende gæster kan forvente nogle elementer i hans kommende ...Tv -personlighed og berømthedskok Guy Fieri er stolt over de år, han tilbragte på University of Nevada, Las Vegas, hvor han tog eksamen i 1990. Han sagde, at spisende gæster kan forvente, at nogle elementer i hans kommende restaurant på The Strip 'siger UNLV.' Berømthedskokken Guy Fieri og Caesars Entertainment Corp. er blevet enige om at samarbejde om en ny 7.000 kvadratmeter stor restaurant på The Quad, der har en rummelig spisestue, bar og terrasse med udsigt over the Strip.

Guy Fieri er ikke hjemmehørende i Las Vegas (og nej, han spiller ikke en på tv). Han voksede op i Ferndale, i det nordlige Californien, men betragter de tre år, han tilbragte på University of Nevada, Las Vegas, i slutningen af ​​80'erne som blandt de vigtigste i hans liv.

Folk siger: 'Er Vegas din hjemby?' Sagde Fieri i et telefoninterview for nylig. Las Vegas er en af ​​mine hjembyer. Da du var i Vegas, før The Mirage blev bygget, er du en lokal; du har en vis periode.

Og nu får han også en restaurant i Las Vegas. Fieri og Caesars Entertainment Corp. har meddelt, at Fieris restaurant ved siden af ​​Strip åbner sent i år på The Quad, det tidligere kejserpalads. Restauranten, som er i de tidlige udviklingsstadier, mangler endnu at blive navngivet.Selvom nutidens UNLV-gæstfriheds-studerende måske drømmer om en dag at have en restaurant på The Strip, var det ikke blandt Fieris college-fantasier. I disse dage betød han, at spise-ud-valg generelt betød, om man skulle gå til en low-end buffet eller en high-end buffet.

Det var forskellen mellem størstedelen af ​​restauranterne, sagde han. Det var så tosset. Four Queens downtown lavede et fint steakhouse, Caesars havde et, og det var det. Jeg husker, da Flamingo var alt det, og klitterne var alt det. Jeg var der før revolutionen. Det er fantastisk nu. Det har ændret sig en del. Jeg troede aldrig, at folk nogensinde ville se mad som en nøgle til oplevelsen af ​​Vegas. Vegas var altid spil og shows.

Men han tilføjede, at det ikke kun er i Las Vegas, at spisningen har ændret sig.

Kulturen har ændret sig, sagde Fieri. Hele madverdenen har ændret sig. Hele madrevolutionen er gudskelov sket. Det er fra alle de store kokke, Food Network, madblade og uddannelse.

Vi levede i to årtier og arbejdede på, hvordan vi kan lave mad hurtigere, billigere og mere praktisk. Og hvis det tilfældigvis smagte godt, var det en fordel. Vi løb det virkelig i jorden. Nu har vi barndomsfedme og alle disse forarbejdede fødevarer. Hvor er vi gået galt?

hvad er Rob Lowes nettoværdi

Så han er glad for at se pendulet muligvis svinge tilbage.

Madrevolutionen har været fantastisk, sagde han. Hvad angår det, der driver det, er det dem, der er det. Vi forventer mere.

Fieri er især glad for den nye restaurants placering.

På Quad, og Linq lige ved siden af, og verdens største pariserhjul, og alt det bundet sammen, sagde han. Og jeg kommer til at være restauranten foran den? Jeg er begejstret.

Og restauranten er smuk, med højt til loftet og store glasvinduer med udsigt over the Strip plus en masse træ og råmetal.

Fieri sagde, at projektet har været et par år undervejs, en proces med at se på, hvad der foregår i Las Vegas, og hvad der virker og ikke.

Jeg har noget, som jeg tror vil passe, sagde han. Jeg ved, at når jeg går ud, kan jeg godt lide at have min high-end oplevelse, jeg kan godt lide at have min hurtige og lette oplevelse, men jeg vil ofte have noget i midten. Du vil føle, at du sidder et af dine foretrukne steder med en eklektisk blanding af mad i et rigtig sjovt miljø.

Hvilket vil omfatte en UNLV -komponent. Fieri blev ikke kun uddannet fra UNLV i 1990, han blev tildelt en æresdoktor fra skolen sidste år, og han sagde, at den kjole, han bar til sidstnævnte ceremoni, ville hænge i restauranten.

Jeg er stolt af UNLV, sagde Fieri. Jeg var der, da vi vandt det nationale mesterskab i basketball. Jeg er en stor fan af programmet og skolen. Der vil helt sikkert være et område eller dele af restauranten, der vil sige UNLV.

Fieri, der fandt national berømmelse gennem sine forskellige shows og optrædener fra Food Network, såsom Diners, Drive-ins og Dives-som har haft adskillige Las Vegas-virksomheder-og som vært for spilshowet Minute to Win It, sagde, at han har en forskelligartet gruppe af følgere.

Min fanskare er små piger til bedsteforældre, sagde han. Piger til dudes ved bagklappen. Alene det vil have et blandet publikum.

På grund af hvor det er, tror jeg, at det kommer til at få alle. Jeg vil gerne have sent åbent, jeg vil have et rigtig godt blodig mary brunch -program sent om morgenen, så når folk står op og tænker: ’Hvor kan jeg gå hen?’ Vil jeg gerne være det sted. Jeg vil være deres hangout, når de kommer til Las Vegas. Det vil være et godt sted ikke kun for mine fans, men for mine venner i Vegas.

Rick Mazer, regional præsident for Caesars Entertainment Corp., sagde, at spisning stadig er en meget vigtig del af forretningen, og at han var begejstret for tilføjelsen af ​​Fieri til virksomhedens restaurantportefølje.

Han er meget genkendelig, meget populær for sine tv -shows, sagde Mazer. Showene handler om den imødekommende afslappede spisning og alle de unikke ting, du kan finde om det.

Han er meget stolt over sine Las Vegas -bånd. Det giver masser af mening for ham at være her og være en del af os, og han er begejstret for det, som vi er.

Det handler ikke kun om spil mere, sagde Fieri. Der sker så meget. Enhver, der kommer til at spille på den arena fra ejerens perspektiv, skal æres.

hvor meget er kanye west værd 2015

Og der kan være et lille plus for et familiemedlem - Fieris søn, Hunter, der er en sophomore i gymnasiet.

Han tror, ​​det er hans gyldne billet, sagde Fieri til UNLV.