Gwen Stefanis 90 procent løsning på Las Vegas Strip

Gwen Stefani ankommer på den røde løber til sit nye ophold på Planet Hollywood torsdag den 28. juni 2018. (Sam Morris/Las Vegas News Bureau)Gwen Stefani ankommer på den røde løber til sit nye ophold på Planet Hollywood torsdag den 28. juni 2018. (Sam Morris/Las Vegas News Bureau) Gwen Stefani åbnede sit ophold i Las Vegas storhed på Zappos Theatre i Planet Hollywood onsdag den 27. juni 2018. (Todd Stefani) Gwen Stefani åbnede sit ophold med Las Vegas storhed på Zappos Theatre på Planet Hollywood, onsdag den 27. juni 2018. (Todd Stefani) En beskadiget kontordør vises på Positively Kids Las Vegas hovedkvarter mandag den 9. juli 2018. (Fred Schultz) En beskadiget kontordør vises på Positively Kids Las Vegas hovedkvarter mandag den 9. juli 2018. (Fred Schultz)

For cirka fem år siden fortalte en klog underholdningstype mig: Hvis du sælger hvert show ud, laver du ikke nok shows. Og for omkring fem timer siden fortalte en anden klog underholdningstype mig, at udsalg til ophold i Las Vegas er virkelig sjældne.

Vi fastholder disse nøjagtige udsagn til Gwen Stefani Bare et pigeshow på Zappos Theatre på Planet Hollywood. Stefani lancerede netop sin serie med 25 shows den 27. juni. Showet er en bragende, et fantastisk Vegas-skuespil af No Doubt-hits og Stefanis eget soloværk.

Ghost adventures sæson 14 afsnit 5

Men hvordan har hun det i kassen? Nogle rapporter på sociale medier siger, at hun kæmper. Ikke nøjagtigt.Stefani fyldte sin åbner. Hun har ikke solgt shows siden, men kasseangivelser tyder på, at showet klarer sig godt nok til at tjene penge. Med risiko for at anvende dagligdags statistik på performancekunsten sælger Stefani mellem 87 og 90 procent af pladserne på Zappos Teater kl. Planet Hollywood.

Ved denne skrivning havde Stefani solgt omkring 4.100 af 4.600 sæder (som afspejlet på Ticketmaster -webstedet) til hendes seneste show lørdag aften. Hun er på det niveau fredag ​​og næste lørdag og på omkring 87 procent til onsdag.

Der er selvfølgelig et par variabler. Billetpriserne tilpasses efterspørgslen - en VIP -billet til Stefanis onsdagsshow var $ 226 lørdag eftermiddag (da 75 forblev usolgt); prisen for det samme sæde sprang til $ 886 for næste lørdags forestilling (da bare et dusin var usolgt).

Men den overordnede sans er, at Stefanis show er i orden. En anden underholdningsveteran, der var fortrolig med booking af steder, observerede Stefanis tal og sagde: Det er et vindende show. Det er et show, der tjener penge.

En talskvinde for produktionen på Zappos Theatre var utvetydig i sin beskrivelse af Stefanis reception:

hvor meget er jeff bezos værd

Reaktionen på Gwen Stefanis Just A Girl -ophold har været intet mindre end overvældende. Fra den udsolgte åbningsaften og frem, Gwen, Kejsere Underholdning og Live Nation er alle ophidsede. Ikke alene har billetsalget vildt overgået alles forventninger, men vigtigst af alt har den kritiske anerkendelse for Gwens hidtil største kreative virksomhed blæst alle væk.

OKAY. Jeg har lige gravet forestillingen, især åbningsnummeret, Hollaback Girl, med dansere klædt ud som showpiger, der svinger med overdimensionerede bananer. Det er et rigtigt Vegas -salgsargument.

Jackson action

Jackson Browne tilstod det udsolgte publikum i Reynolds Hall i The Smith Center fredag ​​aften, vidste jeg ikke, at de havde den slags auditorier i Las Vegas! ... Er du sikker på, at der ikke er nogen spilleautomater i lobbyen?

Vi er sikre. Men der er et stående terningespil i parkeringshuset…

For altid en hippie omtalte den 69-årige Browne legende folkene, der dansede nær scenen, og sagde: Gå til det! Der er nogle steder, hvor brugerne ikke vil lade dig danse!

Men i den første halvdel af showet var brugerne faktisk fastspændt på folk, der stod og groovede. Det blev standset under pausen (ja, shows i Reynolds Hall holder pause), da Smith Center -embedsmænd fortalte personalet at lette på dem, der ønskede at danse.

Dette var per definition et rockshow.

Browne syntes at have det sjovt og spillede længere end sit sædvanlige sæt og udvidede til et andet encore med, The Load-Out og hans cover af Stay, et hit i 1977. Som Browne sagde i starten, This is the real Las Vegas ? Jeg vil give dig et rigtigt show.

Browne slutter sig til David Byrne og Paul Simon som rock headliners på topniveau i Reynolds Hall i år. James Taylor er angiveligt også på embedsmænds ønskeliste. Men han har været lidt for dyr for dette ikke -samlende auditorium.

keshia knight pulliam nettoværdi 2020

Positivt foragteligt

Las Vegas hovedkvarter for plejebørns velgørende organisation Positively Kids blev brudt ind i sidste weekend. Tyven eller tyvene (stadig stort set) åbnede kontordørene og stjal genstande, der blev indsamlet til velgørenhedsauktionen, der var planlagt under gallaen 18. august i Enclave events center, 5810 S. Eastern Ave.

Christian Tamburr , den store multiinstrumentalist og musikchef for Clint Holmes ' og Earl Turners Lydkontrol kl Westgate Las Vegas, er medlem af bestyrelsen Positively Kids. Holmes og showets fulde band, herunder Tamburr, er de fremhævede entertainere til festen 18. august.

Men inden da skal velgørende organisationen erstatte næsten hele sin samling af auktionsartikler i form af gavekort til restauranter, attraktioner og shows i Las Vegas (herunder Cirque du Soleil produktioner) og undslipper, såsom et krydstogt på Lake Mead og værdikuponer til Richard Petty Driving Experience på Las Vegas Motor Speedway.

Vores behov er nu vores todelt, Positively Kids Chief Executive Officer Fred Schultz siger. Vi har brug for støtte til udskiftning af disse emner, og vi skal øge bevidstheden om vores arrangement. Det er et hårdt sted. Ring til 702-493-3880 eller send en e-mail til Schultz på FredSchultz@positivelykids.org for at donere, bestille en billet til gallaen eller på anden måde handle.

Apropos The Voice

hvad er tim mcgraws nettoværdi

Skulle The Voice - Neon Dreams dukke op igen overalt i VegasVille, Vincent Marini vil sandsynligvis ikke være involveret. Marini var kreativ direktør for Base underholdning under showets udvikling, da det var klar til at åbne kl Hard Rock Hotel.

Men Base rykkede showet fra dette hotel i sidste måned, og produktionen reamians i limbo. Marini har siden forladt virksomheden, men arbejder stadig i en konsulentrolle; hans nuværende projekt er C hanning Tatum Magic Mike Live mandlig revy åbning 10. november i London.

Voice -fremtiden forbliver uløst. Den venetianske fortsætter med at dukke op som en mulig fremtid for produktionen (Baz forlader bygning Teater den 28. juli), men vi venter stadig på besked om, hvor The Voice kan blive hørt.

Cool Hang Alert

Vegas trombonemester og bemærkede Arthur Fonzarelli lookalike Neil Maxa afholder en gratis jazzaften kl. Mandage på Eclipse Theatres på 814 S. Third Street i Las Vegas centrum. Dette er en tre timers jazzoplevelse med Maxa, medlem af Lon Bronson Band , med keyboardist David Marinelli .

Maxas beskrivelse af showet på Instagram er, NO COVER CHARGE, NO PARKING FEE AND SPECIALLY NO ‘HEALING. Fans og også medlemmer af Santa Fe & The Fat City Horns vil forstå den helbredende reference. Vi lader det bare stå alene, men Maxa er en fantastisk spiller og en legende personlighed.