'Hangover' forfatter-instruktør Todd Phillips vender tilbage til Vegas for 'War Dogs'

Filmnavn: WAR HUNDE Copyright: © 2016 WARNER BROS. ENTERTAINMENT INC. Fotokredit: Melinda Sue Gordon Billedtekst: (L-r) Skuespiller/producer BRADLEY COOPER, instruktør/forfatter/producer TODD PHILLIPS og ...Filmnavn: WAR HUNDE Copyright: © 2016 WARNER BROS. ENTERTAINMENT INC. Fotokredit: Melinda Sue Gordon Billedtekst: (Lr) Skuespiller/producer BRADLEY COOPER, instruktør/forfatter/producer TODD PHILLIPS og MILES TELLER på Caesars Palace på sættet af Warner Bros. Pictures 'komiske drama (baseret på sande begivenheder) 'WAR HUNDS', udgav en Warner Bros. Pictures. Filmnavn: WAR HUNDE Copyright: © 2016 WARNER BROS. ENTERTAINMENT INC. Fotokredit: Melinda Sue Gordon Billedtekst: (Lr) Skuespiller/producer BRADLEY COOPER og instruktør/forfatter/producer TODD PHILLIPS på Rao's i Caesars Palace på sættet af Warner Bros. Pictures 'komiske drama (baseret på sande begivenheder)' WAR HUNDS, udgav Warner Bros. Pictures. Høj detaljeret 3D -gengivelse af kugler i række på hvid baggrund

Todd Phillips er praktisk talt en brandambassadør for Caesars Palace.

Efter at have filmet The Hangover og The Hangover Part III på feriestedet vendte forfatter-instruktøren tilbage for at skyde centrale scener for sin seneste film, War Dogs.

Jeg føler, at de skal opkalde en suite efter mig eller noget, joker han.biggie smalls nettoformue før døden

War Dogs åbner fredag ​​og er ikke din typiske komedie fra Phillips, hvis andre kreditter inkluderer Road Trip og Old School. På mange måder føles det som hans version af The Big Short, den nominerede til realkreditkrisens bedste billede fra forfatter-instruktøren Adam McKay, som tidligere havde været kendt for Step Brothers og Anchorman-filmene.

Til at begynde med er War Dogs baseret på en sensationel sand historie, i dette tilfælde 20-noget stenere Efraim Diveroli (Jonah Hill) og David Packouz (Miles Teller), der usandsynligt scorer en kontrakt på 300 millioner dollars til at bevæbne det afghanske militær.

Det er også et utroligt spring fremad i filmskabelse for instruktøren, da det blander humor med en bekymrende eksponering, i dette tilfælde, baseret på Guy Lawsons artikel i Rolling Stone Arms and the Dudes. Som War Dogs viser, førte ikke-bud militære kontrakter tildelt til virksomheder som Halliburton til en overrettelse af Bush-administrationen, der åbnede døren for endnu mere korruption.

Og der er tilstedeværelse af Caesars Palace. I The Big Short er det, hvor pengechef Mark Baum (Steve Carell) indser omfanget af misligholdelse af realkreditlån kan få hele den globale økonomi til at kollapse. I War Dogs er det, hvor Efraim og David, der tidligere havde levet af krummerne i andre våbenaftaler som en rotte, møder den legendariske våbensælger Henry Girard (Bradley Cooper) og får flere problemer end The Hangover's Wolfpack nogensinde har gjort.

Vegas, det er et sted, hvor dårlige beslutninger bliver truffet, siger Phillips. Og i denne film tager vores to drenge en temmelig dårlig beslutning om at gå i forretning med (Girard) i Las Vegas.

I byen til den internationale våbenudstilling VegasX-Det er ligesom Comic-Con, med granater, fortæller Teller-David møder Girard ved blackjackbordet. Og mens han ser Hangover alun Cooper tilbage inde i Caesars Palace føles som en eksplosion af nostalgi og et råb til fans af den franchise, insisterer Phillips på, at det ikke var tænkt som sådan.

Helt ærligt, efter at have lavet 'The Hangover', kunne vi stort set blive inviteret til at skyde på ethvert kasino. Det er meget lettere nu, siger han. Men jeg har så stor loyalitet… over for Caesars, at det næsten ville føles helligbrødende at være andre steder.

Under et kort møde på hotellets Rao forsøger Efraim og David at få Girards hjælp til at springe ind i de store våbenligaer ved at sikre 100 millioner runder ammunition. For Girard er det ikke noget problem.

Jeg kan ikke bruge mere end 48 timer i dette dump, fortæller Girard til duoen.

hvor meget er rl stine værd

Det er det, jeg altid siger, svarer Efraim. Vegas er en to-dages by.

Jeg talte om Amerika, forklarer Girard chillende.

Det er en kort, tæt fokuseret scene, der kunne have været filmet overalt, men Phillips insisterede på at bruge den egentlige restaurant.

hvor meget er lisa rinna værd

Jeg forsøger at skyde på stedet så meget som muligt, siger han. For mig er det en af ​​de store spændinger og fordele, du har ved at være instruktør. … Men der er noget, jeg tænker, når det er autentisk, jeg føler, at det bare kommer igennem i filmen. Måske tænker jeg for meget over det. Måske kunne vi have været på et lydbillede. Men der er en ægthed i det, som jeg bare synes er uvurderlig.

Det andet uvurderlige element i War Dogs? Hill, der trods sine to Oscar -nomineringer måske aldrig har været bedre. Hans Efraim er en kraft af degenereret natur, en svimlende, manisk kamæleon, der er i stand til næsten alt.

Han redder sin barndomsven David fra et liv med massering af rige fyre i Miami Beach og tilbyder ham et liv med luksusbiler og avanceret ejendom-sammen med masser af koks, ukrudt, strippere og dage brugt på at komme højt under en Scarface-plakat, mens iført nattsynsbriller.

Men han er også lige så i stand til at efterligne en hærbetjent under et telefonopkald for at underbyde en konkurrent eller under en afgørende forhandling, der føres gennem en 11-årig jordansk tolk, der omtaler arabisk som gibberish. Det er overflødigt at sige, at mere end et par love er brudt undervejs.

Det er en fantastisk, alt hvad der kan ske i en film, der er mindre heftig og fyldt med mere dramatiske buer, end du ville forvente af Phillips. Og det føles som et stort gennembrud i instruktørens karriere.

Det var bare ikke hans hensigt.

Det var ikke så meget en bevidst indsats for at udvikle sig som filmskaber, afslører Phillips. Selvom jeg altid prøver. … For mig var det bare en historie, der ærligt ville være sjov at fortælle, og jeg tænkte, at det kunne have en slags effekt i slutningen af ​​det.