‘Happy!’ Er fuld af blodig kaos - og en flyvende blå enhjørning

Christopher Meloni spiller Nick Nick, og Patton Oswalt stemmer Happy inChristopher Meloni spiller som Nick Sax, og Patton Oswalt stemmer Happy i 'Happy!' Syfy Christopher Meloni spiller som Nick Sax, og Patton Oswalt stemmer Happy i 'Happy!' Syfy Christopher Meloni spiller som Nick Sax, og Patton Oswalt stemmer Happy i 'Happy!' Syfy Christopher Meloni spiller som Nick Sax, og Patton Oswalt stemmer Happy i 'Happy!' Syfy

Alle kan sætte seksuelle rovdyr bag tremmer-i hvert fald på tv i hvert fald-så det er overraskende, hvis ikke ligefrem skuffende, at Law & Order: SVU var i stand til at skjule Christopher Melonis gonzo, testosteron-drevet lys under sin kriminalitetsprocedurelle skæppe i 12 sæsoner.

Seerne blev behandlet med små glimt af det, jeg gerne kalder The Full Meloni med sine roller som Freakshow i Harold & Kumar Go to White Castle og Gene the cook i Wet Hot American Summer og dens to Netflix -genoplivelser. Men skuespillerens forstyrrede indre dyr er sat fri i hele den nye serie Happy! (22:00 onsdag, Syfy).

Melonis vanærede detektiv-vendte mand, Nick Sax, bliver introduceret, mens han spytter blod i en dykkerstang urinal. Sax, ødelægger du mit porcelæn igen? spørger bartenderen, hvornår han vender tilbage fra dåsen. Måske, svarer Nick. Vil du gætte fra hvilken ende?Betragt jer selv advarede.

Seriens visuelt anarkiske pilot frigiver alle former for blodige kaos, der er scoret til klassiske julesange. Det finder sted i feriesæsonen, og Nick mener bestemt, at det er bedre at give end at modtage - når det kommer til beatdowns og kugler. Et af Nicks første ofre er en pervers, der beskæftiger sig med en prostitueret, mens han bærer et oppusteligt rejekostume.

Igen, betragt jer selv som advarede.

hvor meget er whitney houston nettoværdi

Men selvom verden ikke har gjort andet end at sparke Nick lige i lysken siden hans fald fra nåde som New Yorks fineste detektiv-sukker han, er et evigt hvirvlende toilet, der bare ikke vil skylle. -tingene tager en ubarmhjertigt positiv drejning, når han får besøg af Happy, en storøjet, buketandet, flyvende blå enhjørning, der er udtalt af Patton Oswalt.

I betragtning af al den sprut og medicin, han indtager, sammen med den måde, han popper nitroglycerintabletter som åndepinde på for sin bagdel, er Nick overbevist om, at Happy er en hallucination. Det er han dog ikke. Happy er den imaginære ven til en lille pige ved navn Hailey (Bryce Lorenzo), der er blevet kidnappet og låst inde i en skibskasse af en revnerygger, der var klædt som Dan Aykroyds beskidte julemand i handelspladser faldt i et juletræ. Og af en eller anden grund er Happy overbevist om, at Nick er den eneste, der kan redde hende.

Baseret på den grafiske roman af Grant Morrison og Darick Robertson, Happy! bærer et udseende, der bedst kunne udtrykkes i animationstermer, da Frank Miller møder Rankin/Bass.

Det er et decideret voksenprogram, hvor Nick smider F-bomber efterfulgt af kvarterer i Happy's bandekrukke. Glad vil i mellemtiden lejlighedsvis sige noget så hårdt som, Åh, kiks og syltetøj!

I en by, der vrimler med beskidte betjente, mobsters og masser af andre, der ønsker Nick død, vil det være et løb mod uret for at redde Hailey - forudsat at Happy endda kan overbevise Nick om at prøve.

Baseret på de to første afsnit, Happy! skyder ikke altid på alle cylindre. Meloni har dog cylindre til overs, da han spiller Nick som en krydsning mellem Die Hards John McClane og Taxis pastor Jim - med blot et strejf af Jason Stathams karakter fra Crank.

Når Nicks held endelig begynder at vende, når han først bliver glad for at hjælpe ham med at snyde til poker ved at se på alle andres kort, bliver de bøller, han spiller mod, mistroiske.

hvor mange penge er gene simmons værd

Du ved, hvad de siger: Selv et ur får et brudt ansigt to gange om dagen, siger Nick som forklaring. Det er et ordsprog, ikke?

Ingen.

Men det er nu.