Harry Potter -spoof, 7 bøger på 70 minutter, åbner på The Strip

Jefferson Turner, til venstre og Dan Clarkson er forfatterne og stjernerne i Potted Potter: The Una ...Jefferson Turner, til venstre og Dan Clarkson er forfatterne og stjernerne i Potted Potter: The Unauthorized Harry Experience, der spiller i Windows Showroom på Bally's. (Potter Potter) Jefferson Turner, til venstre og Dan Clarkson er forfatterne og stjernerne i Potted Potter: The Unauthorized Harry Experience, der spiller i Windows Showroom på Bally's. (Potter Potter) Jefferson Turner, til venstre og Dan Clarkson er forfatterne og stjernerne i Potted Potter: The Unauthorized Harry Experience, der spiller i Windows Showroom på Bally's. (Potter Potter) MGM Grand headliners the Naked Magicians (Mike Tyler, til venstre og Christopher Wayne) vises på det blå tæppe forud for 'One Night For One Drop', der blev afholdt på O Theatre i Bellagio fredag ​​den 8. marts 2019. (John Katsilometes /Las VegasJournal @JohnnyKats Michael Airington optræder som Ester Goldberg med John Di Domenico som præsident Donald Trump under en generalprøve på 'Ester Goldberg's Totally Outrageous Brunch', der skulle åbne 23. februar i The Sayers Club i SLS Las Vegas, tirsdag den 19. februar, 2019. (Chase Stevens/Las VegasJournal) @csstevensphoto

Midt i alle superstjerneboliger på Las Vegas Strip væver et markeringsnavn, der konkurrerer med dem alle:

Harry Potter.

Potter kommer til byen, i parodi i Potted Potter: The Unauthorized Harry Experience. Showet har åbnet for forhåndsvisninger i Windows Showroom på Bally's tirsdag aften og forventes at køre i 12 måneder.Fra nu til 23. juni, ophavsmænd Dan Clarkson og Jefferson Turner repræsenterer hele rollelisten. Nye artister byttes ind, når de forlader. Showet skal køres dagligt kl. (mørke torsdage).

Dette er bogstaveligt talt to fyre, der påtager sig alle syv Harry Potter -bøger på bare 70 minutter, sagde Clarkson i en nylig telefonchat. Jeff tager imod Harry Potter. Det lader mig spille alle 350 andre karakterer. Jeg spiller alle fra Voldemort, til Art Weasley til en ildpustende drage, der vil gøre 'Game of Thrones' til skamme.

denzel washington nettoværdi 2016 forbes

Clarkson står 6 fod, 5 tommer, en tårnhøj tilstedeværelse i det hyggelige Windows-rum.

At se mig spille disse karakterer, i min højde, alene vil være prisen værd for adgang, siger Clarkson.

Potted Potter er velegnet til alle aldre (ingen voksne Potter -shows på The Strip endnu). Produktionen har turneret i Nordamerika og internationalt siden 2012 og også optrådt i Londons West End.

Parodien er også blevet nomineret to gange til Storbritanniens prestigefyldte Olivier Awards, begge for dens forfatterskab.

Potter bliver bragt ind i et rum, der tidligere var besat af Wayne Newton og Bronx Wanderers. Disse shows flyttede ud (Newton til Caesars Palace og Bronx Wanderers til Mat Franco Teater på Linq Hotel), da Caesars Entertainment overtog i begyndelsen af ​​året. Den nye orden har omfavnet et mystisk/magisk tema, med Paranormal medvirkende Frederic da silva forankre rummet kl. 16, og Xavier Mortimers magiske drøm optrådte kl.

hvad er Jim Carreys nettoværdi

Clarkson, der ligner mange Vegas -entertainere, der har oprindelse i Storbritannien, er vild med The Strip. Du kan ikke gå på The Strip uden at se nogle visuelle godbidder, siger han. Der er en surrealistisk kvalitet ved Las Vegas, som jeg elsker.

hvad er kristen stewarts nettoværdi

Således inspireret har forfatterne tilføjet tegn kun i Vegas.

Det er interessant, hvor let du kan gøre House Elves til House Elvis, siger Clarkson. Det kan være, at vi har House Elves, der optræder til vores Vegas -show.

Clarkson siger, at showet behandler Potter -arven med respekt - men ikke holder sig til traditionelle karakterer og temaer.

Vi skubber og leger med komedien, og der er mange popkulturreferencer, siger Clarkson. Så der er 'Game of Thrones' -referencer,' The Hobbit ',' Ringenes Herre '... Britney Spears kommer til at dukke op i showet. Du kan stadig have det sjovt, selvom du ikke er ekspert.

Clarkson siger, at showet også har opnået fans fra Potter -kulturen.

Vi nyder at være uautoriserede, fordi der ikke er nogen begrænsninger, siger medskaberen. Vi har fået et Harry Potter -fansite til at sige, at showet laver de vittigheder, fansene selv gerne ville lave. Det er en meget stor kompliment, fordi vi har at gøre med meget helligt materiale.

Nøgen ikke mere

chrisley kender bedst løn pr. episode

Det ville være fristende at sige The Naked Magicians afprøvede Las Vegas og mistede deres skjorter. Men nej, Mike Tyler og Christopher Wayne gav byen et ærligt spin og lukkede deres løb kl Brad Garretts Comedy Club på MGM Grand tirsdag aften.

Jeg kunne godt lide showet, selvom den urolige blanding af traditionel magi og voksenhumor sandsynligvis var dens undergang. Klubmængden råbte: Tag den af! under reb -tricks var en særlig svag oplevelse.

Alligevel har Tyler og Wayne været fantastiske at have rundt omkring - altid forårsaget opsigt på den røde løber - og i et flygtigt øjeblik følte jeg, at de havde vundet fodfæste, da de annoncerede deres kontraktforlængelse i sidste måned. Men de tilføjede datoer blev faktisk showets opsigelsesvarsel; bestræbelser på at sikre en ny opbakning blev aldrig til noget, og det gjorde en ny kontrakt heller ikke.

hvor meget er ashton kutcher værd 2016

Naked Magicians -mærket vil sandsynligvis leve videre som en turnéproduktion. Tyler er allerede på vej tilbage til Australien, mens Wayne hænger lidt sammen, muligvis for at deltage i et sortiment under udvikling.

'Ester' falder ud

Mere fra den pludselige afgang af Michael Airington fra Ester Goldbergs Totally Outrageous Brunch på SLS Las Vegas. Showet er mørkt indtil videre. Forvent en omskrivning af scriptet uden det rødhårede tegn; det er blevet klart, at rollebesætningen og producenterne så den vildsomme rødhårede som ude af trit med resten af ​​rollelisten.

Også Airingtons professionelle disposition har angiveligt forårsaget bekymring omkring produktionen. En fortælling er fra informerede kilder, der stammer fra hans tid med hans Paul Lynde-hyldestshow i Windows i 2017. En eftermiddag, kort før showet lukkede, stod Airington over for et sløvt publikum, der var mindre end kapacitet. Da hans vittigheder landede med dunk, råbte Airington et bandeord til mængden for ikke at grine og forlod derefter scenen. Hans voldsomme forhold til hans medskabere hjalp angiveligt med at føre hans Ester-karakter ud af døren.