Gå ud til disse kilder, kom dig i varmt vand

7040674-2-47040674-2-4

Af flere naturlige varme kilder i det sydlige Nevada er Rogers Spring og det nærliggende Blue Point Spring blandt de mest tilgængelige på offentlige arealer.

Lige ved North Shore Road mellem Echo Bay og Overton ligger de to fjedre cirka en times kørsel fra Las Vegas i Lake Mead National Recreation Area. Få adgang til naturskønne North Shore Road fra North Las Vegas, Henderson eller Boulder City. For en naturskøn sløjfe skal du vende tilbage med Interstate 15, nået gennem Valley of State Fire Park eller Overton. Entrégebyrer gælder for Lake Mead National Recreation Area og Valley of Fire State Park.

Selvom fjedrene forbliver åbne hele året, er de mest tiltalende fra september til maj. Sommerbesøgende bør planlægge en morgen ankomst, før dagens varme bliver utålelig.Hold øje med afkørslen til den korte sporvej til fjedrene på vestsiden af ​​motorvejen et par miles forbi Echo Bay -adgangsvejen. Den lille vej fører dig til et parkeringsområde nær Rogers Spring, der er forbundet til Blue Point Spring med en anden kort sidevej.

Der opkræves intet gebyr for brug af området. National Park Service leverer affaldsbeholdere og toiletter. Besøgende, der vasser i det varme vand, skal have badetøj på. Webstedet forbliver åbent fra solopgang til kl. Brug over natten er forbudt.

Pak dine picnicartikler til et af flere borde i skyggen omkring dammen ved Rogers Spring, eller sigt mod Blue Point Spring, hvor der er færre faciliteter og færre picnickere. Medbring rigeligt drikkevand, mindst en gallon pr. Person. Picnicsteder inkluderer grill, men du skal medbringe træ eller kul. Medbring skraldesposer for at tage dit affald med hjem til bortskaffelse.

Rogers Spring og mindre Blue Point Spring er ægte ørkenoaser med lavvandede damme fodret med varme vandkilder og omkranset af ørken træer, palmer og sumpet vegetation. Vandet kommer til overfladen ved cirka 100 grader, afkøling til cirka 90 grader i damme. Overløb fra fjedrene skaber små åer, der slynger sig mod bredden af ​​Lake Mead.

Mange besøgende udforsker vådområderne efter åernes forløb gennem ørkenen. For at få et godt overblik fra et forhøjet punkt over Rogers Spring, skal du bestige den korte vandresti, der starter til højre for broen over åen.

Den største af flere varme vand kilder langs en fejllinje, Rogers Spring udleder hundredvis af gallons i minuttet og konstant forfrisker vandet i poolen. Forskere tror, ​​at vandet stammer 250 miles nord nær Ely, en del af en omfattende akvifer i det østlige Nevada og det vestlige Utah.

Så længe der har været menneskelige indbyggere i vores område, tiltrak vandet, der boblede til overfladen ved disse kilder, besøgende. Gamle besøgende var sandsynligvis tidlige jæger-samlere. Senere kulturer, der byggede landsbyer i flere etager og opdrættede langs Muddy River ville have brugt kilderne på deres rejser. Senere stadig genopdagede en ny kultur kilderne i 1800 -tallet. Stedet blev en yndet fritidsdestination for mormonske pionerer, der bosatte sig i den nærliggende floddal og etablerede samfund som Overton, Logandale og St. Thomas.

I løbet af 1930'erne forstærkede Civil Conservation Corps stedets appel med picnicborde, parasoller og en lille dæmning for at uddybe dammen til svømning. Besøgende nød disse forbedringer i flere årtier. Men i 1970'erne, da National Park Service erhvervede området, var faciliteterne forringet. Fordi knust glas gjorde brug af dammen farligt, og der ikke var nogen livredder, fjernede parkens service den gamle dæmning, rensede snavs og skabte en lav pool, der er egnet til vade, ikke svømning.

Besøgende kommer på vandet på egen risiko. Udsatte skilte advarer vadere om en potentielt dødelig parasit, der findes i nogle af de varme kilder i vores område. Denne amøbe kommer ind i kroppen gennem næsepassagerne og rejser til hjernen. Det forårsagede mindst et dødsfald for flere år siden ved en anden kilde, så det er klogt ikke at nedsænke eller få kildevand op i næsen.

Margo Bartlett Peseks klumme vises om søndagen.