'Heartbreak Hotel', den nye Elvis -hyldest, åbner på Las Vegas Strip

Eddie Clendening spiller kongen iEddie Clendening spiller kongen i 'Elvis Presleys Heartbreak Hotel', der flytter ind i Harrah's Showroom den 15. april (Gary Ng)

Fans af King of Rock ‘n’ Roll finder et nyt sted at bo.

Elvis Presleys Heartbreak Hotel i koncert, kortlægger kongens tidlige år, åbner i Harrah's Showroom den 15. april og optræder kl. Onsdage til mandage (mørke tirsdage) med yderligere 15.00 forestillinger søndage. (Billetter sælges tirsdag og starter ved $ 49, minus gebyrer, og er tilgængelige i Harrahs billetkontor, harrahslasvegas.com , ticketmaster.com eller ved at ringe til 702-777-2782.)

Fremtiden for showet Heartbreak erstatter - Tenors of Rock - er uklart. Det er sikkert, at tenorerne afslutter deres løb hos Harrah den 25. marts. Producent Seth Yudof fra UD Factory siger, at renovering af lokaler skal aftales, før den fem mand store vokalgruppe kan annoncere sit næste hjem (med Sin City Theatre i spidsen for listen over mulige værelser). Tenoren har holdt nede kl. slot, men har gennemgået spillesteder lige siden Caesars Entertainment blev interesseret i Presley -showet.Det Retfærdige brødre holder nede kl. slot på Harrah’s Showroom tirsdage til torsdage.

Heartbreak -koncertshowet er noget, der er præquel til Million Dollar Quartet, produktionen, der skildrer 6. december 1956, et møde mellem Elvis, Johnny Cash, Jerry Lee Lewis og Carl Perkins i Sun Studios, der spillede Harrahs i næsten fire år, før de sluttede i 2016. Vegas -showet er inspireret af musicalen, der oprindeligt er skrevet og instrueret af Floyd Mutrux , tilpasset scenen af Ivan Menchell . Broadway veteran Jeff Calhoun iscenesætter showet hos Harrah.

Heartbreak spillede senest Chicagos Broadway Playhouse Place fra 30. juni-sept. 9. Ligesom MDQ udføres musikken i rock ’n’ roll -showet live. Men i modsætning til MDQ og dens egen originale produktion er Vegas versoin af Elvis -showet primært en koncertopførelse. Der er bandsjov, men intet script i dette show.

Et tilbagehold fra showets tidligste udgave, Eddie Clendening, tackler hovedrollen som kongen.

chelsea clinton og marc mezvinsky nettoværdi

Clendening er en stjerne blandt Elvis -hyldestartister, der stammer fra Presley -rollen i MDQ på Broadway til 2.200 forestillinger. Blue Moon Boys, Elvis's originale backingband, er repræsenteret af Matt Codina , der stammer fra rollen som guitarist Scotty Moore i musicalen; bassist Jonny Bowler , der har bakket op Wanda Jackson, Guana Batz og Levi Dexter ; trommeslager Cole Maxwell , der har bakket op Andre Williams, Dick Dale og Brian Setzer ; og pianist/musikchef Dyrket Julian , der portrætterede Lewis på MDQs nationale turné.

Betydeligt er Heartbreak en ejendomslicenseret produktion, der formelt er godkendt af Elvis Presley Enterprises og Authentic Brands Group. Showets producenter, Robbins Lane Entertainment, har en historie i Las Vegas med sin Rock of Ages musical, der kørte i Venetian og Rio i lidt mere end tre år og sluttede nytårsdag 2017.

Der er ikke noget bedre sted for 'Elvis Presleys Heartbreak Hotel in Concert' at optræde end i Las Vegas, byen hvor Elvis Presley fremførte nogle af sine mest mindeværdige shows, Scott Prisand , producent for Robbins Lane Entertainment, sagde i en erklæring. Seth Fass af Robbins Lane tilføjet: Uanset om du elsker Elvis, elsker hans musik eller bare elsker en god fortællingskoncert om rock ’n’ rolls fødsel, har denne produktion noget for enhver smag.

Men selvom Presley og Las Vegas er ubønhørligt forbundet, har Elvis -mærket ikke været et sikkert hit i store Vegas -spillesteder. Elvis Presley Enterprise-licenseret Elvis-show og museumsattraktion vaklede i Westgate Las Vegas (i selve teatret udsolgte Presley 636 på hinanden følgende shows) i foråret 2015.

Også Viva Elvis, et meget forventet og tilsyneladende usårligt partnerskab mellem Cirque du Soleil og Elvis-ejendommen ved Aria, lukkede i en løbetid på 2½ år i august 2012. Det show var den sjældne Cirque-produktion, der ikke tog fat i Vegas, selv som en hyldest til en af ​​byens største entertainere.

Men Elvis overlever som en nøglefigur i Legends in Concert på Tropicana, og med Steve Connollys langvarig Spirit of the King-show på Four Queens. Den Elvis-drevne All Shook Up har kørt i fem år på V Theatre på Miracle Mile Shops. Og Pete Big Elvis Vallee har vendt Presley -hitsne ud i 22 år på The Strip. I dag kan du finde ham på Piano Bar hos Harrah, lige nedenunder fra indgangen til Heartbreak Hotel.