Håbet springer evigt ud, at Bob Dylan vil dele scenen med åbneren Mark Knopfler

7710189-0-47710189-0-4

Skær dit lys, flyt det videre, du brænder så lyst, rul på John, Bob Dylan synger John Lennon på sit nye album, en legende til en anden.

Da Dylans uendelige turné ruller tilbage til Las Vegas lørdag-med Mandalay Bay det første stop i arenastørrelse i år-er legenden ikke alene.

Mark Knopfler åbner showet, der fortsætter med at skubbe sin atmosfæriske guitar ud over Dire Straits med sit spredte, rødderige nye album Privateering.Arrangører ånder lettere, når Dylan får bill-billed med en anden stjerne, ligesom afslappede fans, der langsomt varmer til Dylans finurligheder ved at optræde: ikke at tale til publikum (og nogle gange ikke engang overfor dem), omarrangere sine klassikere til et musikalsk gætte-spil, og turnere med et nyt album, men ikke udføre det (som det har været med Tempest på nogle seneste shows).

De elsker musikken og sangene, jeg spiller, ikke mig, bemærkede den 71-årige i et sjældent interview for nylig med Rolling Stone.

cracker barrel restaurant las vegas nevada

Dylan har i det mindste hentet sin guitar og spillet flygel på denne turné, i stedet for at forblive rodfæstet på et hurdy-klingende tastatur som på nogle tidligere Las Vegas-shows.

Men Knopflers varme stemme og guitar vil være møbelpolering til Dylans sandpapir, og håbet springer evigt ud, at du bare kan se dem på scenen sammen i en ånd af store Dylan -roadshows med Tom Petty og Grateful Dead.

De to har været studie -samarbejdspartnere i årevis; Knopfler co-producerede Dylans album Infidels fra 1983.

britney spears nettoværdi 2020 forbes

På deres europaturné sidste år begyndte Knopfler at bruge mere tid på scenen med Dylans band, indtil de to endelig sang Forever Young sammen på den sidste date i London.

Det ekko et af to magiske øjeblikke, da Dylan delte scenen i Las Vegas, hvor spørgsmålet om Vil de synge sammen? står bundet til to og to.

Score!

■ Det var gåsehud i juni 1999, da Dylan gik ud for at slutte sig til Paul Simons band nær slutningen af ​​det første sæt på MGM Grand Garden.

Deres tvillingeversion af The Sounds of Silence var den, man skulle tage med hjem og værne om, men de blev ved med at tage et cover af Johnny Cash's I Walk the Line og et sjovt world-beat-take på Dylan's Knockin 'on Heaven's Door.

■ Tillykke med fødselsdagen baby du er en stjerne, Bob Dylan er gået for langt, improviserede Bono lystigt, da han sluttede sig til Dylan på Knockin ’on Heaven’s Door ved dåben af ​​House of Blues i Mandalay Bay i marts 1999.

U2 er en kraft at regne med. Bonos energi har vidtrækkende virkninger, og på nogle måder er han hans egen storm, fortalte Dylan til Rolling Stone.

Luk, men ingen cigar:

hvordan tjente jerry richardson sine penge

■ Dylan og den anden grizzled road warrior Merle Haggard delte den samme scene på Aladdin -teatret i marts 2006, men ikke på samme tid.

Dylans sæt omfattede det country-twanged I'll Be Your Baby Tonight og Cat's in the Well. Haggard mindede folk om den dybe enkelhed i sange som I Hate to See It Go, men de var kun sammen som slægtede ånder.

■ John Mellencamp har ofte sunget om arbejdsmandens blues, og Dylan ved, hvordan det er at bekæmpe autoritet. Men de holdt sig til separate sæt på Colosseum ved Caesars Palace i august 2010. Og den generelle konsensus for denne og andre datoer var, at mens de to deler lyriske følelser, var deres optræden stilarter kilometer fra hinanden.

Hvad kan have været:

■ Dylan, Mellencamp og Willie Nelson udendørs på Cashman Field i 2009? Hvor sejt ville det have været? Ærgerligt, at vi aldrig havde en chance for at finde ud af det. Koncerten blev aflyst, før den nogensinde skete.

Kontakt reporter Mike Weatherford på mweatherford@
reviewjournal.com eller 702-383-0288.

Forhåndsvisning
Bob Dylan & His Band, Mark Knopfler
19.30 lørdag
Mandalay Bay Events Center, 3950 Las Vegas Blvd. Syd
$ 59,50- $ 129,50 (632-7580)